Pagin 16.03.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Cytat z Dziennika Budowy Wlowika: "Nie wiem, czy w ogóle powinienem zaczynać..." Zaczynaj chlopie, zaczynaj . A tutaj bedziesz mial komentarze do swojego dziennika. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.03.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Pewnie, że zaczynaj, zwłaszcza, że jesteś weteran Pooglądałam sobie Twoje zdjęcia i wiem jedno - NIE CHCĘ MIESZKAĆ W STANIE SUROWYM Jak Wy to wytrzymaliście??? Ale nie chcę wybiegać za daleko w przyszłość i pytac o koniec powieści na początku Także czekam z niecierpliwością na ciąg dlaszy... Pozdrawiam i gratuluję zaawansowania i Domku BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 17.03.2005 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 ...i wiem jedno - NIE CHCĘ MIESZKAĆ W STANIE SUROWYM Jak Wy to wytrzymaliście??? BabaB My też nie chcemy !!! Ale co w zamian? pod mostem? Wiktorowi wsio ryba, pies nie narzeka, a my... jakoś to przeżyjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.03.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Wolwik - koniecznie pisz dalej Fajnie się czyta te Twoje "Retrospekcje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 17.03.2005 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Niech mnie tabor przejedzie. Racje miala Stara Cyganka "Najwiecej dowiesz sie o czlowieku z jego dziennika budowy. Zadne tam zakopywanie erekcji czy wedzenie kielbasek smazonych" Pozdrowienia, Stary Cygan Bazyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.03.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Oj, wciągają te retrospekcje, co jakiś czas loguję się, by sprawdzić, czy c.d. nastapił. Świetnie budujesz napięcie, dawkując informacje niczym lekarstwo Czekam z niecierpliwością na kolejne odsłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 17.03.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Ja tez poprosze o wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 17.03.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Pisz pisz pisz ! ! ! Bardzo fajnie się czyta. A swoja drogą - myslałem że tylko ja mam pokręcone życie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.03.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Pisz pisz czekam na ciąg dalszy Rydzu mysle że każdy ma za sobą jakis zakret większy lub mniejszy Może z małymi wyjatkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 17.03.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Nooo, wreszcie! Niniejszym zglaszam akces do grona czytelników wlowikowej retrospekcji! Powody - chyba znasz? Zaczyna się niczym "Okruchy życia", ale patrząc na ostatnie zimowe pejzaże to pewnie skończy się happy endem. Trzymam kciuki, czekam na obiecany c.d.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.03.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 dołączam do grona miłośnikównapięcie rośnie............całe szczęście widać na www wszystko zakończone szczęśliwie nie daj za długo czekać na cd pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.03.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Ale mnie wciągnął Twój dziennik. I Ty mówisz, że z wypracowaniami bywało różnie? Nie wierzę. Czytam z zapartym tchem i nie mogę się doczekać dalszego ciągu. Pisz, pisz jak najwięcej!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 20.03.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 No wciąga, wciąga, nawet mnie Niby wiem, jak to było, ale ta opowieść jest fascynująco ujęta - chyba Wlowikowi podsunę pomysł pisania powieści, budowa domu tyle kosztuje, a jak się jest takim Paulem Coelio (kurcze, nie wiem jak się to pisze ) to niezłą kase się zbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Wlowik - ja tez po otrzymaniu pierwszych wycen zastanawiałam się, czy nie z motyką na słońce się porywam . Jedna z wycen wynosiła TRZYKROTNOŚĆ zaakceptowanej przez nas oferty (standard i zakres dokładnie ten sam) Ale u Ciebie happy end widać na zdjęciach, my zaczniemy pewnie w czerwcu "dzięki" Kochanym Urzędnikom BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 21.03.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 ... Dletego to retrospekcje. Było, minęło, można na zimno powspominać. Ale emocje na bieżąco były znacznie intensywniejsze. Mam nadzieję, że zaczynającym pomoże to przyjąć odpowiednią taktykę i skupić się na tym co najważniejsze. I nie odpuszczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakus 21.03.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Także śledzę Twoje "retrospekcje" od początku i muszę przyznać, że dawno mnie tak "nie wciągnęło". PISSSSZ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszK 24.03.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Wlowik super powiesc sie zapowiada. Dla mnie tym bardziej bo znam te wszystkie okolice. Mieszkalem przez 20 lat w Osowie (tej starej troche mniejszej niz ta obecna) wiec jest to opowiesc z moich lat mlodosci. Ja dopiero zaczynam budowe wiec to wszystko przede mna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 07.04.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Miała być wiosna... A tu zimno jak wtedy... Trawa mi nie wyrośnie!!! Chyba zrobiło się nudno, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.04.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 no jak tam z Twoim dziennikiem? czekamy w napięciu na obiecany cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 02.06.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Fajnie że znowu piszesz bo czyta się rewelacyjnie i chętnie czytam co było dalej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts