Janussz 18.03.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Ze strony głównej zniknęło forumBłąd jakiś, czy celowe ograniczenie liczby forumowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 18.03.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 No właśnie, klikam odruchowo, a tu łazienki mi sie otwierają. Aż przez chwilę spanikowałam - pomyślałam, że po ostatnich krucjatach, całe forum zamknęli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 18.03.2005 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Ja chciałem wejść na forum z innego komputera i tam nie miałem forum w ulubionych. I nici z zamiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.03.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Januszku, tam z boku kompa jest taka dziurka, przyjmuje monety 1, 2, 5 pln. Jak się oszukuje guzikiem na sznurku, to i masz guzik.. Generalnie po wrzuceniu nawet 2 pln wyskakują mi reklamówki. A myślałam, że jak się uiszczę to pakiet reklamowy mam z głowy. Kiedyś samo mi wyłączało czata i zapoznawało mnie z trendamy w budowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 18.03.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Ziaba, widać uznało, że należą ci się korepetycje, no, no jakie to tera przemyślne...Janusz, ja weszłam przez takie coś poniżej-takie dla nowicjuszy, którzy jeszcze nie posmakowali i trzeba ich zachęcać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 18.03.2005 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Narządziło się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts