Badyl 18.03.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Witam ludziska!! Potrzebuje pomocy- mam do wykonania prace zaliczeniową do szkoły na temat "dokumentacja związana z przygotowaniem, realizacją i utrzymaniem obiektów budowlanych". Co mi jest do tego tematu potrzebne?? Na co mam zwrócic uwagę?? Z góry dziękuje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikuś 18.03.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Po pierwsze chodzić na wykłady, po drugie zaglądać do notatek, po trzecie Prawo Budowlane. Pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 20.03.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Po czwarte Neufert. Znajdziesz w bibliotece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrześS 29.03.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 popieram jw. dokumentacja do przygotowania - dużo znajdziesz w ostatnich numerach Iżyniera Budownictwa dostępny do przeglądania na http://www.piib.org.plreszta w Prawie budowlanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts