Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Bardzo mi sie ten domek podoba (WB3498). Jestem na etapie szukania domku (dzialke juz wybralam i kupuje :D ) parterowego do 4 osobowej rodziny, ktory nie bedzie zbyt drogi. W Agrobispie powiedziano za niego 300 tys brutto pod klucz, wiec systemem gospodarczym powinno byc taniej :p Jakie jest Wasze zdanie? :oops:

http://www.agrobisp.com.pl/cgi-bin/store?action=display&item=349&usid=1

ojej, rzeczywiscie nie ma podanych powierzchni. Mam w domu dokladnie rozpisane, ale z tego co pamietam to:

sypialnie (11,12,13) maja po okolo 13-14 m2, lazienka(9) 6,9m2 , salon z jadalnia(7,6) 34,00m2, kuchnia (5) 17.00 m2, 2 garderoby(3,10) jedna 5,6m2, druga chyba 3,4m2, WC (8) 1,7m2, pom. gosp.(2) 5,0m2 :D

Faktycznie, przydałyby się wymiary, bo szczerze mówiąc wnętrze wygląda trochę ciasno :( Przepraszam, jeśli uraziłam, ale jestem zdania, że ten wątek powinien być zbiorem szczerych uwag, jeśli ma mieć sens. Jak dla mnie jest tam zdecydowanie za dużo ścian i kliteczek. Wchodzisz do domu i widzisz korytarz i drzwi. No, chyba, że tak właśnie chcecie, ale jednak przestrzeń otwartego salonu i jadalni ma ogromny urok. Korytarz numer 4 jest chyba wąski i boję się, że jest duża szansa na oberwanie drzwiami od ubikacji nr 8 albo pomieszczenia (nie wiem co to) nr 3. Niefajne to. Kuchnia też jakaś dziwna - po co mały stolik skoro zagradza on tylko wejście do głównej jadalni? Nie rozumiem :( No, ale ten element można zmienić sto razy, więc spoko.

Ale z zewnątrz domek ładniutki.