Gość 30.09.2002 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2002 Kupuję garaż i notariusz nie chce wystawić aktu notarialnego na mnie i na żonę a tylko na mnie zakładając,że współwłasność i wspólnota małżeńska to to samo.Czy jest tak naprawdę.Bardzo pilne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 30.09.2002 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2002 Jak notariusz nie chce wykonać usługi tak jak chcesz, to zmień notariusza. O ile wiem te pojęcia nie są tożsame, można mieć wspólnotę małżeńską i posiadać majątek odrębny, np. otrzymany w spadku (nie wchodzi do majątku wspólnego małżonków)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek13 30.09.2002 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2002 Zapytaj się, czy nie wpisze, że środki pochodziły z majątku wspólnego malżonków. Wtedy nie ma wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts