marcenka 20.03.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Dużo jeszcze przed mną ale też chciałam się troszkę pochwalić. Podaje link do swojej stronki: http://www.marcenka1.republika.pl/ pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.03.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Zapowiada się bardzo ładny dom. Czekamy na dalsze zdjęcia i powodzenia w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.03.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Marcenko, Twój dom nazywa się tak, jak na imię ma moja córka. Moja sympatia do Twego domu jest więc ogromna Będę Ci kibicować....niech się buduje szczęśliwie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 20.03.2005 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Sonika, Dzięki za wsparcie !!! :lol:Twoj domek tez jest wspaniały Tola, Chyba wiem co robie , w końcu razem stałyśmy na tym podium i odbierałyśmy te wspaniałe kaski Jak będę miała córeczkę to się odwazjemnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 04.06.2005 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 ZAPOWIADA SIĘ CIEKAWIE projekt też niczego sobie no ale OKOLICA wydaje się urocza POZDR... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 04.06.2005 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Domek bardzo zgrabny.Czy to jest projekt indywidualny? Bardzo mi się podoba takie rozmieszczenie pokoi, więc nawet podobne mam rozmieszczenie. Wasz jest trochę jednak wiekszy. O te pare metrów, a już dochodzą ciekawe pomieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 04.06.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Marcenka,super domek,ladny i bardzo zgrabniutki,okolica tez bardzo mnie sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 04.06.2005 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 A więc tak. Po pierwsze dziękuję WSZYSTKIM za wsparcie A na budowie właśnie wznoszą mi ściany konstukcyjne. W przyszłym tygodbniu będą zalewac strop. Okolica mi też się bardzo podobała (jak sami zapewne wiecie gdy szukaliście Swoich działek). Działkę tą musiałam mocno "wydreptać" żeby stać się jej właścicielem ale jak widać się udało a po Waszych pochlebnych wypowiedziach mogę dodać ze i opłacało. Dzięki jeszcze raz za wsparcie. Wkrótce nowe zdjęcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.06.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Działkę tą musiałam mocno "wydreptać" żeby stać się jej właścicielem ale jak widać się udało a po Waszych pochlebnych wypowiedziach mogę dodać ze i opłacało. No i jeszcze "odarcheologizować" Przy okazji jeszcze raz dziękuję za namiary na archeologa, którego mi (chyba z rok temu) poleciłaś A działkę masz ślicznie położoną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 06.06.2005 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Tarczyn jak rozumiem jest niedaleko, wiec kazdy wekendzik tam jestesmy, zapraszamy. Idzie budowa pełna para, lecz zdjecia wrzucimy pod koniec czerwca.Weszli nam budowlancy we wtorek/ tydzien temu/, a strop chca lac juz za kilka dni i jestesmy chwilowo zakreceni. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IWONA73 30.08.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 marcenko obiecalas nam dalsze zdjecia w czerwcu a tu do tej pory nic sie nie ukazalo oprocz fundamentow chetnie bym obejrzala twoj domek bo tez zamierzamy go budowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 30.08.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Bardzo sympatyczny domek.Trzymamy kciuki za sprawną budowę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 30.08.2005 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Kochani, Mam mały problemik z wklejaniem zdjęć na stronkę , mogę Wam przesłać na prywatne skrzynki. Teraz jest już stan surowy zamknięty, w środku pracują elektryk i człowieczek od alarmów, tel, telewizji i komputerów. Chętnie ym się troszkę pochwaliła ale nie mogę wkleić tych zdjęć na stronkę caluski , czekam na adresy i prześlę nowe zdjęcia., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.08.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Marcenka, a może załóż sobie album na jakimś PhotoSite - wtedy wklejanie powinno pójść bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 31.08.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Zapowiada sie baaaardzo łady dom . Projekt super. Życze powodzenia i czekam na kolejne zdjęcia z budowy. Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 03.09.2005 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 No to pokaże Wam kilka zdjęć: http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=36688&q=marcenka%20domek&k=2 Nie wiem tylko jak to zrobić żeby ich weszło więcej do tego albumu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.09.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Marcenka, to Wy poszliście do przodu że hej! Już pod dachem, z oknami, nawet bramą garażową! Ja z tyłu zostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.09.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Marcenka domek piękny Przyszły lokator to chyba będzie artystą Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 03.09.2005 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Dzięki wielkie za wsparcie.postaram się wkleic troszkę więcej zdjęć ale muszę zmniejszyć ich format.Własnie odebrałam najnowsze (jest domek w całej okazałości i to zdjęcie w dzień). A tak na marginesie to ta KORONA na zlocie dała mi dużą motywację w knońcu kask dostałam a to do czegoś zobowiązuje. Mały bacik na budowlancow zorganizowałam w własnym zakresie ( tak naprawdę to sama Wam wszystkim zazdroszczę i nadganiam tych co są przed mną) pzdr Niedługo nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 12.09.2005 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Są już aktualne fortki dla tych co jeszcze nie obejrzeli wszystkich. Może wklejone nie po koleji ale cóż tam Te same fotki znajdziecie jak klikniecie na znaczek "domku" pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts