Capra 16.03.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Mój domek będzie częściowo podpiwniczony, od frontu do połowy domu. W piwnicy będzie pralnia z suszarnią, kotłownia, pomieszczenie gospodarcze, garaż, tak więc piwnica czysto użytkowa. Dodam, że domek leży na skarpie - od frontu niżej, więc piwnica wypada prawie "za zewnątrz".Pytanie: czy zakładać grzejnik w pralni? Czy w zimie będzie za zimno żeby suszyć tam ciuchy, jeśli nie będzie ogrzewania? Może ktoś ma podobny problem, lub może coś doradzić?Pomóżcie.Pozdrawiam. Capra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaBi 16.03.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 W garazu nie mam grzejnika ale mam w kotłowni i w pomieszceniu, które obecnie jest graciarnio-suszarnią. Oczywiście nie grzeję tam tak jak w części mieszkalnej. Mam tam na stałe rozszczelnione okno więc pewnie nieźle by szroniło bez ogrzewania a tak mogę przebywać w tych pomieszczeniach ubrany po domowemu - bez kurtki i kozaków. Również otwarcie tych pomieszczeń nie powoduje oziębienia części mieszkalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capra 17.03.2005 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 MaBI - czyli generalnie myślsz, że wart jakiś grzejniczek w moim przypadku tam zrobić? Będzie na czym suszyć skarpetki... , z czego masz zrobioną piwnicę? Z cegły czy z bloczków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaBi 17.03.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Ja jestem zadowolony że mam tam grzejnik, który zawsze mogę zakręcić, przykręcić lub odkręcić (chodzi mi o głowicę) a piwnicę mam z bloczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts