anetmar 22.09.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Willie jak ja lubię czytać Twój dziennik! Tylko czemu tyle na raz!!!! Czyta się super ale jak ja się później z komentarzem mam sensownie wtrynić???? Jedno mi się nasuneło w tym momencie - nie odważyłabym się zostawić tej wykończeniówki bez nadzoru! A widze, że nic złego się nie stało i nawet podgonili dzieło Będę modły zanosić coby Wam ten BB nie przepadł gdzieś bez śladu dokąd nie skończy wszystkiego ! A!!! Fotki jakieś może???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 22.09.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 moja wina....... chcialem nadrobic 3 tygodnie i wyszlo OD METRA ale ciesze sie ze lubisz no i odkad Kacper w przedszkolu to PP juz codziennie ma OKO NA SZCZEGOLY pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 28.09.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Chociaż pierwze zdania sprawiły, że zastanowiłam się czy ja aby choć w ćwierci inteligentna jestem bo mnie zamroczyło... jakbym nie rozumiała... ale wrażenie chwilowe na szczęście ! POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 28.09.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 na szczescie ale.......ZAMROCZYLO..???? jej - przeczytam jeszcze raz na wszelkii wypadek mialo byc BEZBOLESNE POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 03.10.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Cóż Agencie CTU, pseudo W-B .... lubię sobie poczytać Twoje raporty z akcji .... ten z 22-giego lał się jak balsam na moją skołataną część od myślenia - wybacz stary, ale to miło poczytać o sobie w cudzej skórze .... nasze budowy są trochę bliżniacze a na pewno Twój BB jak ulał pasuje do mojego Boba ... ostatnio nawet na rozliczenie przysyła delegatkę .... sam wycofuje się ze wszystkiego co miał zrobić .... kolejny odcinek - ciarki na całym ciele: głębia mrocznego i elektryzującego przekazu .... .... trochę nieswojo się czuję wiedząc, że stosunkowo niedaleko (choć w żaden sposób nie wiem gdzie) ta dzika ogranizacja CTU ma swoje subsidiary ..... .... przyjdzie przywyknąć .... na szczęście grupa defensywna zainstalowała świcące elementy ścienne wraz z sygnałami dźwiękowymi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.10.2006 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Że się z przyjemnoscią czyta - to oczywiste, ale...czy mogłabym popatrzeć na ten cud- mód kominek? Próbuję do albumu Twego się wklikać, a tam tajemnicze informacje, że takiego na serwerze niet. No to gdzie te zdjęcia, gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 06.10.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Agenci Ukladu Przeciez! Walcze jak i Najwyzsi Dostojnicy ale na razie Uklad wygrywa.....musze przeniesc caly album bo stary skasowali - BEZ UPRZEDZENIA soon to be done pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 07.10.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Ti ja widzę, że ta nowa forma oszczędzania nie tylko u nas się pzryjeła Przynajmniej osamotniona w swej "oszczędności " się nie czuję A tu zima idzie To dopiero okres na oszczędności się zacznie!!! HO HO!!!! Ja Cię nie poganiam ale albumik to ja bym chętnie z nowymi zdjatkami zobaczyła!!! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 05.11.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Idy Marcowe .... była to miła forma pozbywania się nielubianych przywódców ... niestety nastepne dopiero w .... Marcu .... ... Wy jednak jesteście szybsi i pozbywacie się tego niepoważnego intersklepikarza już w listopadzie ..... jak widać spraw nie odkładacie Ad Calendas Grecas ... ..... Gość na prawdę tylko w Mordę Lać .... alibo jakiegoś Brutusa wynająć..... Współczuję tych opóźnień bo przyczyna istnie kretyńska i całkowicie od Was niezależna ... Jak suchość wylewek wyszła? Nasza PANI WYLEWKA sprawdzała 2 razy: najpierw było 4-5.5 a potem 3-4 (po tygodniu ogrzewania). Od 8-mego mają UKŁADAĆ ...... ....... jak zaczną to uwierzę ..... Pozdrawiam J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 05.11.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Hej! BB nie moze od 2 tygodni dowieźć miernika do wylewek......ale po miesiącu też spadło jak u Was więc zamówimy juz dechy i bedziemy czekać w napięciu.........choć w zasadzie to tego napięcia jakoś teraz skokami nas szarpie...... te TERMINY o których piszesz u Siebie - DOKŁADNIE to samo czuję..po prostu Inna Rasa BB znowu nawalił z koparką do humusu (od 3 tygodni nie moe dojechać.........) ręce i nogi......tylko nie wiadomo czy bardziej Opadają czy bardziej bym POWYRYWAŁ a koleś od agd tak nas wkurzył że naprawde jednomyślnie poślemy go do......następnego klienta z naszym zamowieniem.......tyle że kosztem kolejnego terminu na kuchnię......... widzę momentami tę WOLNOŚĆ ale nadal daleko z pozdrowieniami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.11.2006 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 ... soon to be done pozdr No to ja znowu w sprawie albumu, co to go na żadnym serwerze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 06.11.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 MOJA KULPA a jako że mnie właśnie ścięła angina spróbuję w wolnych od goracki chwilach w końcu ten onet przenieść... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 06.11.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 ZAPRASZAM DO NOWEJ GALERII - link album wreszcie działa (przynajmniej u mnie) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 06.11.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Nie no, Panie .... Jakim cudem Ty tam jeszcze nie mieszkasz? Hawira jak się patrzy - środek widzę też wypucowany ... a Wy ciągle na starych ..... wstydź się, wstydź - marnujesz taki DOM, taką Sewerynę ... ... ona na pewno tęskni .... nie żartuję - TĘSKNI .... Do Dzieła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 07.11.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 ej żeby to takie proste było........ cała STRETA rzeczy jeszcze do zrobienia w tym najwazniejsze - podłogi, drzwi, osprzet łazienkowy............ te grzybki wigilijne to jednak chyba w termosie przyniosę jak wpadniemy tam w kominku NAPALIĆ a te Wasze 3 miesiace to może właśnie na Wigilię wypadną??? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 09.11.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 a te Wasze 3 miesiace to może właśnie na Wigilię wypadną??? pozdr widzę, że u Ciebie niecałe 2 równa się 3 ... ale taka matemetyka bardziej mi sie podoba niż ta konwencjonalna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 14.11.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 To ostatnie to taka Stara Zabawa. On udaje że podaje Jakieś Terminy. My udajemy że Wierzymy. Ale Gra jest na tyle wciągająca że gramy w to już Drugi Rok. Ludzie są jak dzieci - wystarczy się po naszej BiałejŁące przejechać a grają i grają ... ... może to leczyć trzeba ... ... tylko czym - żadna farmakologia nie pomoże ... to musi być z użyciem siły .... Współczuję choroby .... ale przynajmniej w domu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 15.11.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 w tym roku wyjatkowo duzo nowych budow naokolo widze.......to mile...... ale dojazdy poranne sa po prostu dramatyczne - niedlugo bede dzieci wozil do przedszkola przed siodma komus trzebaby rece uciac za ten zawalony most polnocny pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 15.11.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 w tym roku wyjatkowo duzo nowych budow naokolo widze.......to mile...... ale dojazdy poranne sa po prostu dramatyczne - niedlugo bede dzieci wozil do przedszkola przed siodma komus trzebaby rece uciac za ten zawalony most polnocny pzdr Jak juz będziesz wiedział komu - daj znać. Zorganizuję zrzutkę na egzekutora ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 15.11.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 w tym roku wyjatkowo duzo nowych budow naokolo widze.......to mile...... ale dojazdy poranne sa po prostu dramatyczne - niedlugo bede dzieci wozil do przedszkola przed siodma komus trzebaby rece uciac za ten zawalony most polnocny pzdr Jak juz będziesz wiedział komu - daj znać. Zorganizuję zrzutkę na egzekutora ... to spotkajmy sie na KRAKOWSKIM PRZEDMIESCIU pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts