Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

gdzie kupic prety gwintowane i ile to kosztuje

Gość

Recommended Posts

Witam!

Pręty gwintowane kupisz w: każdym składzie budowlanym, każdym super- hiper- markecie budowlanym, każdym sklepie z artukułami metalowymi, każdym sklepie rolniczym, w każdym GS-sie (jeżeli wiesz co to jest :wink: ) nawet w sklepach z artykułami wod-kan a na pewno nie kupisz w sklepie spożywczym.

cena zalezy od średnicy i długości pręta. te długości 1m kosztują od kilku (male srednice, taka jak potrzebujesz) do kilkudziesięciu (ok.30pln) za średnicę fi20.

Sam dopiero co biegałem za takimi prętami fi20 i hipermarketach typu castorama, obi nie mogłem ich dostać (małe średnice były :( ) ale bez problemu kupiłem takie pręty w zwykłym sklepie z art. metalowymi

pamietaj o nakretkach i podkładkach :)

Witam!

Leon nie obraź się ale naprawdę zadajesz głupie pytanie. Bo według mnie najtaniej jest w Promenie na Górnośląskiej oczywiście w Jaworznie. I mówi Ci to coś??? A Romanus powie Ci, że u niego w ...., arek _s, że w .... a Cypek znowu, że w ..... To jest bezsensowny absurd. Ile potrzebujesz tych prętów 1000, 500 sztuk? Czy 50 szt? Ile chcesz na nich oszczędzić? Jeżeli mam jechać 20 km po towar który kupię o 5 zł. taniej niż na miejscu to wybacz ale nie jestem tak szalony.

chemik to ty piszesz glupoty

ja akurrat oczekuje ze odezwie sie ktos z okolicy, ale jak ty napiszesz gdzie mozna u ciebi kupic to skorzysta na tym inny forumowicz

i ja tak to rozumie

ale ty oczywiscie nie zajarzyles ;)

np romanus sie odezwal i podal wazna informacje ze taniej niz na tej stronie co ja znalazlem to nie da sie kupic

wiec juz wiem jak wyglada sytuacja i o to chodzilo ;)

chemik to ty piszesz glupoty

ja akurrat oczekuje ze odezwie sie ktos z okolicy, ale jak ty napiszesz gdzie mozna u ciebi kupic to skorzysta na tym inny forumowicz

i ja tak to rozumie

ale ty oczywiscie nie zajarzyles ;)

np romanus sie odezwal i podal wazna informacje ze taniej niz na tej stronie co ja znalazlem to nie da sie kupic

wiec juz wiem jak wyglada sytuacja i o to chodzilo ;)

Witam!

Leon! A wiesz gdzie jest Jaworzno? Chyba bliżej Katowic niż Gliwice! Zapraszam na zakupy do Jaworzna! To blisko Katowic. Ja robiłem zakupy w Katowicach więc Ty chyba też możesz robić w Jaworznie. Dlatego przypominam Ci - "Promen" ul. Górnośląska. Możesz też zajrzeć do "Domitexu" ul. Krakowska. Ciekawe czy przyjedziesz?

• 1 month później...