Gosia i Krzyś 15.03.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Co powiecie o ofercie MULTI z archipelagu? Czy ktoś z Was korzystał z ich usług? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 15.03.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Cześć, jestem obecnie klientem Multi. Co Was interesuje? Wybrałem ich z powodu najlepszej reakcji na sondy mailowe + od dawna upatrzony projekt z archipelagu. Obsługa miła, ALE zawsze jest jakieś ale. U m nie pojawiło sie po szybkim podpisaniu umowy na adaptację, w której za późno wypatrzyłem akapit o NIE ujęciu tzw innych zmian w cenie (innych = jakichkolwiek). W związku z tym moja sympatia mocno osłabła na razie negocjuję aha mówie oczywiście o warszawskiej filii.... myślałem też o ich programie dom w paczce, ale to szczerze mówiąc pachnie to w praktyce mocna improwizacją, nie jest dopracowane w szczegółach, nie do końca wiedziałem jakie są koszty całościowe i w końcu zrezygnowałem z pomysłu. pomogłem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Krzyś 15.03.2005 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Dziękuję za odpowiedź. A czy coś poza adaptacja i zmianami w projekcie będziecie im zlecać? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gondor 12.12.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 cześć Też liczę się z przeróbkami archipelagowego projektu.W związku z tym chciałbym zapytać jak duży był zakres przeróbek - ogólnie. Jak procentowo mała się cena adaptacji do ceny projektu ? pozdrgondor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts