Willie 29.07.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 dla wyjaśnienia BB to Kultowa Postać dla obu Juniorów a zwłaszcza KOPARKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 01.08.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Ale superaśne zdjęcia !!! Ten dom to Ci/nam w oczach rośnie .... pozazdrościć i oczy naciszyć takim miłym widokiem ..... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 05.08.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Willie. Jest dziura? Zatkaj ją! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 05.08.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Hi, hi, hi .... ale dziura .... hi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.08.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Jak byłem Mały i Nieletni to miałem takie Marzenie. Wielgachne Klocki Lego (lego to taki synonim Fajnego Kloca z Zachodu) do budowania Różności. Zamek (Wakacje z duchami), Czołg (Czterej Pancerni), Podwodna Stacja (Delfin Um). Ostatecznie Ul z Mają. Jak ja Cię rozumiem. Ja chciałam mieć konia "indiańskiego" (biało brązowe łaty) i jeździć na nim wyglądając jak Makowa Panienka.... Ech, cudne czasy. Jakoś jestem spokojna, że te pomiary to dobrze wyjdą. Wzrok Cię jeno mami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 10.08.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Oj...... Dzięki za Dobre Słowo na Drogę Te Neryw to chyba z Zaskoczenia TAK SZYBKO zmienia się świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 10.08.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 zmierzyłem......... i poziomicę przyłożyłem Znienacka........ zgadza się i za dnia jakby Większy znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 10.08.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 przeciez mówi się, że ciemny kolor zmniejsza... Trzeba dom za dnia oglądać. Po co się szarpać było ze sznurkami ? I tak wiedziałam, że wszystko jest O.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 11.08.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 hola, hola Tak łatwo z Białołeki się mnie nie pozbędziecie. Będę tylko niepraktykująca A miło było, to fakt Nawet mój mąż, który nie toleruje znajomości nawiązywanych przez internet, jest zachwycony tymi naszymi spotkaniami Ale jak tu nie być, skoro mamy TAKĄ EKIPĘ! Jakieś zdjęcie murów podrzucisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lena67 11.08.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Witaj Willie świetny dziennik, ja jestem na etapie fundamentów, też zdecydowalismy sie z mężem na Ytong. Przeraża mnie tylko,że jest taki drogi. Jestem umówiona na wtorek na negocjacje w sprawie ceny. Ciekawi mnie jaką uzyskałeś cene za 1m2 Ytonga. Jeśli mogłbyś podesłać na priva byłabym bardzo wdzięcznapozdrawiam Lena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.08.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Willie, no co ty konie można mieć i można mieć konie wypasione. Znaczy, że i teraz się konie tuczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 19.08.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Willie - jeśli będziesz potrzebował gości to ja sie wpraszam.Na pewno kilku kibicujących Ci forumowiczów również wspomoże w gospodarskich wizytach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 19.08.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Dzięki! Nie omieszkam skorzystać w razie potrzeby z Życzliwych Pańskich Ócz.... a dziś rano mierzyli mi okna! jak przyjechałem przed ósma i stanąłem sobie Po Pańsku w (przyszłych) drzwiach frontowych czyli twarzą do słońca to....... BYŁO SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 19.08.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Willie, no co ty konie można mieć i można mieć konie wypasione. Znaczy, że i teraz się konie tuczy. Nie no teraz to się konie nie tuczy tylko jednak raczej WYPASA bo skąd by takie wypasione BRYKI szalały.....??? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 19.08.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 No a przede wszystkim Były Efekty! Wydajność skakała ekstatycznie w zasadzie Natychmiast. Najdalej na drugi dzień było nam Wszystkim Lepiej. O czym (uprzejmie) Donoszono w Dzienniku. I rosły kolejne Fabryki, Drogi i Domy...........ech Magia po prostu. Jak tu nie Tęsknić??? Jak się dobrze zastanowić to Była to Pierwsza Magia Medialna. No masz rację, że to była MAGIA kina, MAGIA ekranu .... tych dróg co je wówczas pokazywano jako przecinające kraj od morza po Tatry i od Odry po Bug ... to do tej pory nigdzie więcej (poza tym magicznym ekranem) nie uwidzisz .... A czy to Franki czy Złotówki .... niestety zawsze musisz oddać tym łapiduchom znacznie więcej niż Ci dadzą .... ... jeszcze poczekam .... z pół roku ... no, może ciut dłużej .... j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 19.08.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Mój BB się tak rozochocił że już nadrobił opóxnienie z poczatku budowy... trzeba szukać Finansowego Wsparcia.... a za pól roku to Akurat trafisz na Promocję Po Świąteczną albo Sylwestrową. No ostatecznie F(EEE)eriową.... a jaki stan u Was??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.08.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Ty sięlepiej przyznaj, ty jesteś: Willie zawodowiec. Co pościk to telenowela do Muratora. Daj jakiemu Redaktorowi linka niech drukują i od linijki płacą, najlepiej w szwajcarach. PS. Od czasu jak komputerki pracować zaczenli w branży okiennej to łony najchętniej RAMy przyjmujom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 19.08.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 oj znowu się zasromałem d z i e k i co do koncepcji Szwajcarów to BIORĘ w CIEMNO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 22.08.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Mój BB się tak rozochocił że już nadrobił opóxnienie z poczatku budowy... Mój też teraz gna, jakby go kto gonił ... ciągle tylko kasy i kasy woła ... już mnie głowa boli od tych finansowych roszczeń .... ..... dopóki one były sobie na papierze to jak cię mogę, a nawet OK, ale teraz Bob każe te pisane cyferki zamieniać na topniejące zasoby na koncie .... a to mi się nie podoba, oj, wcale. ... a jaki stan u Was??? Ściany fundamentowe stoją, wysmarowane dysperbitem jak ten niby-Murzyn w Alternatywach .... ....a sypią teraz ziemię piaszczystą wokół domu i do środkeczka coby stan "zero" osiągnąć.... rany STAN ZERO - a kasy na to idzie, że hej... pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 26.08.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Bo jednak co PIN to PIN. Oj, tak, oj tak .... Rośnie Ci ta Seweryna, oj rośnie .... dobrze , że ten PIN dogląda bo tylko majster by wiedział co z niej wyrośnie ... Mój PIN i kierownik z Zespołem to w takich dość mało entuzjastycznych stosunkach są .... oni robią .... on mówi, że inaczej ... oni warczą - ale robią co karze PIN .... pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts