coolaj 16.03.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 witam jestem Łukasz mam 27 lat i mam zamiar się budować, zrobię wszystko aby sie wybudować. Bede robił wszystko z uporem maniaka aby spełniło sie moje marzenie WŁASNY DOMEK Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.03.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Witaj Coolaj. Samozaparcia masz dużo, to najważniejsze. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 09.05.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Witaj ! Mówią nie ważne jak zaczynasz, ważne jak kończysz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 10.05.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Nie patrz na to jak zaczynasz ... tylko zaczynaj ...Nie patrz na to jak skończysz .... tylko skończ ....Reszta jest milczeniem .... a marzenia się spełaniają! Powodzenia J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.06.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 No fakt, chłopak duzo ma samozaparcia;)) Podobnie jak i my wszyscy:))) Damian Kapitalista ( Luska W, wiesz o co chodzi:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.06.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 No fakt, chłopak duzo ma samozaparcia;)) Podobnie jak i my wszyscy:))) Damian Kapitalista ( Luska W, wiesz o co chodzi) Dlaczego Luśka wie, a ja nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 03.06.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Hello - i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts