romul13 20.03.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Witam! Czy ktoś miał doczynienia z pożarem i zwrotem ubezpieczenia. Dom z bali - remontowany posiadam foto cyfrowe przed i po pożarze) - straty ogromne. Jestem na etapie walki o odszkodowanie (był ubezpieczony). Proszę o porady i ewentualne wskazówki gdzie mogę jeszcze szukać wsparcia i pomocy. Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysmar 22.03.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 witam,zajmuję się pomocą w procesach likwidacyjnych szkód ubezpieczeniowych. Chętnie zajmę się Pana sprawą.PozdrawiamK. Marciniak[email protected]0696087669 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 23.03.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Dom (kanadyjczyk) spalił mi się częściowo 2 lata temu, odszkodowanie - bez większych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts