jacekkkk 15.03.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 mam problem - nie pojawia mi się emblemat, choć w pisuję jego adres (z mojego komputera - C:\..) i spełnia wszelkie stawiane mu wymagania (ma poniżej 80 pikseli wysokości i szerokości, jest w formacie jpg, a jego wielkość to 2 kb).. byłbym wdzięczny za jakąkolwiek pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 15.03.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Ten emblemat ma być umieszczony nie na Twoim komputerze lecz na jakimkolwiek czynnym serwerze. I to jest właśnie Twój zasadniczy błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 15.03.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Dokładnie tak jak mówi Wowka – musisz zamieścić go na serwerze, a w miejsce do tego przeznaczone wpisać adres linku – możesz wkleić ten obrazek w onecie album .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts