Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Williego i Domu jego

Recommended Posts

• Odpowiedzi 381
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...

Oj te terminy.

Straszna rzecz - nasi wykonawcy też ich nie lubią.

:evil: A jeszcze bardziej nie lubią mojej dobrej pamięci. No bo jak mówię, że coś miało być na środę, to zawsze słyszę, "nie, nie, to to na poniedziałek, a na środę to ...."

Czyli wszytsko jasne terminy i kiepska pamięć to nie mój problem - tylko PROBLEM WSZYSTKICH CZEPLIWYCH INWESTORÓW. :wink:

Ps. Chłopaków mam naprawde fajnych i dobrze budują - pozdrawiam ich serdecznie. :wink:

Willie...

Z kobietą na budowie to zupełnie nie tak...

Kobieta wchodzi i krzyczy "dzień dobry".

Panowie odpowiadają "no pikny dzis dzien pikny"

Jak idzie?

A co ma nie iść

I faktycznie póki idzie - jest świetnie.

Jak nei idzie, to panowie narzekają, że a to korzonki bolą, a to to, a to tamto i serce kobiety mięknie.

Idopiero wtedy zaczynają się kłopoty :)

Uff, Co za ulga.... znowu wróciłeś do pisania .... już zaczynałem się martwić ....

Ale na litość boską nie strasz nam Pań w UG żadnymi GNATAMI ani inną bronią palną czy niepalną bo "się w sobie zatną" i co wtedy?

Nie dość, że Ty niczego nie zyskasz (my stracimy kumpla i ciekawą lekturę :( :( - pamiętaj, że w ciupie nie ma Neostrady :( ) to i cała reszta towarzystwa będzie się borykać z tą traumą, jaką Twoje nazwisko będzie wzbudzać w Paniach z UG ...

Cieszę się, że to były tylko złe sny...

Daj znać gdy dostaniesz PnB .... od naszych najwspanialszych Pań ....

:wink:

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Willi

Jeśli mogę coć zasugerować - w albumie Onetu zaczynej opis zdjęcia od numeru - potem będziesz je miał chronologicznie poukładane. W przeciwnym razie będą układały się alfabetycznie.

A wybieg z "...A CZEMU...?" - bardzo mi się spodobał.

...A WŁAŚNIE !!!....

Pozdrawiam