Nefer 03.09.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 chyba rozwiążę trochę inaczej dylemat założyciela wątku. Mnie zniechęca koszt mieszkania w bloku. Obecnie planuję dom 260 mkw + garaż na dwa samochody.Prosty rachunek za takie mieszkanie. Ostatnie oferty w W-wie za apartamenty dwu poziomowe ( a tylko takie wchodzi w grę przy tym metrażu) to - w przypadku dużego farta - 2-3.000 Euor za metr.+ 2 garaże - jakies dodatkowe 60.000 pln. Nie mam najmniejszych szans na udźwignięcie takiego kosztu nawet gdybym wzięła możliwie wysoki kredyt ja i cała moja rodzina. To nie koszt domu jest zniechęcający a koszt mieszkań. Pozdrawia cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syl.sob 05.09.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 ciekawe co słychać u hanki&maćka........ Z dobrych żródeł wiem , że mają się wprowadzać do swojego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 06.09.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Nie czytałem tego wszystkiego, ale podzielam zdanie nefer. Jak mam w Wawie na Ursynowie za 60-kilku metrowe mieszkanie zapłacić ponad pół miliona, to wolę juz wybudować sobie domek 20km od centrum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hankamaciek 24.02.2008 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 witamwracamy po dwoch latach na forumNo coz mieszkania podrozaly jeszcze bardziej w tym czasienasz domek zalapal sie wiekszosci jeszcze na ceny przed bumem ale i tak przyznam szczerze ze przekroczyl bardzo mocno planowany budzet dla zainteresowanych przesylam e mail [email protected] oczywiscie mieszkamy w nim od 2006 roku. Realizacje sa na stronach archipelagu. przekroczenie budzetu glownie wzielo sie stad, ze nie oszczedzalismy na standardzie wykonczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts