maszket 18.03.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 witam prosze o podpowiedź co sprawdzone i lepsze Tarnawa14 czy Dovre 2100CT obydwa żeliwne, ceny podobne. Z góry dzięki za odpowiedzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeep 19.03.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 My mamy Tarnawe 14 retro już drugą zimę i dotychczas jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 20.03.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 WitamMam Dovre i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 21.03.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Od miesiąca z chakiem mamy wreszcie wymarzony kominek Tarnawa 14 prosta z szufladką. Jesteśmy zadowolenii. Mimo, że obawialiśmy się, że tarnawa jest mała ( jak to mówimy ma mały ekran ) to okazuje się że jest ok. Nie zaduża i nie za mała. Obudowa rustikalna z piaskowac z marmurowym blacikiem. A ekran.... nawet jest kolorowy... po rozpaleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 21.03.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Od miesiąca z chakiem mamy wreszcie wymarzony kominek Tarnawa 14 prosta z szufladką. Jesteśmy zadowolenii. Mimo, że obawialiśmy się, że tarnawa jest mała ( jak to mówimy ma mały ekran ) to okazuje się że jest ok. Nie zaduża i nie za mała. Obudowa rustikalna z piaskowac z marmurowym blacikiem. A ekran.... nawet jest kolorowy... po rozpaleniu Tylko, ze ciągle nadają relacje z pożarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 21.03.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Od miesiąca z chakiem mamy wreszcie wymarzony kominek Tarnawa 14 prosta z szufladką. Jesteśmy zadowolenii. Mimo, że obawialiśmy się, że tarnawa jest mała ( jak to mówimy ma mały ekran ) to okazuje się że jest ok. Nie zaduża i nie za mała. Obudowa rustikalna z piaskowac z marmurowym blacikiem. A ekran.... nawet jest kolorowy... po rozpaleniu Tylko, ze ciągle nadają relacje z pożarów. To chyba ten film o pożarach w Kalifornii sprzed paru lat. Oglądałem go już na innym kominku. Czyżby powatrzali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maszket 21.03.2005 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 witam Jolka jakie pożary dzięki za odpowiedzi widzę że góruje Tarnawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 23.03.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Mamy Tarnawę 18 kW, jesteśmy b. zadowoleni. Siadamy w zimny wieczór przed jej "ekranem" zamiast przed TV i patrzymy w ogień, ma w sobie coś hipnozującego. Znajomi sie śmieją, że w tym naszym ekranie oglądamy tylko pożary. Był chyba jakiż kawał na ten temat, ale nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 24.03.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Na 90% zdecydowani jesteśmy na Tarnawę 14 kw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 24.03.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Zimę przeżyłem z Tarnawą 18 kW - fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 24.03.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 my mamy dovre 2400GLAFajny jest, ale prawie w nim nie paliłem (3 popielniki), bo dziecko małe się po salonie plącze i jeszcze się poparzy. A wieczorem to już się nam nie chciało... Ppozatym piec na gaz z gazociągu sam grzeje, rachunki nie jakieś tam znowu straszne, więc sobie odpuściłem partyzantkę paleniskową.Dovre wygląda bardzo solidnie i przy moim trybie użytkowania nie zanosi się, żeby cokolwiek miało mu się zepsuć. Jeśli kosztuje tyle samo, co tarnawa, to polecam się zastanowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 24.03.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Tarnawa 18 kw. Jak budowlańcy (jestem na etapie wykończeniówki, dom nie jest ocieplony) załadują drewno do kominka (mokre) o godz. 19-tej, to rano o 8-mej rozpala się w kominku od samego żaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts