Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Williego i Domu jego

Recommended Posts

Gratuluję przeprowadzki :)

Trzymam kciuki za udomowienie :)

Rysami się nei przejmuj każdy dom je mam i chyba dzięki yemu jest udomowieny :) bo bez rys to tylko w muzeum, w tych sławetnych kapciach :wink: :)

Odzywaj sie czasami i pisz co tam u Was :)

Dzieki!

Będę się odzywał - wszak tyle Nowych Wrażeń ze nie wytrzymam :D :lol: :D

pozdrawiam :p

• Odpowiedzi 381
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

NARESZCIE !!!!

CZEKAM NA WRAŻENIA Z PIERWSZYCH NOCY I DNI ...

Polukam z sypialni za wschód - tam właśnie powinna być jakaś cywilizacja a na pewno jesteście Wy ... może dojrzę jakieś sygnały świtlno-dymne :wink:

J

Hej!

Uważaj na Błyskawice na wschodzie - Trzaskam OBŁĘDNIE aparatem tzw Pierwsze Wrażenia :D :D

a pierwwsze noce - oj wrażeń co niemiara :o - mam nadzieje że uda się jakoś niedługo coś tam skrobnąć......choć do sieci dostępu na razie ani widu ani słychu :-?

Ja sobie Lukam na zachód - na Tych co już ze PIĘĆ miesięcy w Nowym mieszkają :wink: :wink:

POZDRAWIAM

NOWY JA :wink: 8) :D

a na Zachodzie bez zmian .... i to rzeczywiście już od 5 miesięcy .... ale czas leci ... 8)

Gratuluje ZAMIESZKANIA !!! :D

pozdrawiam serdecznie,

KasiaR :wink:

P.S. Samych miłych chwil w nowym Domu Wam życzę.

[Po Paru minutach zapukali Czarni Panowie dwaj. :o :o

ABEWU?

CEBEŁA?

SIAJEJ?

A to tylko Solid… :lol: …że mamy sabotaż w domu! Az się nerwowo przez ramie obejrzeliśmy z PP!

A to ja tym Terrorystą byłem……przy tym wyrywaniu trafiłem w kabelek narzędziem…….. :-?

a z tego to tak sie uśmiałam,że się dziwnie na mnie w pracy patrzyli. :lol:

Gratuluje ZAMIESZKANIA !!! :D

pozdrawiam serdecznie,

KasiaR :wink:

P.S. Samych miłych chwil w nowym Domu Wam życzę.

[Po Paru minutach zapukali Czarni Panowie dwaj. :o :o

ABEWU?

CEBEŁA?

SIAJEJ?

A to tylko Solid… :lol: …że mamy sabotaż w domu! Az się nerwowo przez ramie obejrzeliśmy z PP!

A to ja tym Terrorystą byłem……przy tym wyrywaniu trafiłem w kabelek narzędziem…….. :-?

a z tego to tak sie uśmiałam,że się dziwnie na mnie w pracy patrzyli. :lol:

DZIEKI! :D

sam sie uśmiałem, na szczęśćie śmiech o Zdrowie :wink: :p

pozdrawiam!

• 1 month później...

Cześć Willie,

właśnie wpadłem na forum na chwilkę i zobaczyłem (pewnie z dużym opóźnieniem) nowe zdjęcie Twojej Sewerynki ...

no, muszę przyznać cacy, cacy ....

jak znajdę kiedyś chwilę czasu (może na emeryturze) i już kupię sobie rower albo wrotki to pojadę jej poszukac w realu ....

pozdrawiam

J

• 2 weeks później...

Willie, prosimy o jakieś podsumowanie w dzienniku, typu z czego jesteś zadowolony , co byś zmienił lub inaczej zbudował itp. Wiesz także, taki szkolny temat z języka angielskiego , blaski i cienie życia w wielkim mieście i małej wsi

( advantages and disadvantages of living in a big city or in a small village).

Przepraszam, jeśli popełniam jakąś gafę , ale nazwa Białołęka nic mi nie mówi, jeśli to nie wieś to tym lepiej. Opisz jak się tam mieszka.

Willie, prosimy o jakieś podsumowanie w dzienniku, typu z czego jesteś zadowolony , co byś zmienił lub inaczej zbudował itp. Wiesz także, taki szkolny temat z języka angielskiego , blaski i cienie życia w wielkim mieście i małej wsi

( advantages and disadvantages of living in a big city or in a small village).

Przepraszam, jeśli popełniam jakąś gafę , ale nazwa Białołęka nic mi nie mówi, jeśli to nie wieś to tym lepiej. Opisz jak się tam mieszka.

Gwoli wyjaśnienia kolerzance z królewskiego miasta Kraka - Białołęka to taka ... nieco mniej zurbanizowana dzielnica obecnej stolicy (czy jak niektórzy wolą siedziby rządu) ....

• 9 months później...

Jednym słowem – MIESZKAMY!!!! 8) :D 8) :p :lol: :lol:

Napisałeś o tym 04 września 2007 roku.

No to minęła wczoraj rocznica ..... a ja dopiero teraz :cry: trafiłem na Twój świetny dziennik. "Post Scriptum" również na tym samym wysokim poziomie!!!

Czyta się jednym tchem ....... a to lubię. :D

Jednym słowem – MIESZKAMY!!!! 8) :D 8) :p :lol: :lol:

Napisałeś o tym 04 września 2007 roku.

No to minęła wczoraj rocznica ..... a ja dopiero teraz :cry: trafiłem na Twój świetny dziennik. "Post Scriptum" również na tym samym wysokim poziomie!!!

Czyta się jednym tchem ....... a to lubię. :D

JA TEŻ :wink: 8)

dzieki i pozdrawiam!

• 2 weeks później...
  • 5 months później...