Jacek69 15.02.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Hej! WIOSNY! dołaczę się wyjąco ps - też mnie to rozwaliło, sam nie wiem Skąd się to bierze..... O rany! Jakbym moją najmilejszą Agę słyszał .... wciąż tylko wiosny i wiosny .... spoko nadejdzie .... w swoim czasie .... .... zobaczycie, jak się wszyscy ucieszą .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 28.02.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Willie tak czytam to co napisałeś i taka refleksja mnie naszła: niby obcy ludzie, niby na różnych etapach budowy a jest coś co nas łączy! : Zima mnie wkurza! - zupełnie jak Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 28.02.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 może jak się RAZEM mocno wkurzymy to się OCIEPLI???? pozdrawiam gorąco i wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 01.03.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Coś chyba się marnie wkurzamy bo u mnie za oknem syypieee jakby to dopiero poczatek zimy a nie koniec A ja budowę miałam zaczynać od 1 marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 02.03.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Myślę że to wszystko Grubymi nićmi szyte i ta zima to Spisek Zakładów energetycznych nawet nie chcę myśleć kiedy ziemia odmarznie po tym wszystkim w każdym razie - robię co mogę i chodzę zimowkurzony! ale pozdrawiam łagodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.03.2006 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Zdumiewające, jak ten roczek szybko minął Pozdrawiam jubileuszowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 18.03.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Dzięki! rok temu miałem tylko Wielkie Oczy i kawałek pola. Teraz Oczy nadal Wielkie ale i Kawał Domu w polu stoi! i wogóle nie wiem kiedy ten rok przeleciał.......... pozdrawiam wiosennie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.03.2006 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Dzięki! rok temu miałem tylko Wielkie Oczy i kawałek pola. Teraz Oczy nadal Wielkie ale i Kawał Domu w polu stoi! ... Szczęściarz...ja mam ciągle jeszcze tylko wielkie oczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 18.03.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 No. I tym Optymistycznym Akcentem żegnam Ozięble z Domieszką Ironii w Pierwszym Oficjalnym Roku Gderania. Do usłyszenia po Topieniu! Willie - GRATULACJE z okazji 1-szych Urodzin Białołęckiego Inwestora .... i Pisarza Nadwornego Forum T-B ..... Będzie coraz cieplej, cieplej i cieplej .... Pamiętaj - IDZIE WIOSNA ! Będzie DOBRZE! Pzdr - bardzo Gorąco J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 20.03.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Dzięki Jacek! Gorące pozdrowienia jak najbardziej MILE WIDZIANE pozdrawiam równie gorąco! ps - kiedy następny odcinek Waszego Dziennika???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 20.03.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 ps - kiedy następny odcinek Waszego Dziennika???? Zadajesz TRUDNE pytania .... dotyczące w dodatku bardzo intymnej sfery życia, o której Ty powinieneś, jako nasz Nadworny Pisarz Grupowy, wiedzieć najlepiej - weny twórczej .... a z tym nie jest najlepiej .... Ponieważ jednak mój nastrój z powodu pewnych postępów na mojej budowie podnosi się więc... i szanse na wenę twórczą rosną .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 21.03.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 A ja jak zwykle leciuchno opóźniona ale zreflektowana już, składam serdeczne gratulacje na okazję tego pierwszego roczku z budową na forum :D A co do zimy to wyglada na to, że jednak nie podpucha tylko małpa miała chyba już dosyć naszych jakże "słodziutkich" myśli i komentarzy pod jej adresem i sobie precz od nas budowlańców pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 21.03.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 A ja jak zwykle leciuchno opóźniona ale zreflektowana już, składam serdeczne gratulacje na okazję tego pierwszego roczku z budową na forum :D A co do zimy to wyglada na to, że jednak nie podpucha tylko małpa miała chyba już dosyć naszych jakże "słodziutkich" myśli i komentarzy pod jej adresem i sobie precz od nas budowlańców pójdzie DZIĘKI czekam na oficjalną wiosnę zgodnie z definicją: 3 dni srednio powyżej 5st cała dobe czyli małpa wygrzana pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 21.03.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 ps - kiedy następny odcinek Waszego Dziennika???? Zadajesz TRUDNE pytania .... dotyczące w dodatku bardzo intymnej sfery życia, o której Ty powinieneś, jako nasz Nadworny Pisarz Grupowy, wiedzieć najlepiej - weny twórczej .... a z tym nie jest najlepiej .... Ponieważ jednak mój nastrój z powodu pewnych postępów na mojej budowie podnosi się więc... i szanse na wenę twórczą rosną .... Wyglądałem ostatnio znad rzeczki w Waszą stronę (bylismy z Chłopcami w weekend na wyprawie wojennej z kaczkami!) ale nie jestem pewien która to chałupka...... - możesz mi podesłac napriv dokładny namiar jak tam trafić? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 25.03.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Willie ładny ten Wasz domek A jak tak czytam to widzę że nie tylko do zimy podobną niechęcią pałaliśmy ale i podobnie życie sobie wynajdywaniem problemów i zagwostek urozmaicamy Oby problemy i problemiki w mig się rozwiązały Niech wszystko ladnie wyschnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 25.03.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Willie ładny ten Wasz domek A jak tak czytam to widzę że nie tylko do zimy podobną niechęcią pałaliśmy ale i podobnie życie sobie wynajdywaniem problemów i zagwostek urozmaicamy Oby problemy i problemiki w mig się rozwiązały Niech wszystko ladnie wyschnie! DZIĘKI za Dobre Słowo - coś mnie psychodrama ostatnioo meczy....widac taka faza. Albo ZZły Księżyc też Ci życzę żeby się wszystkieproblemy same rozplątywały pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.04.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 A jak tam ze zdjęciami? Uaktualniasz zdjęcia w albumie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 07.04.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 staram się ale jakoś Nierozrzutnie wrzuciłem ostatnio poddasze no i za to oglądam z podziwem TWOJE pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 15.04.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 http://img135.imageshack.us/img135/8787/27tm2.th.jpg WESOŁYCH, SŁONECZNYCH I RODZINNYCH ŚWIĄT!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 10.05.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Tak piszesz, że nawet fakt niezbyt optymistycznej treści nie przeszkadza w uśmiechu Celność uwag i porównań REWELKA!!!! I oby się roboty jednak do galopu wzieły bo to nie ładnie z ich strony, że na stres Cię narażają AAAAA może Ty po prostu za dobrze o tym zastoju piszesz?????!!!!! Twardym trzeba być w negocjacjach i tego się trzymaj!!! Nie ma co płacić jak nie ma za co zapłacić!!!! Jestem z dobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts