Jacek69 27.02.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 co to jest "ferie" .... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 28.02.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Willi napisz coś nawet jak optymizmu już zabrakło.Jak długo trwa już twoja wykończeniówka?Troszku się dołuję bo cała ta droga jeszcze przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 07.03.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 hej hej próbuje napisac ale nie moglem si zalogowac dzis sie udalo to moze uda sie i co wkleic pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 07.03.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 co to jest "ferie" .... ? ZDOBYCZ SOCJALNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.03.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Mam nadzieje że z wiosną będzie już u Was tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 08.03.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Mam nadzieje że z wiosną będzie już u Was tylko lepiej oj jak Wam zazdroszcze tego "MIESZKAMY" pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.03.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Przyjdzie i Twój czas Pociesz się tym że wporwadzisz się do lepszego stanu wykończenia niż mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 09.03.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Przyjdzie i Twój czas Pociesz się tym że wporwadzisz się do lepszego stanu wykończenia niż mój zgadzam się co do joty - ja mam się przeprowadzić w ciągu kilku tygodni (2-3) i jestem gotów zaakceptować wszystko byleby tylko tego już nie odkładać ... mam tak już dość ... Może będziesz miał lepszy standard - czego życzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 09.03.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 To trzymamy kciuki z PP jak juz zamieszkacie to NA PEWNO podjedziemy pod okna popatrzec z Zadroscia powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.03.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Ty nie zadrośc tylko gnaj do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 11.03.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 To trzymamy kciuki z PP jak juz zamieszkacie to NA PEWNO podjedziemy pod okna popatrzec z Zadroscia powodzenia! zazdrość Wam przejdzie jak wejdziecie do środka - ZAPRASZAMY .... NA PEWNO .... adres znacie bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 02.04.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Hej!MIESZKACIE JUz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 02.04.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 mieszkamy, mieszkamy - od poprzedniej soboty .... A Wy kiedy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.04.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Pogody, słońca, radości, w niedzielę dużo gości, w poniedziałek dużo wody - to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych, świąt wesołych, oraz zdrowych! http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1710.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 13.04.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Tyle mamy zabawy. I to za własne pieniądze. Jak się przeprowadzicie to Wam przejdą te nerwy... po kilku dniach zapomnicie, że w ogóle było (jest) coś nie tak, jak być miało i przejdziecie do tego do porządku dziennego .... Mam to samo - moje szafy z dolnej garderoby (od stokarza , a jakże) są właśnie u niego - dorabia, ni mnie ni więcej tylko 3 drzwi. Oryginały się wyśmigliły .... o paru innych szczegółach nie wspomnę, bo przykro byłoby gadać .... a przecież mieszkam, i mieszkać będę więc po co się niepotrzebnie na przedwczesny zawał lub przynajmniej siwienie/łysienie narażać.... Oby do .... przeprowadzki. ŻYCZĘ J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 18.04.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Dzięki aktualnie BB zrejterował bezpowroptnie od świąt...... za to mamy podłogi wyglancone na maks pzd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.04.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 witam!ja tu tak z nienacka, znaczy się z pierwszej strony dzienników, zawitałam... chciałam popodziwiać piękny domek z pięknym dachem! i popodziwiałam, ale raczej wpisy, in-te-re-su-ją-ce! i, cholipka, wanna fajowa! a kuchnia ikeowa? pozdrawiam bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.04.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 jeszcze raz ja... zaczęłam od początku, teraz mię rzuciło na środek końca, więc czytnęłam jeszcze trochę i MUSZĘ dodać: - ja się do tej Ery nie Nadaję, - qrczę, pan BB (czyżby Bob Budowniczy - w tej kwestii raczej początkująca jestem, my przerabiamy etap siała baba mak - wersja audio) chyba w jednej ławce z moim PB siedział... chyba, że wszystkim bb się tak teraz porobiłlo, bo chcą koniecznie do tej Ery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 19.04.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Hue hue, fajny ten Twój dziennik że też dopiero teraz go znalazłem... Dopisuję do ulubionych!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 19.04.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 witam! ja tu tak z nienacka, znaczy się z pierwszej strony dzienników, zawitałam... chciałam popodziwiać piękny domek z pięknym dachem! i popodziwiałam, ale raczej wpisy, in-te-re-su-ją-ce! i, cholipka, wanna fajowa! a kuchnia ikeowa? pozdrawiam bardzo! hej! kuchnia ze stolmaru wanna fajowa bo jajowa pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts