Ismail Delivere 15.03.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 zamierzam w kuchni zamiast płytek zastosować nieotynkowaną ściane ceglaną ze zwykłych cegieł, i chciałbym się dowiedzieć czym najlepiej zabezpieczyć taką ścianę przed tłuszczem i wilgocią, aby długo, przez wiele lat wyglądała jak nowa. Jeśli ktoś ma podobne rozwiązanie w kuchni albo wie jakimi środkami najlepiej zakonserwować mur z cegły od strony wewnętrznej to proszę o informacje na ten temat. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/30288-konserwacja-%C5%9Bciany-ceglanej-w-kuchni/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 16.03.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Jestem w podobnej sytuacji. Tylko mój mur jest jeszcze nieoczyszczony. Są w marketach środki do olejowania ścian z klinkieru. Ja to będę kupowała. Z jakim skutkiem powiem za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/30288-konserwacja-%C5%9Bciany-ceglanej-w-kuchni/#findComment-574110 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.