Rafalp 30.09.2002 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2002 Witam,jestem "nowy" na Forum, co prawda śledzę od dawna wątki, ale od niedawna jestem zarejestrowany. Zauważyłem, że pytania zadane przez Nieanonimowych użytkowników cieszą się większą popularnością. Pomału wykańczam już dom (albo on mnie) i w związku z tym mam pytanie. Czy ktoś używał do wykończenia wnętrz wyżej wymienionej w tytule masy? Producentem jest Dolina Nidy, jest w postaci półpłynnej i zawiera podobno mniej chemii niż Cekol.Ekipa która wykonywała mi elewacje zaproponowała wg mnie dobrą cenę, ale nie wiem co to za produkt.Może ktoś coś wie na jej temat? Rafalp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 30.09.2002 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2002 Dobrze sie rozprowadza, bardzo praktyczna, pod warunkiem ze prze uzyciem nie wyschnie . Bardzo dobrze sie szlifuje i daje gladka powierzchnie. Drozsza od masy gipsowej w workach. Przy wiekszych uzupelnieniach nie praktyczna, bo za droga i za dlugo schnie, ale jako warstwa wykonczeiowa to polecam. Wykonawcy ja lubia bo nie musza jej rozrabiac ale Ciebie to kosztuje wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafalp 30.09.2002 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2002 Czy 12 zł/m kw. za dwukrotne położenie tej masy (z materiałem) ze szlifowaniem i malowaniem końcowym to dużo? Dojdzie jeszcze tylko cena farby. Ekipa sprawdzona, robili mi elewacje, pochodzą z Trójmiasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts