Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

zamierzam w kuchni zamiast płytek zastosować nieotynkowaną ściane ceglaną ze zwykłych cegieł, i chciałbym się dowiedzieć czym najlepiej zabezpieczyć taką ścianę przed tłuszczem i wilgocią, aby długo, przez wiele lat wyglądała jak nowa.

 

Jeśli ktoś ma podobne rozwiązanie w kuchni albo wie jakimi środkami najlepiej zakonserwować mur z cegły od strony wewnętrznej to proszę o informacje na ten temat.

 

Z góry dziękuję.:)

Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/30288-konserwacja-%C5%9Bciany-ceglanej-w-kuchni/
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.



×
×
  • Dodaj nową pozycję...