Gość 16.03.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 szczegolnie interesuja mnei obecnie prety powiedzmy fi 5 gwintowane i ocynkowaneile moze kosztowac taki pret i w jakich dlugosciach je sprzedaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 16.03.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=40675&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.03.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 tez znalazlem cos http://64.233.183.104/search?q=cache:kjwemTjQeAkJ:www.esmark.com.pl/www/oferta_karta.php%3FidGrupa%3D7%26idPodgrupa%3D61+gwintowane+ocynkowane,+%2Bcena&hl=de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 16.03.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=40675&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 16.03.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=40675&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 16.03.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 nie wiem jak Katowicka Castorama sie ceni - prety gwintowane w warszawie w markecie mozesz dostac w dlugosci 50 i 100cm a cena - niestety nie znam aktualnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 16.03.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Roztroiłam się Żeby tak kasa sama się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wladek 16.03.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Gdzie w Katowicach to nie wiem, ale jak ja kupowałem różnica miezy jednym sklepem a drugim była ok 50%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 16.03.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 W marketach budowlanych Castoram oraz Leroy Merlin a w samych Katowicach np. w sklepie "Śruby" na ul. Konopnickiej (wyjście z dworca PKP na ul. Kochanowskiego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chemik 17.03.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Witam! Pręty gwintowane kupisz w: każdym składzie budowlanym, każdym super- hiper- markecie budowlanym, każdym sklepie z artukułami metalowymi, każdym sklepie rolniczym, w każdym GS-sie (jeżeli wiesz co to jest ) nawet w sklepach z artykułami wod-kan a na pewno nie kupisz w sklepie spożywczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 kurde chemik, ales wyskoczyl z nauka wiem gdzie mozna kupicchodzi mi o to gdzie konkretnie jest najkorzystniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 17.03.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Eeeee, najkorzystniej bedzie tam, gdzie najtaniej Oczywiście z uwglednieniem transportu. Leon, cos czuję, ze bedziesz sie pytał na forum o każda srubke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 17.03.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 cena zalezy od średnicy i długości pręta. te długości 1m kosztują od kilku (male srednice, taka jak potrzebujesz) do kilkudziesięciu (ok.30pln) za średnicę fi20. Sam dopiero co biegałem za takimi prętami fi20 i hipermarketach typu castorama, obi nie mogłem ich dostać (małe średnice były ) ale bez problemu kupiłem takie pręty w zwykłym sklepie z art. metalowymi pamietaj o nakretkach i podkładkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romanus 17.03.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 WitamLeon znalazłeś stronkę esmarka z Gliwic - to jest chyba najtańsze źródło - ja zjeździełem wiele marketów i nic tańszego nie znalazłem. Tak średnio wychodziło 1.5 - 2zł za pręt fi 5 o dł. 1 metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chemik 17.03.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Witam! Leon nie obraź się ale naprawdę zadajesz głupie pytanie. Bo według mnie najtaniej jest w Promenie na Górnośląskiej oczywiście w Jaworznie. I mówi Ci to coś??? A Romanus powie Ci, że u niego w ...., arek _s, że w .... a Cypek znowu, że w ..... To jest bezsensowny absurd. Ile potrzebujesz tych prętów 1000, 500 sztuk? Czy 50 szt? Ile chcesz na nich oszczędzić? Jeżeli mam jechać 20 km po towar który kupię o 5 zł. taniej niż na miejscu to wybacz ale nie jestem tak szalony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 chemik to ty piszesz glupoty ja akurrat oczekuje ze odezwie sie ktos z okolicy, ale jak ty napiszesz gdzie mozna u ciebi kupic to skorzysta na tym inny forumowicz i ja tak to rozumie ale ty oczywiscie nie zajarzyles np romanus sie odezwal i podal wazna informacje ze taniej niz na tej stronie co ja znalazlem to nie da sie kupic wiec juz wiem jak wyglada sytuacja i o to chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 17.03.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 szczegolnie interesuja mnei obecnie prety powiedzmy fi 5 gwintowane i ocynkowane ile moze kosztowac taki pret i w jakich dlugosciach je sprzedaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 witam rdakcje w tym intersujacym watkuo co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chemik 17.03.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 chemik to ty piszesz glupoty ja akurrat oczekuje ze odezwie sie ktos z okolicy, ale jak ty napiszesz gdzie mozna u ciebi kupic to skorzysta na tym inny forumowicz i ja tak to rozumie ale ty oczywiscie nie zajarzyles np romanus sie odezwal i podal wazna informacje ze taniej niz na tej stronie co ja znalazlem to nie da sie kupic wiec juz wiem jak wyglada sytuacja i o to chodzilo Witam! Leon! A wiesz gdzie jest Jaworzno? Chyba bliżej Katowic niż Gliwice! Zapraszam na zakupy do Jaworzna! To blisko Katowic. Ja robiłem zakupy w Katowicach więc Ty chyba też możesz robić w Jaworznie. Dlatego przypominam Ci - "Promen" ul. Górnośląska. Możesz też zajrzeć do "Domitexu" ul. Krakowska. Ciekawe czy przyjedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.04.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 LEŁOS TYLKO WYWIAD NARAZIE PROWADZI ..GDZIE CO I ZA ILE A JAK ZACZNIE BUDOWAC TO BEDZIE MUSIAŁ TO ZAKTUALIZOWAĆ I ZNOWU ZACZNIE SIE BADANIE RYNKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts