Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Pewnie, że zaczynaj, zwłaszcza, że jesteś weteran :-)

Pooglądałam sobie Twoje zdjęcia i wiem jedno - NIE CHCĘ MIESZKAĆ W STANIE SUROWYM :roll: Jak Wy to wytrzymaliście???

Ale nie chcę wybiegać za daleko w przyszłość i pytac o koniec powieści na początku ;-) Także czekam z niecierpliwością na ciąg dlaszy...

Pozdrawiam i gratuluję zaawansowania i Domku :-)

BabaB

...i wiem jedno - NIE CHCĘ MIESZKAĆ W STANIE SUROWYM :roll: Jak Wy to wytrzymaliście???

BabaB

:D My też nie chcemy !!! Ale co w zamian? pod mostem?

Wiktorowi wsio ryba, pies nie narzeka, a my... jakoś to przeżyjemy :D

Niech mnie tabor przejedzie. Racje miala Stara Cyganka "Najwiecej dowiesz sie o czlowieku z jego dziennika budowy. Zadne tam zakopywanie erekcji czy wedzenie kielbasek smazonych" :D

Pozdrowienia, Stary Cygan Bazyl :D

Oj, wciągają te retrospekcje, co jakiś czas loguję się, by sprawdzić, czy c.d. nastapił. Świetnie budujesz napięcie, dawkując informacje niczym lekarstwo :wink: Czekam z niecierpliwością na kolejne odsłony 8)

Nooo, wreszcie! :D

Niniejszym zglaszam akces do grona czytelników wlowikowej retrospekcji! :D Powody - chyba znasz? :)

Zaczyna się niczym "Okruchy życia", ale patrząc na ostatnie zimowe pejzaże :wink: to pewnie skończy się happy endem. Trzymam kciuki, czekam na obiecany c.d.!

Ale mnie wciągnął Twój dziennik. :lol: :lol: :lol:

I Ty mówisz, że z wypracowaniami bywało różnie? :wink:

Nie wierzę.

Czytam z zapartym tchem i nie mogę się doczekać dalszego ciągu.

Pisz, pisz jak najwięcej!!!!!

No wciąga, wciąga, nawet mnie :) Niby wiem, jak to było, ale ta opowieść jest fascynująco ujęta - chyba Wlowikowi podsunę pomysł pisania powieści, budowa domu tyle kosztuje, a jak się jest takim Paulem Coelio (kurcze, nie wiem jak się to pisze :) ) to niezłą kase się zbiera :)

Wlowik - ja tez po otrzymaniu pierwszych wycen zastanawiałam się, czy nie z motyką na słońce się porywam :o . Jedna z wycen wynosiła TRZYKROTNOŚĆ zaakceptowanej przez nas oferty (standard i zakres dokładnie ten sam) :-?

Ale u Ciebie happy end widać na zdjęciach, my zaczniemy pewnie w czerwcu "dzięki" Kochanym Urzędnikom

BabaB

... Dletego to retrospekcje. Było, minęło, można na zimno powspominać. Ale emocje na bieżąco były znacznie intensywniejsze.

Mam nadzieję, że zaczynającym pomoże to przyjąć odpowiednią taktykę i skupić się na tym co najważniejsze. I nie odpuszczać.

8)

Wlowik super powiesc sie zapowiada. Dla mnie tym bardziej bo znam te wszystkie okolice. Mieszkalem przez 20 lat w Osowie (tej starej troche mniejszej niz ta obecna) wiec jest to opowiesc z moich lat mlodosci. :D

Ja dopiero zaczynam budowe wiec to wszystko przede mna.

• 2 weeks później...
  • 1 month później...