Gość tripper 16.03.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 ojacie, siedze, siedze, czytam, czytam, a moje watpliwosci rozwiewaja sie jedna po drugiej serdecznie Wam wszystkim dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 16.03.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 i o to tutaj chodzi. ja też się wiele dowiedziałam ale nie to forum tworzą ludzie - i to im trzeba podziękować co czynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 16.03.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Cieszymy się, że możemy Ci pomóc – a Twoja radość – napawa uśmiechem słowa pisanego Pozdrawiam mową kwiecistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 16.03.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 ojacie, siedze, siedze, czytam, czytam, a moje watpliwosci rozwiewaja sie jedna po drugiej serdecznie Wam wszystkim dziekuje No to super że Ci sie rozwiewają Bylebyś tylko nie trafił na jakiś wątek gdzie Forumowicze dzielą sie na "szkołę falenicką" i "szkołę otwocką" ( z góry przepraszam mieszkańców tych miejscowości za uzycie Tych nazw ale jest to dośc powszechnie uzywane okreslenie za zróznicowanie podejscia do danego tematu) bo wtedy po ich lekturze bedzie Ci cięzko podjąć decyzje tyle tam bedzie różnych "za a nawet przeciw" Miłej lektury potrzebnych watków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 16.03.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 i o to tutaj chodzi. ja też się wiele dowiedziałam ale nie to forum tworzą ludzie - i to im trzeba podziękować co czynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 16.03.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 U nas się też mówi:"Są dwie szkoły-okocimska i leżajska" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.03.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Oba piwa dobre, tylko które lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 17.03.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Oba piwa dobre, tylko które lepsze? Jak to ktore lepsze? Wiadomo, ze Okocim Mocne! Zabieram je ze soba nawet do Niemiec, bo ichniego piwa nie lubie (w smaku przypomina mi wode, a ja lubie czuc goryczke ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 17.03.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Najlepsze są niepasteryzowane np.z Czarnkowa.Tylko,że trudno je kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts