Aga J.G 19.03.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Popatrzę jak nie będzie ukryte a potem będę miała już pwenośc że jest oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.03.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Popatrzę jak nie będzie ukryte a potem będę miała już pwenośc że jest oki Ot, baba, jak na wszystko znajdzie odpowiedź. Ciebie to się Aga nie przegada, nie będę nawet próbował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.03.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Nie wiedziałam że jestem taka rozgadana Mam nadzieję ze ekipy i inni fachwcy też nie będą próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 20.03.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 A może te firmy, które się tam reklamują ( czytaj chowają ) mają coś do ukrycia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 20.03.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 murator kwietniowy ok. A okładkę można do środka założyć i nie będzie tak denerwować. A było tak fajnie jak nie było 'rozkładówki' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.03.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 murator kwietniowy ok. A okładkę można do środka założyć i nie będzie tak denerwować. A było tak fajnie jak nie było 'rozkładówki' Jak schowasz do środka, to nie będzie widać że to kwietniowy. Już lepszy chyba patent z taśmą klejącą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 20.03.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Witam,Wyrwalem 5 czy 6 sztywnych kartek z reklamami. Lepiej sie przeglada pozostale stronyPozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 21.03.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 murator kwietniowy ok. A okładkę można do środka założyć i nie będzie tak denerwować. A było tak fajnie jak nie było 'rozkładówki' Jak schowasz do środka, to nie będzie widać że to kwietniowy. Już lepszy chyba patent z taśmą klejącą. Zakładam okładkę do środka, bo trzymam muratory w pionie A, że kwietniowy czy inny.... na grzbiecie jest oznaczenie numeru. To tylko okładka... każdy robi jak mu wygodnie, każdy sposób dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 21.03.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Albo jestem ślepa albo niedowidząca. Ja w moim kiosku takiej okładki z dziewczynami nie widziałam. Czy może są różne? Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.03.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Pewnie tak te z dziewczynami tylko dla wybranych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.03.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 21.03.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Albo jestem ślepa albo niedowidząca. Ja w moim kiosku takiej okładki z dziewczynami nie widziałam. Czy może są różne? Paty. A takiej nie widziałąś? Szukam takiej... http://whisperjet.neostrada.pl/okladka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coolaj 21.03.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Mam go ale jeszcze nie czytany, mam zamiar dzisiaj to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.03.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Albo jestem ślepa albo niedowidząca. Ja w moim kiosku takiej okładki z dziewczynami nie widziałam. Czy może są różne? Paty. A takiej nie widziałąś? Szukam takiej... http://whisperjet.neostrada.pl/okladka.jpg Czyżby w każdym kiosku kto inny na okladce Ale nam redakcja prezent wielkanocny zrobila. Nic tylko odpowiedzialni za rozprowadzenie Muratorów w calym kraju pomylili kioski najbliższe naszych miejsc zamieszkania i pewnie Murator z Andrzejką na okladce leży gdzieś w kiosku nad morzem a nie w Krainie Biebrzańskich Bagien. PS. Mialam cynk, że Murator z Whisperami na okladce dostępny jest w Szczecinie. Whisper jak się pospieszysz to może jeszcze się zalapiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 21.03.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 PS. Mialam cynk, że Murator z Whisperami na okladce dostępny jest w Szczecinie. Whisper jak się pospieszysz to może jeszcze się zalapiesz. JEZZZZUUUUUU... Teska, Maksiu, każdy kto w okolicach! SZUKAJCIE!!! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.03.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 popatrzę dzisiajale tak na marginesie, to nie jest w porządku, że każdy region dostaje coś innego bo, ja bym i poczytała o Whisperach i o dziewczynach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 21.03.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 U mnie nie ma żadnego zdjęcia na okładce. Przykro mi bardzo. Paty. Redakcjo prosimy o wjasnienie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 21.03.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Kurcze, ludzie czy to przyspieszony Prima Aprilis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.03.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 U mnie nie ma żadnego zdjęcia na okładce. Przykro mi bardzo. Paty. Redakcjo prosimy o wjasnienie . u mnie też, ani dziewczyn, ani Whisperów na okładce , a w środku jest AgnesK czyli trzeba kupić 3 nr. Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.03.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Cuda cuda w końcu to numer kwietniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts