anSi 17.03.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Witaj Willie, podobnie jak Ty uważam, że czytanie dzienników Forumowiczów to najprzyjemniejsza rzecz w procesie budowy, więc skoro zacząłeś pisać własny, to tutaj będą komentarze do niego. Cieszysz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.03.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Z niecierpliwością czekam na następny odcinek Ciekawie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.03.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Z niecierpliwością czekam na następny odcinek Ciekawie się zapowiada Mogę się już tylko pod tym podpisać: Jagna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.03.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 To ja podpiszę się pod tym co wyżej A dodatkowo powitam w kregu zwariowanych na punkcie budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 17.03.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Jak się nie rozwieść przy wyborze technologii! Ojjjjjj to mogło boleć Ale Wy są razem dalej jak domniemam Najważniejsza decyzja - potem to już samo działa jak ...LAWINA Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 18.03.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 pisz , jesteśmy ciekawi dalszego biegu wydarzeń Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.03.2005 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 No cóż wyróżniona nie zostanę, bo to ja chciałam zapytać Ciebie, co to za nowa technologia, która pozwala dom w trzy miesiące postawić? Chyba nie o domu z bala myslałeś? Ale może inni forumowicze będą bardziej domyślni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.03.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Ja też raczej nie zabłyśnę bo jakoś nie przepdam za tymi nowymi technologiami czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.03.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 No cóż wyróżniona nie zostanę, bo to ja chciałam zapytać Ciebie, co to za nowa technologia, która pozwala dom w trzy miesiące postawić? Chyba nie o domu z bala myslałeś? Ale może inni forumowicze będą bardziej domyślni Obstawiam Fortisa. Trafiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 30.03.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Dobry jeesssteśśśś............. I styl i treść, pozazdrościć talentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 30.03.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Jejku chyba się zarumieniłem DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 31.03.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Serce rośnie jak się wie, że ma się takich uzdolnionych sąsiadów .... jak się tak zaczytam i w nocy się przyśni .... to ..... od razu lżej na duszy.... Pisać pisać i nie ociągać się Willie - talent trzeba szlifować..... a innym radości przysparzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.04.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Superancki dziennik. Bardzo mi się podoba. Pisz, pisz, chcę wiedzieć jak się nie bać katastra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 12.04.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 No i czemu nie piszesz?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 12.04.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 zbieram siły Jeden junior nam ostatnio spać nie daje....... poprawie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 13.04.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Przeczytałem ze łzami w oczach Twój ostatni (7) odcinek cyklu, jak Willie buduje Dom i tak sobie myślę, przecież to samo życie ... w dodatku moje życie! Ten sam Urząd, te same Panie, te same Problemy z rejestrem gruntów .... Słuchaj - może my też ten sam Dom budujemy? Pisz dalej - nie będę musiał uzupełniać swojego Dziennika [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 13.04.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Zaraz sprawdzę projekt dzięki/pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.04.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Oj, tak - dobry Sąsiad to skarb, a jeszcz jak z tej samej kategorii (MiD, But Francuskiego Kapitału) to i od razu jest o czym gadać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 26.04.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Wszystko jest na tym filmie. Muszę powiedzieć że to jeden z lepszych obrazów dokumentalnych jakie widziałem. W każdym razie według mnie Te pełne napięcia zatrzymania kadru na zawiasach.......długie powłóczyste najazdy na okna.......20 krotny zoom wpijający się w czeluście grzejników podłogowych.... Uczta dla Oczu No to masz ode mnie (w ciemno ) takiego malutkiego Oskara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 26.04.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Och Droga Akademio, zupełnie się nie spodziewałem zaraz zaraz gdzie ta moja kartka ze skromną listą 150 osób i instytucji które mnie tu doprowadziły dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts