Willie 19.04.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Hue hue, fajny ten Twój dziennik że też dopiero teraz go znalazłem... Dopisuję do ulubionych!! Dzieki hue hue ja Twój tez mam w ulubionych powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 19.04.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Cześć, Willie! Sprawdzam, czy już mieszkasz, i jak widzę, już prawie Ale jestem w szoku, że już prawie wszystko gotowe, nawet taras zrobiony No cóż, może ja też kiedyś dojdę do tego etapu Bardzo mi się podoba wystrój zdjęć, a szczególnie gabinet PP z tą delikatną zielenią i bambusami. Super połączenie! No i w ogóle tak ładnie jest - kolor mebli w kuchni jest śliczny! No i wanna - zajefajne kolory w tej łazience... Jak sobie pomyślę, ile się zmieniło od czasu mojej wizyty u was - to aż dziw bierze - było nic ( no, stan zero był ), a tu domisko gotowe do zamieszkania już prawie eeehhh, widać upływ czasu, nie? Obśmiałam się z waszej wyprawy po drzwi, klasyka (dobrze że macie blisko ) Trzymaj się, i poprosze o obszerniejsze zdjęcia salonu (bo jak pamiętam, niuemały jest ) Trzymanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 20.04.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Hej! dzieki za dobre slowo z tego co widze u Was to zaraz przeprowadzka! super - cos postaram sie wrzucic ale ostanio jakos albo brak czasu albo zniechecenie......wykanczanie wykancza...... pozdrawiam mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 20.04.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 No u nas przeprowadzka za miesiąc mam nadzieję, ale .... do polowych warunków niestety Nie to co u was Nie dziwię się, że ci się nie chce - nie wiem, czy bym wytrzymała Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 25.04.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 To jeszcze cię pomęczę, czy możesz w zbliżeniu pokazać fotki twojej elewacji. Interesuja mnie szczegolnie okładziny z płytek klinkierowych na ścianie wokól okien. Jaka to płytka i czy stosowałeś płytkę katową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 27.04.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 To jeszcze cię pomęczę, czy możesz w zbliżeniu pokazać fotki twojej elewacji. Interesuja mnie szczegolnie okładziny z płytek klinkierowych na ścianie wokól okien. Jaka to płytka i czy stosowałeś płytkę katową? tak to płytki ale czy kątowe to juz za trudne dla mnie pytanie?? sprecyzuj to postaram się potwierdzić pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 27.04.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 czesc gościu! kurcze to co ty tu wypisujesz..... biore ten dziennik, kopie se robie na pena i wieczór mam z głowy! REWELACJA!. zawsze mi potem po lekturze jest smutno, że nie mam takiego daru bajkopisarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 27.04.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 też mi smutno mi że Ci smutno ale cieszę się że choc na chwile humor Ci poprawiam tym penem pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 27.04.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Kątowa to płytka zagięta pod kątem prostym kładzie się ją na narożach i imituje świetnie cegłę klinkierowa- ściana wyglada jak wymurowana z pełnej cegły klinkierowejmoże zrobisz zdjecie z bliska swojej elewacji i jednego okna wykończonego płytką? Z chęcią popatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 07.05.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 sprawdzone płytki klinkierowe są nie kątowe tylko fazowane na rogach i zafugowane pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 29.05.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 WOW! Czytam, czytam i oczom nie wierzę, że czytam to co czytam.... Wy ciągle jeszcze NIE MIESZKACIE ! Ciągle się Wam ktoś kręci po domu: Kluczyk, Kostek , Płotek (chyba znam) .... a Wy gdzie? Napisałeś, że : Taki jest PLAN .... czyli musicie się przeprowadzić. KIEDY ? Tylko bez wymówek, BATNY, Okazji do negocjacji itd.... Poproszę o jasną deklarację sąsiedzką - bez ściemy ! J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 01.06.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 WOW! Czytam, czytam i oczom nie wierzę, że czytam to co czytam.... Wy ciągle jeszcze NIE MIESZKACIE ! Ciągle się Wam ktoś kręci po domu: Kluczyk, Kostek , Płotek (chyba znam) .... a Wy gdzie? Napisałeś, że : Taki jest PLAN .... czyli musicie się przeprowadzić. KIEDY ? Tylko bez wymówek, BATNY, Okazji do negocjacji itd.... Poproszę o jasną deklarację sąsiedzką - bez ściemy ! J JULY MORNING Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 01.06.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 WOW! Czytam, czytam i oczom nie wierzę, że czytam to co czytam.... Wy ciągle jeszcze NIE MIESZKACIE ! Ciągle się Wam ktoś kręci po domu: Kluczyk, Kostek , Płotek (chyba znam) .... a Wy gdzie? Napisałeś, że : Taki jest PLAN .... czyli musicie się przeprowadzić. KIEDY ? Tylko bez wymówek, BATNY, Okazji do negocjacji itd.... Poproszę o jasną deklarację sąsiedzką - bez ściemy ! J JULY MORNING Sprawdzę! A te to zbyt dobrze nie wróżą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 01.06.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 WOW! Czytam, czytam i oczom nie wierzę, że czytam to co czytam.... Wy ciągle jeszcze NIE MIESZKACIE ! Ciągle się Wam ktoś kręci po domu: Kluczyk, Kostek , Płotek (chyba znam) .... a Wy gdzie? Napisałeś, że : Taki jest PLAN .... czyli musicie się przeprowadzić. KIEDY ? Tylko bez wymówek, BATNY, Okazji do negocjacji itd.... Poproszę o jasną deklarację sąsiedzką - bez ściemy ! J JULY MORNING Sprawdzę! A te to zbyt dobrze nie wróżą ... a teraz lepiej?: JULY MORNING Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 01.06.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Tobie pewnie nie do śmiechu ale ja się ostatnim odcinkiem ubawiłem po pachy. A co do ostatniego zdania, to też od jakiegoś czasu kołacze mi się taka sama myśl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 02.06.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Willy, jak fajnie przeczytać, że już kolory farby na ścianach są wybierane. Tchnęło mnie to optymizmem, że i ja kiedyś dojdę do tego etapu. Achhhhhhhhhhhhhh rozmarzyłam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 04.06.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Willy, jak fajnie przeczytać, że już kolory farby na ścianach są wybierane. Tchnęło mnie to optymizmem, że i ja kiedyś dojdę do tego etapu. Achhhhhhhhhhhhhh rozmarzyłam się. nie ma przebacz - DOJDZIESZ pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 04.06.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Tobie pewnie nie do śmiechu ale ja się ostatnim odcinkiem ubawiłem po pachy. A co do ostatniego zdania, to też od jakiegoś czasu kołacze mi się taka sama myśl... toz ja własnie po to piszę żeby nie popaść w Depresję (Gangstera?) pozdrawiam w oczekiwaniu na kolejny odcinke Twojej opowieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 04.06.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 WOW! Czytam, czytam i oczom nie wierzę, że czytam to co czytam.... Wy ciągle jeszcze NIE MIESZKACIE ! Ciągle się Wam ktoś kręci po domu: Kluczyk, Kostek , Płotek (chyba znam) .... a Wy gdzie? Napisałeś, że : Taki jest PLAN .... czyli musicie się przeprowadzić. KIEDY ? Tylko bez wymówek, BATNY, Okazji do negocjacji itd.... Poproszę o jasną deklarację sąsiedzką - bez ściemy ! J JULY MORNING Sprawdzę! A te to zbyt dobrze nie wróżą ... a teraz lepiej?: JULY MORNING Dużo lepiej ... pod warunkiem , że to nie zasłona dymna .... Powodzenia J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.06.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Bo dom zawsze jest Fajny nawet jak mu tego i owego brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts