Gość 28.09.2002 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2002 Gdzie można wybrać kamień na parapety. Czy są jakieś wzorcownie,w których można zobaczyć na raz duży wybór skał. Zakłady kamieniarskie nawet te duże mają z reguły ograniczony asortymenti to przeważnie w tonacji "cmentarnej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 29.09.2002 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2002 A z jakiej części naszego pięknego kraju pochodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.09.2002 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2002 Sorry, rzeczywiście to istotne. Buduje dom pod Kielcami alewolałbym kupować w Warszawie. Nie ma to zresztą zbyt dużego znaczenia bo za dobra ofertą mogę trochę popodróżować. W końcuto inwestycja na paredziesiąt lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.09.2002 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2002 Wyraziłem się niezbyt jasno Oczywiście na razie w W-wie chciałbym kupić kamienie na parapety a nie dom. Chociaż może kiedyś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 30.09.2002 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2002 Spróbuj zajrzeć na stronę http://www.gromos.pl Może coś wypatrzysz choć ceny najniższe nie są. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 10.12.2002 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 Zobacz tez: http://granimex.home.pl.Na ul. Sytej w Wilanowie-Zawadach jest pare hektarów zastawionych kamieniami. Tylko wybierac! Ceny od 200 do 900 zł za m.kw. Przy zakupie całej płyty - rabat 20%Ja mam stamtad kamien na parapety i pod prysznic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts