mank 17.03.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Witam!Wczoraj otrzymałam decyzję o warunkach zabudowy (wniosek złożony 3 grudnia 2004).Szerokość elewacji frontowej została określona - "do 14 m", a mój budynek będzie miał 14,6m - 10,7m szerokość części mieszkalnej + 3,9m garaż. Nie jest to w jednej równej linii, garaż z uskokiem. Czy może tak zostać? Czy trzeba to zmienić już teraz, czy może w przypadku uzyskania pozwolenia na budowę będzie można ustalić prawidłową szerokość elewacji frontowej? mank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macio 17.03.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 wydaje mi się że powinienes urwać te 60 cm bo potem mogą się czepiać przy pozwoleniu...nie jest to dużo w ramach adaptacji to chyba nie problem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts