meg5555 18.03.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Wysłany : Pią Mar 18, 2005 6:42 pm Temat postu : w mieszkaniu,marmur czy parkiet? -------------------------------------------------------------------------------- Niebawem musze podjac decyzje........, co polozyc w moim nowym m2. Marmor ,lub plytki marmuro podobne czy moze jednak tradycyjnie parkiet., O czywiscie mowa o pokoju dziennnym ,kuchni (aneks kuchenny)i przedpokoju. Wszyscy mnie ostrzegaja przed marmurem. Prosze o opine w tym temacie. Moze jakies aranzacje ,zdjecia.z gory dziekujemeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 19.03.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Ten temat byl gdzies walkowany na forum , poszukaj. Marmuru nie kladzie sie raczej na podlogi jest zbyt miekki , podatny na przebarwienia i trudny do utrzymania w ladnym stanie.Nie wiem jakie to Twoje M2 duze, jak 120m2 to OK ,ale na malych powierzchniach podłoga marmurowa wyglada raczej nieszczesliwie.Pomysl rzeklbym ekstrawagancki, gratuluje odwagi i polecam plytki marmuropodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 19.03.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 A ja polecałabym zdecydowanie parkiet, który z niedużych wnętrzach daje wrażenie przytulności i elegancji jednocześnie. Marmur wydaje mi się zbyt "ciężki" i poważny, poza tym zobowiązuje - co do wystroju wnętrza. A parkiet jest pod tym względem bardziej neutralny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 21.03.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Nawet zaimpregnowany marmur chłonie.Wylejesz dwa razy barszczyk czerwony,trochę winka,kawusię i masz marmur w ciapki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciej Jutrzenka 22.03.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Nie będe obiektywny ... polecam parkiet, bo się tym zajmuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I-Z-B-A 24.03.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 ja też preferuję drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts