Agnicha 18.02.2002 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2002 Może i nie mają w Środzie śląskiej fabryki - na pewno jednak chodzi mi o POROTHERM a nie o POROTON - znam roznice, bo sciany wewnetrzne mam z Robena. Nalezaloby poszukac w watkach o porothermie - gdzies o tym pisalam - byc moze pokrescilam nazwe miasta, ale na pewno jest to miasto na "s".Jesli wprowadzilam kogos mocno w blad to przepraszam. Wiem natomiast na 100%, ze fabryka w Czestochowie istnieje i ma bardzo dobre produkty pozdrowienia]Agnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 18.02.2002 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2002 Już wiem - odszukałam i sprawdziłam - chodzi o fabrykę w Świdnicy a nie w Środzie Śląskiej - jeśli ktoś chce poczytać o tym to odsyłam do starego wątku pt: "poroterm" - pisane be "h" w srodku. Jeszcze raz przepraszam za zamieszanieAgnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 21.02.2002 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2002 Faktycznie Poromur ma fabrykę w Środzie Śląskiej.A ja się spytam , ma ktoś technologię Poromuru?Byłem zdecydowany na Porotherm 44 pióro wpust, a dziś oglądałem Poromur Jopka też pióro wpust i zastanawiam się nad różnicami. Wiecie jakie są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 22.02.2002 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 Czy porotherm z Częstochowy jest do kupienia w Częstochwie?jak wygląda dystrybucja tego towaru, bo hurtownie w wielu miejscach oferują towar pod nazwą porotherm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychol 23.02.2002 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2002 Do Karoli,może być tak że jakiś materiał budowlany z punktu widzenia izolacyjności jest "ciepły" natomiast z punktu widzenia akumulacji ciepła jest "zimny". To może dotyczyć materiałów porowatych z dużą zawartością pustek powietrznych jak np. Porotherm. Powietrze jest dobrym izolatorem ale nie jest akumulatorem. Stąd być może takie odczucia Twoich znajomych. Dlatego należy uściślić zapytanie.Pozdrawiam Krzychol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 24.02.2002 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2002 Witam wzystkich. porotherm jest dostepny w każdym punkcie kraju. sprawdź na stronie wienerberger. O akumulacji już było pisane jakznajdę to powiem gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 24.02.2002 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2002 o akumulacji ciepła jest krótko w temacie Porotherm nadanym przez Kloss .wyrzyciłem go do góry dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts