Jacek69 19.07.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Dobrze Waści radzę, pancerz załóżcie. Teściowie się budują. Jak co powiecie bezie na Was, jak czego nie powiecie też będzie na Was. Jednem słowem po Was. Dzieki Waszmosci za Przestrogi pancerz juz klepany ale i nadzieja ze przez plot pozycie sie ulozy nalezycie Ja, chwała Bogu, wraz z przeprowadzką zwiększam dystans do teściów .... kochani ludzie ale czyż nie bardziej się kocha tych, których nie widzi się na codzień (poza Najmilszą i Przychówkiem)..... Wytrwałości ... Chociaż pozostałych sąsiadów masz OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 19.07.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Łilli a czy godzina/dzień/miesiąc/rok "zero" już jakoś termimowo jest wstępnie planowany ?Uchyl rąbka planów tajemnych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 20.07.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Łilli a czy godzina/dzień/miesiąc/rok "zero" już jakoś termimowo jest wstępnie planowany ? Uchyl rąbka planów tajemnych. Pozdrawiam uchyle wiesz jak to jest: chcielibysmy maksymalnie duzo Przed przeprowadzka zrobic a tu bank kase twardo trzyma takze termin jest still under investigation generalnie jesien - miala byc wczesna, dzis pachnie pózna....... a godzine to negocjuje z PP pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 20.07.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Dobrze Waści radzę, pancerz załóżcie. Teściowie się budują. Jak co powiecie bezie na Was, jak czego nie powiecie też będzie na Was. Jednem słowem po Was. Dzieki Waszmosci za Przestrogi pancerz juz klepany ale i nadzieja ze przez plot pozycie sie ulozy nalezycie Ja, chwała Bogu, wraz z przeprowadzką zwiększam dystans do teściów .... kochani ludzie ale czyż nie bardziej się kocha tych, których nie widzi się na codzień (poza Najmilszą i Przychówkiem)..... Wytrwałości ... Chociaż pozostałych sąsiadów masz OK! Dzieki za zyczenia a nie a propos - jezdzilem wczoraj po okolicy (jechalem od skretu z Artyleryjskiej w strone Juranda) i juz myslalem ze znalazlem Wasz Dom.....a potem sobie skojarzylem ze u Was juz przeciez dachowka i okna. czyli Nie Ten znalazlem sprobuje po weekendzie znowu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 20.07.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Łilli a'propos Wtargniecia Na Nasz Teren dobrze jest mieć wolne miejsce w ogródku celem zakopania intruza. Najlepiej pod orzechem bo on podobno padlinę lubi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 24.07.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Orzech bedzie zamówiony na BANK pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.07.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Widzę, że mnie ciut nie było, a TY już masz prawie całą chałupe wybudowaną!! No, no, no... Piekne zdjęcia... Bardzo łądnie wyszło wole oczko i .. podbitka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 27.07.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 dzieki! ale i Ty sie nie lenisz sledze pilnie postepy u mnie ostatnio troche tempo prac siadlo.....ale elewacja prawie skonczona za to w srodku rzeklbym niezaorane pole jeszcze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.07.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 dzieki! ale i Ty sie nie lenisz sledze pilnie postepy u mnie ostatnio troche tempo prac siadlo.....ale elewacja prawie skonczona za to w srodku rzeklbym niezaorane pole jeszcze pozdrawiam A na spotkaniu grupy 30.07 będziesz? PS dzieki, że twierdzisz, że nie lenię sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 27.07.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 nie moge - Mlodszy ma urodzinowe przyjecie rodzinne - pozwole sobie przekazac mu pozdrowienia od grupy ps- Twoj dziennik moze byc wzorcem dla Nieleniacych sie - w kazdym poscie widac ze Dom jest budowany z Twoim Lwim Udzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.07.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 ..Dom jest budowany z Twoim Lwim Udzialem .. Ja to dobrze gwoździa nie umiem wbic.. Przesadziłem, ale podczas budowy sprawdzam, które prace podobaja mi sie, a które nie... A jakby spotkanie było 30.07 totez nie możesz? Pamiętam, że razem spotkalismy się tylko na pierwszym zlocie naszej grupy... Piękne prehistoryczne czasu.. Byłes Ty, Broncio i ja.. "Łezka w oku zakręciła sie..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 28.07.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Ach jak to jest ze Stare czasy sa zawsze DOBRE pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.07.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Ach jak to jest ze Stare czasy sa zawsze DOBRE pozdr To wypijmy za stare dobre czasy... http://www.kp.pl/debowe/1a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 28.07.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Przestań bo juz w klawisze nie t r a f iaaaam........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sydney 17.08.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Witam... no tak my czekamy na wszystkie papiery dopiero nie myślałam, że to będzie tyle trwało... ehh a myślałam, że na wiosnę uda nam się już kończyć, oj ja głupia Mam jedno pytanie i wielką prośbę do Ciebie Willie. Co jakiś czas jesteśmy w Warszawie w interesach, czy jest jakaś szansa zobaczyć Waszego Seweryna? Chociaż rzucić okiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Willy, Ty masz kominy otynkowane (ta część wystająca ponad dach), a nie z cegły klinkierowej? Czy źle dostrzegłem na zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 19.08.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Bardzo dobrze dostrzegłeś pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 A czemu zdecydowałeś się na otynkowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 24.08.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 A czemu zdecydowałeś się na otynkowanie? Ja też mam otynkowane pod kolor domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 28.08.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 dokladnie a przy rozmiarach i polozeniu naszego komina (de facto stoi OBOK domu)oblozenie go klinkierem wygladaloby co najmniej dziwnie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts