texxass 15.03.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 od dłuższego czasu oglądam twoje propozycje i żałuje że juz jestem po urządzaniu domku zostały drobiazgi ale Twoje zdjecia przydadzą sie przy remoncie chciałam cię zapytać czy wiesz gdzie mozna kupić te gałązki w wazonach na zdjęciu ze strony 18 z 15.03 zatytułowany kilka kolekcji vives ceramica zdjęcie trzecie.szukałam w kwiaciarniach ale bez skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.03.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 - to jak zobaczyłam tytuł - jak przeczytałam o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.03.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 jeli chodzi Ci o te pokręcone patyki to można je kupić w wielu kwiaciarniach,a ja mam nawet koło działki kilka tych drzewek,ale wypadło mi z wrażenia zupełnie,jak to się nazywa - heeelp p.s. ja już dzisiaj tylko wkleję to zdjęcie i zmykam,bo z pewnoscią nic nie wymyślę - moja Julcia wybiegła z łazienki po kąpieli z majteczkami na głowie i woła ,że ma czepek i idzie na basen.Ratunkuuu,teraz mi zakłada .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.03.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 mam - wierzba mandżurska - to dzięki Chmurce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 15.03.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Dokładnie - to wierzba ... mam ją u siebie na ogrodzie , rośnie jak szalona Pozdrawiam wesołymi gałązkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.03.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 śliczne dzięki Joasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 15.03.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 http://friendship.icq.com/img/friendship/static/card_7365_mt.gifBuzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts