Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam wszystkich serdecznie

Chciałbym wraz z okolicznymi właścicielami działek partycypować w kosztach wykonania przyłączy wody i gazu.

Nie mam jeszcze wybranego projektu domu, ale chcialbym doprowadzić media już na teren działki, tylko nie wiem jak w związku z tym "zakończyć" na swojej działce ww. przyłącza (i najlepiej tak, abym mógł potem korzystać z doprowadzonej już wody)...

Proszę o poradę!

https://forum.murator.pl/topic/30505-gdzie-quotzako%C5%84czy%C4%87quot-przy%C5%82%C4%85cze-wody-i-gazu/

Witam wszystkich serdecznie

Chciałbym wraz z okolicznymi właścicielami działek partycypować w kosztach wykonania przyłączy wody i gazu.

Nie mam jeszcze wybranego projektu domu, ale chcialbym doprowadzić media już na teren działki, tylko nie wiem jak w związku z tym "zakończyć" na swojej działce ww. przyłącza (i najlepiej tak, abym mógł potem korzystać z doprowadzonej już wody)...

Proszę o poradę!

Polecam lekturę dwóch związanych ze sprawą wątków:

Przedłużanie wodociagu i umiejscowienie studzienki?

Kary a umowa przyłączeniowa gazu

Polecam lekturę dwóch związanych ze sprawą wątków:

Przedłużanie wodociagu i umiejscowienie studzienki?

Kary a umowa przyłączeniowa gazu

Dzięki bardzo!

Właśnie o to mi chodziło :)