Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Williego i Domu jego

Recommended Posts

Dobrze Waści radzę, pancerz załóżcie.

Teściowie się budują.

8)

Jak co powiecie bezie na Was, jak czego nie powiecie też będzie na Was. Jednem słowem po Was. :(

:lol:

Dzieki Waszmosci za Przestrogi :wink:

pancerz juz klepany ale i nadzieja ze przez plot pozycie sie ulozy nalezycie :wink:

Ja, chwała Bogu, wraz z przeprowadzką zwiększam dystans do teściów .... kochani ludzie ale czyż nie bardziej się kocha tych, których nie widzi się na codzień (poza Najmilszą i Przychówkiem).....

Wytrwałości ... :wink:

Chociaż pozostałych sąsiadów masz OK!

• Odpowiedzi 381
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Łilli a czy godzina/dzień/miesiąc/rok "zero" już jakoś termimowo jest wstępnie planowany ?

Uchyl rąbka planów tajemnych.

Pozdrawiam

8) uchyle :wink:

wiesz jak to jest: chcielibysmy maksymalnie duzo Przed przeprowadzka zrobic a tu bank kase twardo trzyma :roll: takze termin jest still under investigation

generalnie jesien - miala byc wczesna, dzis pachnie pózna.......

a godzine to negocjuje z PP :wink:

pozdrawiam

Dobrze Waści radzę, pancerz załóżcie.

Teściowie się budują.

8)

Jak co powiecie bezie na Was, jak czego nie powiecie też będzie na Was. Jednem słowem po Was. :(

:lol:

Dzieki Waszmosci za Przestrogi :wink:

pancerz juz klepany ale i nadzieja ze przez plot pozycie sie ulozy nalezycie :wink:

Ja, chwała Bogu, wraz z przeprowadzką zwiększam dystans do teściów .... kochani ludzie ale czyż nie bardziej się kocha tych, których nie widzi się na codzień (poza Najmilszą i Przychówkiem).....

Wytrwałości ... :wink:

Chociaż pozostałych sąsiadów masz OK!

Dzieki za zyczenia :wink:

a nie a propos - jezdzilem wczoraj po okolicy (jechalem od skretu z Artyleryjskiej w strone Juranda) i juz myslalem ze znalazlem Wasz Dom.....a potem sobie skojarzylem ze u Was juz przeciez dachowka i okna. czyli Nie Ten znalazlem :cry:

sprobuje po weekendzie znowu :wink:

pozdrawiam

:D

dzieki!

ale i Ty sie nie lenisz :wink:

sledze pilnie postepy 8)

u mnie ostatnio troche tempo prac siadlo.....ale elewacja prawie skonczona :p

za to w srodku rzeklbym niezaorane pole jeszcze :roll:

pozdrawiam

A na spotkaniu grupy 30.07 będziesz?

PS

dzieki, że twierdzisz, że nie lenię sie... :lol:

..Dom jest budowany z Twoim Lwim Udzialem :p..

:lol: :lol: :lol:

Ja to dobrze gwoździa nie umiem wbic.. :oops: Przesadziłem, ale podczas budowy sprawdzam, które prace podobaja mi sie, a które nie...

A jakby spotkanie było 30.07 totez nie możesz?

Pamiętam, że razem spotkalismy się tylko na pierwszym zlocie naszej grupy... :roll: Piękne prehistoryczne czasu.. Byłes Ty, Broncio i ja.. :roll: "Łezka w oku zakręciła sie..." :oops:

• 3 weeks później...

Witam... no tak my czekamy na wszystkie papiery dopiero :( nie myślałam, że to będzie tyle trwało... ehh a myślałam, że na wiosnę uda nam się już kończyć, oj ja głupia :evil:

Mam jedno pytanie i wielką prośbę do Ciebie Willie. Co jakiś czas jesteśmy w Warszawie w interesach, czy jest jakaś szansa zobaczyć Waszego Seweryna? Chociaż rzucić okiem? :oops: