Willie 16.11.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 wentylacja mechaniczna z wyzyskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.11.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 wentylacja mechaniczna z wyzyskiem A rury gdzie będziesz miał schowane? Sufit podwieszany? A jaka wysokość pomieszczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 17.11.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Wpadnij przy okazji to pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.11.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Wpadnij przy okazji to pokażę Dzięki za zaproszenie. To musze uzgodnić z żoną kiedy mamy wolny termin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.12.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Aparat strasznie się ostatnio Znarowił. Co chwila udaje że bateria mu wysiada z zimna. Mam na to sposób. Udaję że go wyłączam. On wtedy oddycha z ulgą. A ja Znienacka go włączam z powrotem. I znowu mam ze 4 zdjęcia Uskładałem w ten sposób całe 40.... Oj Willie, taki dar pisania, to skarb. Uśmiałam się setnie, zresztą nie pierwszy raz. Ciekawe kiedy on się połapie co mu robisz i pokaże Ci figę z makiem . Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.12.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Aparat strasznie się ostatnio Znarowił. Co chwila udaje że bateria mu wysiada z zimna. Mam na to sposób. Udaję że go wyłączam. On wtedy oddycha z ulgą. A ja Znienacka go włączam z powrotem. I znowu mam ze 4 zdjęcia Uskładałem w ten sposób całe 40.... Oj Willie, taki dar pisania, to skarb. Uśmiałam się setnie, zresztą nie pierwszy raz. Ciekawe kiedy on się połapie co mu robisz i pokaże Ci figę z makiem . Pozdrawiam serdecznie Bardzo fajnie sie to czyta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 01.12.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Willi - czy ja dobrze zrozumiałem - went. mech i klima równolegle? A jak to się będzie zachowywało latem? Klima oziębi a wentylacja nawieje cieplejsze, więc klima oziębi a wentylacja nawieje ..... czy nie spadnie wydajność klimy. Chyba, że jakoś to będzie zautomatyzowane. A może przystosować wszystkie instalacja i przepusty do klimy a spróbować najpierw z GWC - może efekt będzie podobny a wydatki dużo mniejsze Jak byś potrzebował kogoś do zakopywania wykonawców w ogrodzie - służę pomocą. Ale ogród Twój. Pozdrawiam i pogody życzę Tobie (Wam) i sobie (nam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 02.12.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Aparat strasznie się ostatnio Znarowił. Co chwila udaje że bateria mu wysiada z zimna. Mam na to sposób. Udaję że go wyłączam. On wtedy oddycha z ulgą. A ja Znienacka go włączam z powrotem. I znowu mam ze 4 zdjęcia Uskładałem w ten sposób całe 40.... Oj Willie, taki dar pisania, to skarb. Uśmiałam się setnie, zresztą nie pierwszy raz. Ciekawe kiedy on się połapie co mu robisz i pokaże Ci figę z makiem . Pozdrawiam serdecznie Dzięki za pozdrowienia oj ten aparat to już mipróbuję figę pokazać od dawna ale jakoś go powstrzymuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 02.12.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Willi - czy ja dobrze zrozumiałem - went. mech i klima równolegle? A jak to się będzie zachowywało latem? Klima oziębi a wentylacja nawieje cieplejsze, więc klima oziębi a wentylacja nawieje ..... czy nie spadnie wydajność klimy. Chyba, że jakoś to będzie zautomatyzowane. A może przystosować wszystkie instalacja i przepusty do klimy a spróbować najpierw z GWC - może efekt będzie podobny a wydatki dużo mniejsze Jak byś potrzebował kogoś do zakopywania wykonawców w ogrodzie - służę pomocą. Ale ogród Twój. Pozdrawiam i pogody życzę Tobie (Wam) i sobie (nam) Dzięki i Nawzajem! Klima jest przewidziana tylko na poddaszu na lato, zobaczymy po pierwszych upałach jak to pracuje - w razie dużego efektu reku po prostu przykręcę w trakcie upałów na górze....... Pogoda jest teraz moim ulubionym tematem Stresów Oprócz 10 innych czysto logistycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.12.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 To witam w klubie osób, które jak widzą snieg za oknem to wpadają w coraz większy stres... A klima będzie we wszystkich pokojach na górze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 02.12.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 To witam w klubie osób, które jak widzą snieg za oknem to wpadają w coraz większy stres... A klima będzie we wszystkich pokojach na górze? Hej poza łazienką....tam założyłem Możliwość Schłodzenia Wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.12.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 To jak to Willy? Robimy zhazd grupy Tarchomin-Białołęka, czy w kamerlaniejszym gronie spotykamy się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.12.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Skoro nie masz zdjęć to spróbuj szybko narysować sobie (tak z głowy) jak te instalacje idą. Póki pamietasz... Bo później i nie bedzie zdjęć i pamięć może być nie ta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 12.12.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 tak właśnie próbowałem........ ale zupełnie Niespodziewanie...... ciąg dalszy w następnym odcinku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.12.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Gratulacje z powodu odzyskania zdjęć!!! taki teść to skarb.. Zaczynam sie niepokoić bo niedługo (marzec-kwiecień 2006) u mnie będzie stan surowy otwarty i zacznę tą walkę o której opowiadasz... To mówisz, że te instalacje tyle nerwów kosztują? Zaczynam się bać i miewać koszmary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 15.12.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 na razie spoko zacznij się denrowować dopiero po nowym roku żeby święta spokojne były na pewno warto juz teraz zacząć rozrysowywać co gdzie chcesz mieć i przegadać to ze 3 razy z Małżonką..... intslacje to już tak naprawdę istotny kawałek wykończeń wnętrz więc warto to dobrze przemyśleć...... a teść to rzeczywiście skarb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 15.12.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 ...a teść to rzeczywiście skarb ..a nie ma "wolnych mocy adopcyjnych" Bardzo by mi się taki teść "przydał" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 16.12.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 ...a teść to rzeczywiście skarb ..a nie ma "wolnych mocy adopcyjnych" Bardzo by mi się taki teść "przydał" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 16.12.2005 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 .... Ale wiem co innego. I to na pewno. Dowiem się. Wkrótce. Tak radośnie to zabrzmiało...doczekać się nie mogę, kiedy i my dowiemy się też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 17.12.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 .... Ale wiem co innego. I to na pewno. Dowiem się. Wkrótce. Tak radośnie to zabrzmiało...doczekać się nie mogę, kiedy i my dowiemy się też To czekamy niecierpliwie WSZYSCY RAZEM pozdrawiam wszystkich obecnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts