Jacek69 21.05.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Willie - ile ja się dzięki Tobie nowych słów uczę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 25.05.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 No dobra Willie Właśnie spędziłam wieczór czytając Twój dziennik.Miły to był wieczór. Ciepło pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 25.05.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 A powracając do wanny_ ONA napewno robi DOBRZE ,cokolwiek słowa te miałby znaczyć? Za te pieniądze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 26.05.2005 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Za te pieniądze to chyba robi dobrze całej okolicy może się zgłoszę na ochotniczego Konsumenta-Testera i dostanę na 2 dni.... a jak z niej wyjdę to wszystko OPOWIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 10.06.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Oj te terminy. Straszna rzecz - nasi wykonawcy też ich nie lubią. A jeszcze bardziej nie lubią mojej dobrej pamięci. No bo jak mówię, że coś miało być na środę, to zawsze słyszę, "nie, nie, to to na poniedziałek, a na środę to ...." Czyli wszytsko jasne terminy i kiepska pamięć to nie mój problem - tylko PROBLEM WSZYSTKICH CZEPLIWYCH INWESTORÓW. Ps. Chłopaków mam naprawde fajnych i dobrze budują - pozdrawiam ich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 10.06.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Willie... Z kobietą na budowie to zupełnie nie tak... Kobieta wchodzi i krzyczy "dzień dobry". Panowie odpowiadają "no pikny dzis dzien pikny" Jak idzie? A co ma nie iść I faktycznie póki idzie - jest świetnie. Jak nei idzie, to panowie narzekają, że a to korzonki bolą, a to to, a to tamto i serce kobiety mięknie. Idopiero wtedy zaczynają się kłopoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 10.06.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 oj różnie te Panie maja na budowach........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 11.06.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Uff, Co za ulga.... znowu wróciłeś do pisania .... już zaczynałem się martwić .... Ale na litość boską nie strasz nam Pań w UG żadnymi GNATAMI ani inną bronią palną czy niepalną bo "się w sobie zatną" i co wtedy? Nie dość, że Ty niczego nie zyskasz (my stracimy kumpla i ciekawą lekturę - pamiętaj, że w ciupie nie ma Neostrady ) to i cała reszta towarzystwa będzie się borykać z tą traumą, jaką Twoje nazwisko będzie wzbudzać w Paniach z UG ... Cieszę się, że to były tylko złe sny... Daj znać gdy dostaniesz PnB .... od naszych najwspanialszych Pań .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 23.06.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 mam nadzieję, że wszystkie części tego rozdziału zostaną opublikowane dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 23.06.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Oj..... ale najdalej na pewno Jutro a potem juz w sobotę lecę nad nasze Morze w okularkach oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.06.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Szczęście ...... Błogostan ...... Duma ...... Ciemne Okulary i .... Jasne Piwo ..... Laba .... ....tak chyba można oddać Twój stan obecny ..... wszystko w blokach startowych .... żyć i budować się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 23.06.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Staram się w sobie obudzić te wszystkie Słodkie Uczucia na razie jakoś nie mogę, jednak zmiana otoczenia jest Niezbędna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 14.07.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 No uchachałem się jak głupi, normalnie jak jazdą windą bez trzymanki - tylko w bok. Masz chłopie lekkość pisania i przy tym zaciekawiania.Ale, że my są zwierzęta wzrokowe może jakieś zdjęcia czy cóś - jakiś landszafcik odręczny przynajmniej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 14.07.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 dzięki dzięki sromam się jak zwykle bardzo i ciesze też a zdjęcia juz się kotłują, juz je widzę Oczami od Wyobraźni a jak PP z Chłopakami mi odda aparat znad morza (za 2 dni!) to zakładam album z bożą albo i forum Pomocą howgh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.07.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Może jednak czytał? Dziennik (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 15.07.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 no właśnie, hmmmmmm..., może go utajnić??? dziennik oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Ale masz przejścia. Czyta się straaasznie fajnie, a jak jeszcze będą zdjęcia, to będzie super I-a klasa. Już się nie mogę doczekać dalszego ciągu - tak mnie wciągnął Twój dziennik. Umiesz pisać "biały kołnierzyku" - hihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 17.07.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 hihihi ale radosny post wesołe dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 21.07.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Tak tak, umiesz pisać rewelacja! Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 21.07.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Willi Jeśli mogę coć zasugerować - w albumie Onetu zaczynej opis zdjęcia od numeru - potem będziesz je miał chronologicznie poukładane. W przeciwnym razie będą układały się alfabetycznie. A wybieg z "...A CZEMU...?" - bardzo mi się spodobał. ...A WŁAŚNIE !!!.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts