Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Williego i Domu jego

Recommended Posts

Willie jak ja lubię czytać Twój dziennik!

Tylko czemu tyle na raz!!!! :o

Czyta się super ale jak ja się później z komentarzem mam sensownie wtrynić???? :roll:

Jedno mi się nasuneło w tym momencie - nie odważyłabym się zostawić tej wykończeniówki bez nadzoru! A widze, że nic złego się nie stało i nawet podgonili dzieło :o

Będę modły zanosić coby Wam ten BB nie przepadł gdzieś bez śladu dokąd nie skończy wszystkiego !

A!!! Fotki jakieś może???? :wink:

• Odpowiedzi 381
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cóż Agencie CTU, pseudo W-B ....

lubię sobie poczytać Twoje raporty z akcji ....

ten z 22-giego lał się jak balsam na moją skołataną część od myślenia - wybacz stary, ale to miło poczytać o sobie w cudzej skórze .... nasze budowy są trochę bliżniacze a na pewno Twój BB jak ulał pasuje do mojego Boba ... ostatnio nawet na rozliczenie przysyła delegatkę .... sam wycofuje się ze wszystkiego co miał zrobić ....

kolejny odcinek - ciarki na całym ciele: głębia mrocznego i elektryzującego przekazu ....

.... trochę nieswojo się czuję wiedząc, że stosunkowo niedaleko (choć w żaden sposób nie wiem gdzie) ta dzika ogranizacja CTU ma swoje subsidiary .....

.... przyjdzie przywyknąć .... na szczęście grupa defensywna zainstalowała świcące elementy ścienne wraz z sygnałami dźwiękowymi ...

8)

Że się z przyjemnoscią czyta - to oczywiste, ale...czy mogłabym popatrzeć na ten cud- mód kominek? Próbuję do albumu Twego się wklikać, a tam tajemnicze informacje, że takiego na serwerze niet. No to gdzie te zdjęcia, gdzie?

:D Ti ja widzę, że ta nowa forma oszczędzania nie tylko u nas się pzryjeła :D Przynajmniej osamotniona w swej "oszczędności " się nie czuję :wink: A tu zima idzie :o To dopiero okres na oszczędności się zacznie!!! HO HO!!!!

Ja Cię nie poganiam ale albumik to ja bym chętnie z nowymi zdjatkami zobaczyła!!!

Pozdrowionka :D

• 5 weeks później...

Idy Marcowe .... była to miła forma pozbywania się nielubianych przywódców ... niestety nastepne dopiero w .... Marcu ....

... Wy jednak jesteście szybsi i pozbywacie się tego niepoważnego intersklepikarza już w listopadzie ..... jak widać spraw nie odkładacie Ad Calendas Grecas ...

..... Gość na prawdę tylko w Mordę Lać .... alibo jakiegoś Brutusa wynająć..... 8)

Współczuję tych opóźnień bo przyczyna istnie kretyńska i całkowicie od Was niezależna ...

Jak suchość wylewek wyszła? Nasza PANI WYLEWKA sprawdzała 2 razy: najpierw było 4-5.5 a potem 3-4 (po tygodniu ogrzewania). Od 8-mego mają UKŁADAĆ ......

....... jak zaczną to uwierzę .....

Pozdrawiam

:lol:

J

Hej!

BB nie moze od 2 tygodni dowieźć miernika do wylewek......ale po miesiącu też spadło jak u Was więc zamówimy juz dechy i bedziemy czekać w napięciu.........choć w zasadzie to tego napięcia jakoś teraz skokami nas szarpie......

te TERMINY o których piszesz u Siebie - DOKŁADNIE to samo czuję..po prostu Inna Rasa :oops: BB znowu nawalił z koparką do humusu (od 3 tygodni nie moe dojechać.........)

ręce i nogi......tylko nie wiadomo czy bardziej Opadają czy bardziej bym POWYRYWAŁ :wink:

a koleś od agd tak nas wkurzył że naprawde jednomyślnie poślemy go do......następnego klienta z naszym zamowieniem.......tyle że kosztem kolejnego terminu na kuchnię.........

widzę momentami tę WOLNOŚĆ ale nadal daleko :roll:

z pozdrowieniami!

:p

ej żeby to takie proste było........ :wink:

cała STRETA rzeczy jeszcze do zrobienia w tym najwazniejsze - podłogi, drzwi, osprzet łazienkowy............ te grzybki wigilijne to jednak chyba w termosie przyniosę jak wpadniemy tam w kominku NAPALIĆ :wink: :lol:

a te Wasze 3 miesiace to może właśnie na Wigilię wypadną??? :p

pozdr

To ostatnie to taka Stara Zabawa.

On udaje że podaje Jakieś Terminy.

My udajemy że Wierzymy.

Ale Gra jest na tyle wciągająca że gramy w to już Drugi Rok.

Ludzie są jak dzieci - wystarczy się po naszej BiałejŁące przejechać a grają i grają ...

... może to leczyć trzeba ...

... tylko czym - żadna farmakologia nie pomoże ... to musi być z użyciem siły ....

Współczuję choroby .... ale przynajmniej w domu.....

w tym roku wyjatkowo duzo nowych budow naokolo widze.......to mile......

ale dojazdy poranne sa po prostu dramatyczne - niedlugo bede dzieci wozil do przedszkola przed siodma :oops:

komus trzebaby rece uciac za ten zawalony most polnocny :evil:

pzdr

Jak juz będziesz wiedział komu - daj znać. Zorganizuję zrzutkę na egzekutora ...

w tym roku wyjatkowo duzo nowych budow naokolo widze.......to mile......

ale dojazdy poranne sa po prostu dramatyczne - niedlugo bede dzieci wozil do przedszkola przed siodma :oops:

komus trzebaby rece uciac za ten zawalony most polnocny :evil:

pzdr

Jak juz będziesz wiedział komu - daj znać. Zorganizuję zrzutkę na egzekutora ...

8) 8) 8)

to spotkajmy sie na KRAKOWSKIM PRZEDMIESCIU :wink:

pozdr