Jagna 21.07.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 W Twoim dzienniku zmiana poziomu zero przybiera rangę większą niż lot wahadłowca....Obsikanie PP przez Kacpra dało rys filozoficzno - psychologiczno - feministyczny....Kontener stał się symbolem flagi na zdobytym szczycie, albo biegunie. Albo jednym i drugim na raz. Jak Ty tak będziesz pisał dalej to ja w okolicach stropu będę smarkać w monitor, wyrywać sobie włosy, krzyczeć, śmiać się i trząść się, czytając to wszystko...Zabijesz mnie, chłopie!!! Ale pisz. Jestem silna. Wytrzymam. Może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 21.07.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Jagna! Nie mogę dopuścić do tego żebys Ty Odeszła! NATYCHMIAST przerywam Pisanie!!! i zdrowiej szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.07.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 ...ja Ci przerwę! http://gify.mjw.pl/gify/miny/00000001.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.07.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Willie, ale tak właściwie to, gdzie ty masz ten poziom zero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 22.07.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 45 cm nad gruntem, ale obecnym więc lekko podniosę a conto przyszłej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedraszko 22.07.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Witaj Willi. gratuluję determinacji i poczucia humoru. Dziennik super - upłakałem się czytając. kolesie w pracy trochę podejżliwie na mnie patrzyli. Mój stan zaawansowania to papiery, kasa, kasa, papiery...Pozdrawiamhmm i ja mam w sobie znanego skądinąd kasztelana...ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 22.07.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Dzieki! Poczucie humoru przy budowie to strasznie dziwna ale potrzebna sprawa. Nawet jak go nie mam to sobie wmawiam że inaczej nie da rady Czego wszystkim życzę (mieć - nie wmawiać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 27.07.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Willie, jak wybędę z biura na 2 tygodnie i zaszyję się gdzieś na Mazurach, żeby trochę pourlopować, to wiesz czego mi będzie brak? Twojej pisaniny. Kurcze jakie to fajne To dopiero ZALEWA, co to będzie dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 27.07.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Też się nie mogę doczekać życzę Ci spokojnego urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 27.07.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Zaiste Angliyczyku, macie talenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 27.07.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Zacząłem już robić brzuszki coby mi mięśni nie rozwaliło przed KKPK - Kolejnym Krytycznym ...... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 27.07.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 oj lecę tez na te brzuszki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 27.07.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Zaiste Angliyczyku, macie talenta. Waszeci Łaskaw ponad Zwykłą Miarę! Pokornie pokłony biję i Podziw oddaję ku Misternie Poprowadzonej Legendzie Zbyszka i Agnieszki Smutek mnie jeno ogarnia że Opowieść Ta Ciągu nie ma, ku któremu Wszelka Brać Forumowa Tęsknie Wzdycha. Wżdy nam Kiedy ją ujrzeć będzie??? Sługa Uniżony William De WhiteField A Queen's Knight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.07.2005 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Dukatów Złotych Aleksowych nie staje na więcej niźli mury.Takoż i bez sakiewki (bo o sakwie pomażyć jeno można) za podzamcze stare nowej stawby nie ruszym.Agnes u lichwiarzy z włoska il banco zwanemi obowiązki swe czyni, takoż i na słowo creditum magnum czuła wielce jest.I cuż ja głowa rodziny z takąż szyją mogę na to poradzić. Jako rycerskość każe o pantofelku cosik kliknę.Póki co legendus pajomki siecią swoją opletli, a to na szczęście kasztelanii nowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 28.07.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Smutek wielki, ale i Duma przebija ze słów Waszmości żeście Taką Zacną i Roztropną Niewiastę pojęli. Pozostaje nadzieję chować że il Banco nagrodzi hojnie za czynione obowiązki i mury Kasztelanii z sieci pajomkowej wyplątać mozna będzie. Czego Wam i Połowicy z serca całego życzęz pokłonamiWdW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 29.07.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Panowie, niezwykle miło jest sczytywać Wasze słowa, ale umysł po budowie domku u mnie już nie tak giętki, coby mógł Waszmościom dorównać . Willi - dziennik rewelacja a i synów masz na schwał. Niepokoi mnie jednak pewna rzecz... Mam dwie córki w wieku jeszcze dziecięcym, jednak nie mogę rozgryźć tajemnicy BB ? Może kilka słów dla nie wtajemniczonych? No i pisz człowieku, pisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 29.07.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Gohna, W dialogach rodzic- małe dziecko sylaba be ma znaczenie negatywne. "To jest be" - oznacza, nie ruszaj, nie dotykaj, to jest brzydkie. "Jesteś be" - jesteś niegrzeczny i mamusi smutno BEBE to chyba taka mocniejsza forma "be" nie pamiętam żeby do mnie tak mówili, ale moje dzieciate koleżanki porozumiewają się w taki sposób ze swoimi maluchami Willie - o to szło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 29.07.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Willie Fajnie znowu poczytać Twoje pisanie - aleś się bracie rozochocił - Dobrze, że ja tylko kilka Dzienników czytuję ..... Twój obowiązkowo - już udało mi się nadrobić zaległości .... czekam na ciąg dalszy Cieszę się, że już Ci dziurki w ziemi-rodzicielce kopią, że woda z prądem tryskają, dzieci sikają, sąsiedzi są mili a budowa się rusza..... Co do terminowości wykonawców - to z mojego na razie krótkiego doświadczenia - nie ma co liczyć, że jak ma się zacząć w poniedziałek to tak będzie. Ale trzeba cierpliwie dyskutować i mobilizować - zarówno siebie jak i tych po drugiej stronie szpadla .... Powodzenia J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 29.07.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Burza mnie nieco zmogła dziś.......... alem żyw nadal! BB to oczywiście......... werble BOB BUDOWNICZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 29.07.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 aaaaaaahhhhaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts