Zdziebdzio 18.03.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Bardzo mi sie ten domek podoba (WB3498). Jestem na etapie szukania domku (dzialke juz wybralam i kupuje ) parterowego do 4 osobowej rodziny, ktory nie bedzie zbyt drogi. W Agrobispie powiedziano za niego 300 tys brutto pod klucz, wiec systemem gospodarczym powinno byc taniej Jakie jest Wasze zdanie? http://www.agrobisp.com.pl/cgi-bin/store?action=display&item=349&usid=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 18.03.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 ... przydałyby się jakieś powierzchnie pomieszczeń, nie mogę też za bardzo wykapować co to jest na rzucie na dole po lewej .. o już wiem to tylko taki taras ... masz gdzieś powierzchnie poszczególnych pomieszczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coolaj 18.03.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 WITAMDomek jest COOL!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 18.03.2005 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 ojej, rzeczywiscie nie ma podanych powierzchni. Mam w domu dokladnie rozpisane, ale z tego co pamietam to: sypialnie (11,12,13) maja po okolo 13-14 m2, lazienka(9) 6,9m2 , salon z jadalnia(7,6) 34,00m2, kuchnia (5) 17.00 m2, 2 garderoby(3,10) jedna 5,6m2, druga chyba 3,4m2, WC ( 1,7m2, pom. gosp.(2) 5,0m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 18.03.2005 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Faktycznie, przydałyby się wymiary, bo szczerze mówiąc wnętrze wygląda trochę ciasno Przepraszam, jeśli uraziłam, ale jestem zdania, że ten wątek powinien być zbiorem szczerych uwag, jeśli ma mieć sens. Jak dla mnie jest tam zdecydowanie za dużo ścian i kliteczek. Wchodzisz do domu i widzisz korytarz i drzwi. No, chyba, że tak właśnie chcecie, ale jednak przestrzeń otwartego salonu i jadalni ma ogromny urok. Korytarz numer 4 jest chyba wąski i boję się, że jest duża szansa na oberwanie drzwiami od ubikacji nr 8 albo pomieszczenia (nie wiem co to) nr 3. Niefajne to. Kuchnia też jakaś dziwna - po co mały stolik skoro zagradza on tylko wejście do głównej jadalni? Nie rozumiem No, ale ten element można zmienić sto razy, więc spoko. Ale z zewnątrz domek ładniutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts