Willie 28.08.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Gratuluję przeprowadzki Trzymam kciuki za udomowienie Rysami się nei przejmuj każdy dom je mam i chyba dzięki yemu jest udomowieny bo bez rys to tylko w muzeum, w tych sławetnych kapciach Odzywaj sie czasami i pisz co tam u Was Dzieki! Będę się odzywał - wszak tyle Nowych Wrażeń ze nie wytrzymam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.08.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 będę czekac na te wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 30.08.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 NARESZCIE !!!! CZEKAM NA WRAŻENIA Z PIERWSZYCH NOCY I DNI ... Polukam z sypialni za wschód - tam właśnie powinna być jakaś cywilizacja a na pewno jesteście Wy ... może dojrzę jakieś sygnały świtlno-dymne J Hej! Uważaj na Błyskawice na wschodzie - Trzaskam OBŁĘDNIE aparatem tzw Pierwsze Wrażenia a pierwwsze noce - oj wrażeń co niemiara - mam nadzieje że uda się jakoś niedługo coś tam skrobnąć......choć do sieci dostępu na razie ani widu ani słychu Ja sobie Lukam na zachód - na Tych co już ze PIĘĆ miesięcy w Nowym mieszkają POZDRAWIAM NOWY JA a na Zachodzie bez zmian .... i to rzeczywiście już od 5 miesięcy .... ale czas leci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 06.09.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Gratuluje ZAMIESZKANIA !!! pozdrawiam serdecznie, KasiaR P.S. Samych miłych chwil w nowym Domu Wam życzę. [Po Paru minutach zapukali Czarni Panowie dwaj. ABEWU? CEBEŁA? SIAJEJ? A to tylko Solid… …że mamy sabotaż w domu! Az się nerwowo przez ramie obejrzeliśmy z PP! A to ja tym Terrorystą byłem……przy tym wyrywaniu trafiłem w kabelek narzędziem…….. a z tego to tak sie uśmiałam,że się dziwnie na mnie w pracy patrzyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 07.09.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Gratuluje ZAMIESZKANIA !!! pozdrawiam serdecznie, KasiaR P.S. Samych miłych chwil w nowym Domu Wam życzę. [Po Paru minutach zapukali Czarni Panowie dwaj. ABEWU? CEBEŁA? SIAJEJ? A to tylko Solid… …że mamy sabotaż w domu! Az się nerwowo przez ramie obejrzeliśmy z PP! A to ja tym Terrorystą byłem……przy tym wyrywaniu trafiłem w kabelek narzędziem…….. a z tego to tak sie uśmiałam,że się dziwnie na mnie w pracy patrzyli. DZIEKI! sam sie uśmiałem, na szczęśćie śmiech o Zdrowie pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.09.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 GRATULUJE I bardzo mnie cieszy że jest SUPER Dom to fajna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominia 13.10.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 I jak się mieszka? Gratuluję domku i czekam na nowe fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 19.10.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Cześć Willie, właśnie wpadłem na forum na chwilkę i zobaczyłem (pewnie z dużym opóźnieniem) nowe zdjęcie Twojej Sewerynki ...no, muszę przyznać cacy, cacy .... jak znajdę kiedyś chwilę czasu (może na emeryturze) i już kupię sobie rower albo wrotki to pojadę jej poszukac w realu .... pozdrawiamJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 03.11.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Willie, prosimy o jakieś podsumowanie w dzienniku, typu z czego jesteś zadowolony , co byś zmienił lub inaczej zbudował itp. Wiesz także, taki szkolny temat z języka angielskiego , blaski i cienie życia w wielkim mieście i małej wsi ( advantages and disadvantages of living in a big city or in a small village). Przepraszam, jeśli popełniam jakąś gafę , ale nazwa Białołęka nic mi nie mówi, jeśli to nie wieś to tym lepiej. Opisz jak się tam mieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 05.11.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Willie, prosimy o jakieś podsumowanie w dzienniku, typu z czego jesteś zadowolony , co byś zmienił lub inaczej zbudował itp. Wiesz także, taki szkolny temat z języka angielskiego , blaski i cienie życia w wielkim mieście i małej wsi ( advantages and disadvantages of living in a big city or in a small village). Przepraszam, jeśli popełniam jakąś gafę , ale nazwa Białołęka nic mi nie mówi, jeśli to nie wieś to tym lepiej. Opisz jak się tam mieszka. Gwoli wyjaśnienia kolerzance z królewskiego miasta Kraka - Białołęka to taka ... nieco mniej zurbanizowana dzielnica obecnej stolicy (czy jak niektórzy wolą siedziby rządu) .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 05.11.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Rozumiem taka Saska Kępa, tylko trochę dalej od centrum. Kolega Jacek69 raczy wybaczyć koleżance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 06.11.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Rozumiem taka Saska Kępa, tylko trochę dalej od centrum. Kolega Jacek69 raczy wybaczyć koleżance. sporo dalej, i raczej Kępa niż Saska ... ale gdzie jeszcze ludziom tak dobrze jak tu .... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 26.08.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Hue hue zanosi nam się na największy come back od czasu Modern Talking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 28.08.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Hue hue zanosi nam się na największy come back od czasu Modern Talking miło że Ktoś wita po latach a jak tam u Waści - nie moge sie doczekac Ciągu dalszego!??? z nadzieją ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nely 28.08.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 bardzo oryginalne opisy w dziennikuchylę czoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 29.08.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 a ja pozdrawiam serdecznie z podziękowaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.09.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Jednym słowem – MIESZKAMY!!!! Napisałeś o tym 04 września 2007 roku. No to minęła wczoraj rocznica ..... a ja dopiero teraz trafiłem na Twój świetny dziennik. "Post Scriptum" również na tym samym wysokim poziomie!!! Czyta się jednym tchem ....... a to lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 12.09.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Jednym słowem – MIESZKAMY!!!! Napisałeś o tym 04 września 2007 roku. No to minęła wczoraj rocznica ..... a ja dopiero teraz trafiłem na Twój świetny dziennik. "Post Scriptum" również na tym samym wysokim poziomie!!! Czyta się jednym tchem ....... a to lubię. JA TEŻ dzieki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 23.09.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Krótko dziękuję za podsumowanie. Doczekałam się Tylko mnie martwi ten brak zasłon i firan pewnikiem mnie też to czeka bo karnisze na samym końcu rzeczy potrzebnych do życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 08.03.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 nie przywyczajajcie się za bardzo do Mojej Nieobecności chciałbym powiedzieć "3mam Cię za słowo", ale zaraz mnie ścigniesz o mój dziennik ech, chyba się musze przełamać... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts