akacja 10.08.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Bryła mi się nie podoba. Rozkład niby funkcjonalny, ale jakiś taki....panie na prawo, panowie na lewo...No i te samochody pod kuchennym oknem i wyjścia z pokoi pod wiatę.... Pewnie też będzie kłopot z WZIZT - rzadko gdzie można postawić dom z płaskim dachem. Ale nawybrzydzałam Ale lepiej przed kupnem projektu, niż po... Pozdrawiam, akacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.08.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Mnie osobiście wydaje sie, że taki dom jak C21, jest idealny na działke leśną. Kiedyś w Muratorze, był pokazany Dd2001roku na działce w odnulinie sosnowegolasu, wygladał uroczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 10.08.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Wspolczuje Ci tej niezgody meidzy Wami....hmmm.....powinniscie oboje byc przekonani do projektu, bo inaczej jedno bedzie cale zycie niezadowolone. W srodku po pobieznym spojrzeniu rzeczywiscie jest funkcjonalny. Zapewniam Was jednak , ze to nie jedyny funkcjonalny dom jaki mozna znalezc. Czy ladny? Powiem tak: Gdyby go postawic w okolicy gdzie takie budownictwo dominuje to owszem , moze sie podobac. Jezeli jednak postawicie go wsrod samych domow tradycyjnych to rzeczywiscie bedzie wygladac jak garaz i pasowac nijak do okolicy. To ma swoje znaczenie. Inna rzecz czy pozwola go Wam na tym terenie postawic - w mojej miejscowosci jest zakaz budowy domow z plaskim dachem. Musi byc min. 35 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 13.08.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Projektanci takich domow wpuszczaja ludzi w maliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia S 16.08.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Dziekuje wszystkim za uwagi. Pozwolcie, ze skonkretyzuje pare rzeczy, ktore pojawily sie w waszych wypowiedziach. Dom bylby zlokalizowany na dosc sporej dzialce (75 arow), na obrzezach miasta, w otoczeniu lasu. Nie ma mowy o dworkowym sasiedztwie, w ogole z sasiedztwem krucho (ale o to nam chodzi)! Na dzialce wycielismy juz wszelki drzewny chwast - zostaly "dorosle", smukle brzozy i modrzewie. Garaz zaplanowalismy zupelnie osobno - my tez nie wyobrazamy sobie parkowania samochodow pod oknem. Jezeli chodzi o mieszkancow - to na razie my dwoje i nasze dwa koty (dziecko w przyszlosci - jedno!). Planujemy czeste weekendowe wizyty znajomych, dlatego tak mezowi spodobal sie ten uklad "Panie na lewo, Panowie na prawo" (domownicy i goscie nie wchodza sobie w droge, spotykaja sie w centralnej czesci domu). Wszystko to przemawia raczej "za", ale mimo wszystko nadal nie jestem przekonana! Smiejemy sie, ze pewnie dojrzeje jesienia. Oby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaspis 19.08.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Bardzo mi sie podoba ale otoczenie Jurajskiego Parku wymusiło na nas inny wybór, no i nie możemy mieć płaskiego dachu (decyzja o warunkach zabudowy). Mój mąż przepada za taką architekturą.W Muratorze (nie pamietam który numer) był prezentowany dom w podobnym stylu, jak dla mnie bardzo bardzo udany:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.08.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 dla mnie ten dom jest swietny, powaznie brałabym go pod uwage, gdyby nie to, zxe moja dzialka ma wjazd od zachodu...no i ze na razie jeszcze nie zamierzamy budowac.. a jeszcze jak przeczytałam o tym jak wyglada dzialka i ze garaz oddzielnie to juz calkiem pokochalam pomysł Twojego meza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts