mirek_gdynia 17.03.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Ponieważ droga Redakcja zrobiła mi świństwoi wycięła mój post, ponawiam pytanie do Braci forumowej - jakie rozwiązanie sugerujecie w przypadku paneli na poddaszu (3 pokoje + korytarz):- jednolita powierzchnia na całości ?- listwy podłogowe w progach pokoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 17.03.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 zdecydowane listwy laczace, panele to jest podloga plywajaca, i musi sobie ona swododnie "plywac" => http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=43235&highlight= czyz to o ten temat chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaBi 17.03.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Ponieważ droga Redakcja zrobiła mi świństwoi wycięła mój post, Nie wycięła tylko przesunęła do działu wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adwalk 17.03.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Estetycznie moim zdanim ładniej bez progów.Praktycznie może się przytrafić, że dylatacja okaże się niezbędna - zależy to od wielkośći pomieszczeń i zmian wilgotnośći i temperatury.U siebie w mieszkaniu zaryzykowałem - potem wycinałem szlifierką dylatację i montowałem listwę maskującą bo robiła się górka.Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 17.03.2005 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Ponieważ droga Redakcja zrobiła mi świństwoi wycięła mój post, Nie wycięła tylko przesunęła do działu wnętrza MABI - dzięki za namiar. Odszczekuję oficjalnie to co powiedziałem. Szczerze mówiąc rzadko tam zaglądam, a na tym etapie chyba powinienem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 17.03.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 wystarczy skorzystac z opcji szukaj i w polu filtruj przez uzytkownika wpisac swoj nick, i masz swoje wszytskie posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemek3 17.03.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Zrób dylatacje w progu...chociaż jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts