Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Williego i Domu jego

Recommended Posts

W Twoim dzienniku zmiana poziomu zero przybiera rangę większą niż lot wahadłowca....Obsikanie PP przez Kacpra dało rys filozoficzno - psychologiczno - feministyczny....Kontener stał się symbolem flagi na zdobytym szczycie, albo biegunie. Albo jednym i drugim na raz.

Jak Ty tak będziesz pisał dalej to ja w okolicach stropu będę smarkać w monitor, wyrywać sobie włosy, krzyczeć, śmiać się i trząść się, czytając to wszystko...Zabijesz mnie, chłopie!!!

Ale pisz. Jestem silna. Wytrzymam. Może.

• Odpowiedzi 381
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zaiste Angliyczyku, macie talenta. 8) :lol: 8)

Waszeci Łaskaw ponad Zwykłą Miarę!

Pokornie pokłony biję i Podziw oddaję ku Misternie Poprowadzonej Legendzie Zbyszka i Agnieszki :p

Smutek mnie jeno ogarnia że Opowieść Ta Ciągu nie ma, ku któremu Wszelka Brać Forumowa Tęsknie Wzdycha.

Wżdy nam Kiedy ją ujrzeć będzie???

Sługa Uniżony

William De WhiteField

A Queen's Knight

:D :p :wink:

Dukatów Złotych Aleksowych nie staje na więcej niźli mury.

Takoż i bez sakiewki (bo o sakwie pomażyć jeno można) za podzamcze stare nowej stawby nie ruszym.

Agnes u lichwiarzy z włoska il banco zwanemi obowiązki swe czyni, takoż i na słowo creditum magnum czuła wielce jest.

I cuż ja głowa rodziny z takąż szyją mogę na to poradzić. Jako rycerskość każe o pantofelku cosik kliknę.

Póki co legendus pajomki siecią swoją opletli, a to na szczęście kasztelanii nowej.

Smutek wielki, ale i Duma przebija ze słów Waszmości żeście Taką Zacną i Roztropną Niewiastę pojęli.

Pozostaje nadzieję chować że il Banco nagrodzi hojnie za czynione obowiązki i mury Kasztelanii z sieci pajomkowej wyplątać mozna będzie.

Czego Wam i Połowicy z serca całego życzę

z pokłonami

WdW

Panowie, niezwykle miło jest sczytywać Wasze słowa, ale umysł po budowie domku u mnie już nie tak giętki, coby mógł Waszmościom dorównać :oops: .

Willi - dziennik rewelacja a i synów masz na schwał. Niepokoi mnie jednak pewna rzecz... Mam dwie córki w wieku jeszcze dziecięcym, jednak nie mogę rozgryźć tajemnicy BB ? Może kilka słów dla nie wtajemniczonych?

No i pisz człowieku, pisz... :lol:

Gohna,

W dialogach rodzic- małe dziecko sylaba be ma znaczenie negatywne.

"To jest be" - oznacza, nie ruszaj, nie dotykaj, to jest brzydkie.

"Jesteś be" - jesteś niegrzeczny i mamusi smutno :)

BEBE to chyba taka mocniejsza forma "be"

nie pamiętam żeby do mnie tak mówili, ale moje dzieciate koleżanki porozumiewają się w taki sposób ze swoimi maluchami :)

Willie - o to szło? :)

Willie

Fajnie znowu poczytać Twoje pisanie - aleś się bracie rozochocił - :lol:

Dobrze, że ja tylko kilka Dzienników czytuję ..... Twój obowiązkowo - już udało mi się nadrobić zaległości .... czekam na ciąg dalszy :lol:

Cieszę się, że już Ci dziurki w ziemi-rodzicielce kopią, że woda z prądem tryskają, dzieci sikają, sąsiedzi są mili a budowa się rusza.....

Co do terminowości wykonawców - to z mojego na razie krótkiego doświadczenia - nie ma co liczyć, że jak ma się zacząć w poniedziałek to tak będzie. Ale trzeba cierpliwie dyskutować i mobilizować - zarówno siebie jak i tych po drugiej stronie szpadla ....

Powodzenia 8)

J