Jagna 26.04.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Nie chcę się wtrącać w prywatne sprawy, ale o grę planszową łatwiej niż o siostrę. Na dodatek gra jest fajna od razu a z siostrami różnie bywa, czasem wystarczy poczekać parę lat, a czasem....hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 26.04.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Wszystko prawda ale Filip ma juz Brata i w kwestii dalszego Rodzeństwa jest zdecydowany Podobnie zreszta jak w kwestii swojego pokoju w nowym Domu - ma być obok nas a Kacper może sobie mieszkac na górze tyle że obok nas to albo salon, albo gospodarczy albo ogródek.. szykuja się ciężkie negocjacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 27.04.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Już sobie wyobrażam pomieszczenie gospodarcze z łóżeczkiem wciśniętym między kocioł a pralkę i Filipa grającego na kotle w grę planszową.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 27.04.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Nie chcę się wtrącać w prywatne sprawy, ale o grę planszową łatwiej niż o siostrę. Na dodatek gra jest fajna od razu a z siostrami różnie bywa, czasem wystarczy poczekać parę lat, a czasem....hmm No, ja również nie chcę się wtrącać w prywatne ... itd. ale moim zdaniem i jedno i drugie (siostra, gra) są równie łatwe .... w produkcji ....z dyskretną przewagą siostry .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 27.04.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 ...gorzej z późniejszą eksploatacją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 27.04.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Wyrażenie pojęciowe "Produkcja" stanowczo milej mi się kojarzy w powiązaniu z Siostrą niż z grą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 27.04.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Wyrażenie pojęciowe "Produkcja" stanowczo milej mi się kojarzy w powiązaniu z Siostrą niż z grą.... No, ja się nie dziwię .... wcale .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.05.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Willy! Wreszcie znalazłem chwilę i przeczytałem Twój dziennik. Na prawdę masz super styl pisania i .. może powinieneś rzerzucić się na pisanie opowiadań? Piszesz językiem bardzo wciagajacym... Jestem w tej samej gminie i aktualnie dopiero kupiłem projekt, więc wszystko przede mną.. Ciekawe, czy będę miał podobne przejścia? na pewno jak wyjadę w góry to do mnie urząd zadzwoni... Czekam na dalsze odcinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 06.05.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Po pierwsze - gratuluję złożenia PnB ! To już tylko 1 ważny i dość długi krok do przejścia z teorii budowania do praktyki .... Ja jeszcze czekam na projekt Po drugie - trzeba chyba w jakiś sposób (może ktoś umie - pewnie kze, bo jest informatykiem) upowszechnić ten Twój odcinek na wszystkie wątki naszego Forum.... Zawsze wiedziałem, że się minąłeś z powołaniem .... ale teraz to Ci mówię, że tekst ten jest konkurencją do "W poszykiwaniu straconego czasu..." REWELA !!! J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 06.05.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 d z i ę k i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.05.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Zapęlanie czasu bardzo podoba mi się.. Będę chyba niedługo też zacząć to stosować.. A jak wyobrażacie sobie rozpowszechnienie postu (czy całeo dziebbika) na wszystkie watki? Zawsze mozna wejść do każdego watku (w którym bieże się udział w dyskusji) i podanie linku do dzinnika Willy.. Chyba, że są jakieś inne sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.05.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Willy, toś Ty pisał dziennik zamiast z nami (z grupy Tarchomin-Białołęka) spotkać się.. No, ale skoro masz taki ładny styl to pewnie wybaczymy... Bo Twoje odcinki czyta się jak powieść... Zdecydowanie minąłęś się z powołaniem i powinieneś pracować w zawodzie bardziej humanistycznym... A tak to zapomniałeś dodać o instalacji WiFi by te komputery, laptopy i palmtopy razem ze sobą sprzednąć i móc z internetu korzysać siedząc np. wygodnie w łóżeczku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 15.05.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Pewnie jeszcze pare rzeczy przegapiłem w tych nowoczesnych Czasach, ale nie trace nadziei a dziennik wrzucałem w desperacji czekając na rodzinę i architekta takie niby przyjemne z pożytecznym mam nadzieje że chociaż Moc była z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 15.05.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Cały czas jestem pod nieustającym wrażeniem Twojego dziennika!!! Zgadzam się z pozostałymi_ talenta pisarskie posiadacie-rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.05.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Pewnie jeszcze pare rzeczy przegapiłem w tych nowoczesnych Czasach, ale nie trace nadziei a dziennik wrzucałem w desperacji czekając na rodzinę i architekta takie niby przyjemne z pożytecznym mam nadzieje że chociaż Moc była z Wami Moc była z nami, ale razem z Tobą byłaby większa... OK. Już nie gadajmy o tym spotkaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 16.05.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Pewnie jeszcze pare rzeczy przegapiłem w tych nowoczesnych Czasach, ale nie trace nadziei a dziennik wrzucałem w desperacji czekając na rodzinę i architekta takie niby przyjemne z pożytecznym mam nadzieje że chociaż Moc była z Wami Oj, była! Ale widzę, że i Ciebie nie opuściła .... ponieważ nigdy nie byłem techniczny fascynują mnie opowieści, w których co 3-cie słowo na taki "nowoczesne" brzmienie: reku, palmtop itd. Nie koniecznie muszę wiedzieć w czym rzecz ... ale jak miło się czyta .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.05.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Najbardziej podobał mi się prowokatorm pan z US. Zara skojarzył mi się z panem z SB... Tylko nie wiem czemu... Poza tym chyba nie ma co się bać brać wykonanwcę bez faktury. W końcu to on (usługodawca) ponowi większe ryzyko... Ale za to później chyba trudniej o gwarancje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 20.05.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 to nie może być aż tak straszne ....buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.05.2005 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Ja jednak bardzo bym się chciała dowiedzieć co robi wanna za 57 tys. No przecież MUSI coś robić. Może śpiewa jak do niej nalewamy wody? Może masuje stopy i inne członki? ( ) Może ma wmontowany telewizor w dnie, żeby sobie pooglądać na wdechu, nurkując....? Może wychodzi z psem trzy razy dziennie? Willie, proszę napisz co wiesz na temat tej wanny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 21.05.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Wg moich wiadomości (PP jest tu Pierwszym Wyborcą do Wnętrz) ta Wanna przede wszystkim jest w Ofercie na Kolorowych Stronach. Jak będziemy przechodzić gdzieś obok to zajrzymy do środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts