Jacek69 15.11.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 w tym roku wyjatkowo duzo nowych budow naokolo widze.......to mile...... ale dojazdy poranne sa po prostu dramatyczne - niedlugo bede dzieci wozil do przedszkola przed siodma komus trzebaby rece uciac za ten zawalony most polnocny pzdr Jak juz będziesz wiedział komu - daj znać. Zorganizuję zrzutkę na egzekutora ... to spotkajmy sie na KRAKOWSKIM PRZEDMIESCIU pozdr znak rozpoznawczy - naostrzona siekiera .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 12.12.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Dawno nic nie napisałeś, a ja tak lubię czytać Twój dziennik.Proszę o następny odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekP 20.12.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Link http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=47446&q=mangonia&k=2 przestał działać. Imka można prosić o sprawdzenie. Jestem na początkowym etapie budowy Seweryny i zbieram pozwolenia itp. Chćetnie zobaczę album. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 21.12.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Willie Dla Ciebie i całej Twojej Rodziny Najserdeczniejsze życzenia Szczęśliwych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Wszelkiej pomyślności i sukcesów w Nowym 2007 roku. http://kartki.onet.pl/_i/d/mikzielony1_d.jpg Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Imka 05.01.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Link http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=47446&q=mangonia&k=2 przestał działać. Imka można prosić o sprawdzenie. Jestem na początkowym etapie budowy Seweryny i zbieram pozwolenia itp. Chćetnie zobaczę album. To jest chyba stary adres, teraz wszystkie fotki (choć już dawno nie aktualizowane) są w linku pod podpisem - powinno działać. Daaaawno mnie tu nie było, ale Williego chyba doszczętnie wciągnęła wykończeniówka (wykończyła?) Nie daj się Willi i daj znać, co tam na froncie Pozdrawiam w Nowym Roku wszystkich miłośników (tudzież ofiar - co komu bliższe) Sewerynek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 06.01.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Willie, Może rzeczywiście lepiej życzyć sobie dobrych ale mało precyzyjnych życzeń na ten Nowy Rok ...... ale JAK DŁUGO MOŻNA CZEKAĆ????????????? ... sakramentalne 3 miesiące .... ??? Najlepszego J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.01.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Czy ja dobrze wyczytałam że dożyca ??? Jeśli tak to jaki kolorek preferujecie ??? Trzymam kciuki za dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 11.01.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Czy ja dobrze wyczytałam że dożyca ??? Jeśli tak to jaki kolorek preferujecie ??? Trzymam kciuki za dalsze prace Bardzo dobrze. PP jest zakochana od lat...kolor nie jest kwesti krytyczna .ale najbardziej podovbaja sie nam brazowe (oczywiscie Scooby Doo ) czarne i arlekiny........ale na koncu wybierzemy NA OKO jak zobaczymy pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 11.01.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Skurczybyk z tego Twojego BB Nic tylko w mordę lać ... Jak pisałem trochę wyżej zawsze mi się wydawało, że on Wam wciska kit - po tak długim czasie mieć mokre wylewki - czysty absurd! kolejną sprawą jest stopień ich wysuszenia - 1% - oznacza w języku mojego Parkieciarza - WIÓR ... a to oczywiście oznacza, że 3% było .... dawno temu... Nie chcę nic sugerować ale BB nie powinien nawet tknąć się tych podłóg ... Wykańczajcie co macie wykończyć (te wszystkie uwagi mądrego Pana były słuszne) i kładźcie parkiety czy co tam zaplanowaliście ... Go on! J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 11.01.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Skurczybyk z tego Twojego BB Nic tylko w mordę lać ... Jak pisałem trochę wyżej zawsze mi się wydawało, że on Wam wciska kit - po tak długim czasie mieć mokre wylewki - czysty absurd! kolejną sprawą jest stopień ich wysuszenia - 1% - oznacza w języku mojego Parkieciarza - WIÓR ... a to oczywiście oznacza, że 3% było .... dawno temu... Nie chcę nic sugerować ale BB nie powinien nawet tknąć się tych podłóg ... Wykańczajcie co macie wykończyć (te wszystkie uwagi mądrego Pana były słuszne) i kładźcie parkiety czy co tam zaplanowaliście ... Go on! J Slusznie prawisz WASC HAJDA NA KON! PRECZ Z BB! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.01.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Czy ja dobrze wyczytałam że dożyca ??? Jeśli tak to jaki kolorek preferujecie ??? Trzymam kciuki za dalsze prace Bardzo dobrze. PP jest zakochana od lat...kolor nie jest kwesti krytyczna .ale najbardziej podovbaja sie nam brazowe (oczywiscie Scooby Doo ) czarne i arlekiny........ale na koncu wybierzemy NA OKO jak zobaczymy pozdr Małe dożki są wszytskie śliczne i takie ciapowate Nasz kolorek to oczywiście żółty, potem pręgus, a na końcu błękit. Czarne i arlekiny nie są w naszym typie Teraz porodziło się dużo maluchów w różnych hodowlach Czekam na ostateczny wybór i małą dozycę Trzymam kciukasy za wykończeniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.01.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Najważniejszy punkt brzmiał – PODŁOGI. Po pierwsze – NIE robi ich BB. uff - jedyna słuszna decyzja .... co do reszty , czyli 8 pierwszych punktów z LZRu .... mam taką małą radę .. jak powrót do przeszłości .... był sobie kiedyś taki człowiek, którego nazywano ekonom, to był taki gość co stał nad stadem robotników zbierających ziemniaki na polu i lał po grzbiecie, jak się który wyprostował .... ... nie zachęcam ale ..... ... ugodowość BB niczego dobrego nie wróży I'm afraid .... ale czekam na pozytywne wieści .... tym bardziej, że Twoja PP to jak by chciała to i za witkę mogłaby złapać, nie? Powodzenia J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.01.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Nio to trzymam kciukasy bardzo mocno Mam nadzieję że lista pomoże i wszytsko pójdzie gładko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SkorpionMSK 29.01.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Witaj, Oglądaliśmy Wasz piękny dom w zeszłym roku. Bezczelnie zaglądaliśmy w okna, kiedy podjechała cała Wasza urocza rodzinka. My zdecydowaliśmy się ostatecznie na nieco mniejszy dom (zwyciężył rozsądek, albo coś innego - nie jestem pewna:), ale także z wolim okiem. Osoba, która ma pełnić rolę inspektora nadzoru na naszej budowie straszy nas, że tego dachu nie uda się zbudować tak, żeby nie było z nim kłopotu. Byłabym wdzięczna, gdybyś coś podpowiedział/dał namiar na dobrą ekipę dachową. Pozdrawiam,Mariola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 31.01.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Witaj, Oglądaliśmy Wasz piękny dom w zeszłym roku. Bezczelnie zaglądaliśmy w okna, kiedy podjechała cała Wasza urocza rodzinka. My zdecydowaliśmy się ostatecznie na nieco mniejszy dom (zwyciężył rozsądek, albo coś innego - nie jestem pewna:), ale także z wolim okiem. Osoba, która ma pełnić rolę inspektora nadzoru na naszej budowie straszy nas, że tego dachu nie uda się zbudować tak, żeby nie było z nim kłopotu. Byłabym wdzięczna, gdybyś coś podpowiedział/dał namiar na dobrą ekipę dachową. Pozdrawiam, Mariola hej hej! oczywiscie ze Was pamietam jakis STRASZNY ten Wasz inspektor czyzby to znaczylo ze NIE WIE jak to sie robi??? U mojego Tescia jest taki ktory Wie tyle ze wszystkie ekipy sie go boja - i taki jest chyba najl;epszy co do ekipy to niestety nie mam pod reka nikogo do polecenia - moi byli z tej samej firmy i mimo ze ogolnie polecami to nie mam namiaru bezposredniego zycze powodzenia- kiedy startujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 12.02.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Właśnie czytałem "Połowinki" i "Próg Wytrzymałości" .... brak mi słów - współczuję.... Nie wiem, czy na pewno to już jest u Was próg Waszej wytrzymałości ..... i na pewno HOLLO nie pomoże .. ale trzymajcie się, nie dajcie się ....i .... .... poszukajcie kogoś zamiast BB. .... i to prędko .... zanim Wasza Seweryna rzeczywiście zamieni się w lotniskowiec czy inny krążownik .... Podziwiam, że ciągle macie wiarę w BB .... .... my z naszym Bobem nie widzieliśmy się już z 9 miesięcy ... i zapewne już się nigdy nie zobaczymy .... .... Weźcie sprawy w swoje ręce - porzućcie wiarę w BB .... Powodzenia i czekam na relację J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 21.02.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Willie - co tak cicho.... czekam i czekam .... i ..... i ..... i ....... jak postępy? (bo mnie skręci) pzdrJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.02.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 I co tam u Was słychać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 26.02.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 hej hej WROCILEM! najpierw tydzien choroby potem 2 tygodnie ferii......ech LABA...... i zaraz zajrzymy na budowe.......wkrotce szczegoly! pozdrawiam ps - milo bylo Was zobaczyc w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Słodki odpoczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts