AxLe 20.03.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 A co myślicie o tym dodam że dla dwóch osób http://www.apa-domy.com.pl/main.php?sh=864Projekt nazywa się Zakątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 23.03.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Domek jest swietny, mi osobiście tez szalenie sie podoba ale dla mojej rodziny okazal się za mały. Na pewno wybrałabym go gdybym była na twoim miejscu, sa swietne okna od salonu , jest garderoba, pom gospodarcze lub kotlownia, jedynym mankamentem jest brak garażu. Domek ma styl dworkowy i mnie osobiście urzekł od pierwszego spojrzenia. Nie zmieniłam swego gustu nawet wtedy gdy kupiłam inny projekt na wiekszą rodzinę. Dach jest nie za wysoki, można wygospodarować porządny stryszek lub pokój goscinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 23.03.2005 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Dzięki Ja też wolałbym z garażem ale kasy chyba nie starczy chociaż jestem na takim etapie że mogę go jeszcze doprojektować (widziałem taką wersję zrealizowaną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts