Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Williego i Domu jego

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 381
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
Dzięki! :p

rok temu miałem tylko Wielkie Oczy i kawałek pola.

Teraz Oczy nadal Wielkie ale i Kawał Domu w polu stoi! :lol: ...

Szczęściarz...ja mam ciągle jeszcze tylko wielkie oczy... :) :)

No.

I tym Optymistycznym Akcentem żegnam Ozięble z Domieszką Ironii w Pierwszym Oficjalnym Roku Gderania.

Do usłyszenia po Topieniu!

Willie - GRATULACJE z okazji 1-szych Urodzin Białołęckiego Inwestora .... i Pisarza Nadwornego Forum T-B .....

Będzie coraz cieplej, cieplej i cieplej .... Pamiętaj - IDZIE WIOSNA !

Będzie DOBRZE!

Pzdr - bardzo Gorąco 8) 8) 8) J

ps - kiedy następny odcinek Waszego Dziennika???? :p

Zadajesz TRUDNE pytania .... dotyczące w dodatku bardzo intymnej sfery życia, o której Ty powinieneś, jako nasz Nadworny Pisarz Grupowy, wiedzieć najlepiej - weny twórczej .... a z tym nie jest najlepiej .... :cry: :roll:

Ponieważ jednak mój nastrój z powodu pewnych postępów na mojej budowie podnosi się więc... i szanse na wenę twórczą rosną .... :wink: :oops:

:D A ja jak zwykle leciuchno opóźniona ale zreflektowana już, składam serdeczne gratulacje na okazję tego pierwszego roczku z budową na forum :D

A co do zimy to wyglada na to, że jednak nie podpucha tylko małpa miała chyba już dosyć naszych jakże "słodziutkich" myśli i komentarzy pod jej adresem i sobie precz od nas budowlańców pójdzie :D

:D A ja jak zwykle leciuchno opóźniona ale zreflektowana już, składam serdeczne gratulacje na okazję tego pierwszego roczku z budową na forum :D

A co do zimy to wyglada na to, że jednak nie podpucha tylko małpa miała chyba już dosyć naszych jakże "słodziutkich" myśli i komentarzy pod jej adresem i sobie precz od nas budowlańców pójdzie :D

DZIĘKI :p

czekam na oficjalną wiosnę zgodnie z definicją: 3 dni srednio powyżej 5st cała dobe 8) czyli małpa wygrzana :wink:

pozdrawiam

ps - kiedy następny odcinek Waszego Dziennika???? :p

Zadajesz TRUDNE pytania .... dotyczące w dodatku bardzo intymnej sfery życia, o której Ty powinieneś, jako nasz Nadworny Pisarz Grupowy, wiedzieć najlepiej - weny twórczej .... a z tym nie jest najlepiej .... :cry: :roll:

Ponieważ jednak mój nastrój z powodu pewnych postępów na mojej budowie podnosi się więc... i szanse na wenę twórczą rosną .... :wink: :oops:

Wyglądałem ostatnio znad rzeczki w Waszą stronę (bylismy z Chłopcami w weekend na wyprawie wojennej z kaczkami!) ale nie jestem pewien która to chałupka...... :wink: - możesz mi podesłac napriv dokładny namiar jak tam trafić?

pozdr

Willie ładny ten Wasz domek :D

A jak tak czytam to widzę że nie tylko do zimy podobną niechęcią pałaliśmy ale i podobnie życie sobie wynajdywaniem problemów i zagwostek urozmaicamy :wink:

Oby problemy i problemiki w mig się rozwiązały :D

Niech wszystko ladnie wyschnie!

DZIĘKI

za Dobre Słowo - coś mnie psychodrama ostatnioo meczy....widac taka faza.

Albo ZZły Księżyc :wink:

też Ci życzę żeby się wszystkieproblemy same rozplątywały

:p

pozdr

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

Tak piszesz, że nawet fakt niezbyt optymistycznej treści nie przeszkadza w uśmiechu :D Celność uwag i porównań REWELKA!!!! I oby się roboty jednak do galopu wzieły bo to nie ładnie z ich strony, że na stres Cię narażają :wink: AAAAA może Ty po prostu za dobrze o tym zastoju piszesz?????!!!!!

Twardym trzeba być w negocjacjach i tego się trzymaj!!! Nie ma co płacić jak nie ma za co zapłacić!!!! Jestem z dobą :wink: