Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poczatek domu Marcenki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Marcenko, Twój dom nazywa się tak, jak na imię ma moja córka.

Moja sympatia do Twego domu jest więc ogromna :D

Będę Ci kibicować....niech się buduje szczęśliwie, pozdrawiam :D

• 2 months później...

A więc tak.

Po pierwsze dziękuję WSZYSTKIM za wsparcie

:p :p :p

A na budowie właśnie wznoszą mi ściany konstukcyjne.

W przyszłym tygodbniu będą zalewac strop.

Okolica mi też się bardzo podobała (jak sami zapewne wiecie gdy szukaliście Swoich działek).

Działkę tą musiałam mocno "wydreptać" żeby stać się jej właścicielem ale jak widać się udało a po Waszych pochlebnych wypowiedziach mogę dodać ze i opłacało.

Dzięki jeszcze raz za wsparcie.

Wkrótce nowe zdjęcia.

Pozdrawiam

Działkę tą musiałam mocno "wydreptać" żeby stać się jej właścicielem ale jak widać się udało a po Waszych pochlebnych wypowiedziach mogę dodać ze i opłacało.

No i jeszcze "odarcheologizować" :wink:

Przy okazji jeszcze raz dziękuję za namiary na archeologa, którego mi (chyba z rok temu) poleciłaś :)

A działkę masz ślicznie położoną...

Tarczyn jak rozumiem jest niedaleko, wiec kazdy wekendzik tam jestesmy, zapraszamy. Idzie budowa pełna para, lecz zdjecia wrzucimy pod koniec czerwca.Weszli nam budowlancy we wtorek/ tydzien temu/, a strop chca lac juz za kilka dni :o i jestesmy chwilowo zakreceni. Pozdr. :wink:

• 2 months później...

Kochani,

Mam mały problemik z wklejaniem zdjęć na stronkę , mogę Wam przesłać na prywatne skrzynki. Teraz jest już stan surowy zamknięty, w środku pracują elektryk i człowieczek od alarmów, tel, telewizji i komputerów.

Chętnie ym się troszkę pochwaliła ale nie mogę wkleić tych zdjęć na stronkę :cry: :cry: :cry:

caluski , czekam na adresy i prześlę nowe zdjęcia.,

:p :p :p

Dzięki wielkie za wsparcie.postaram się wkleic troszkę więcej zdjęć ale muszę zmniejszyć ich format.Własnie odebrałam najnowsze (jest domek w całej okazałości i to zdjęcie w dzień).

A tak na marginesie to ta KORONA na zlocie dała mi dużą motywację :wink: w knońcu kask dostałam a to do czegoś zobowiązuje. Mały bacik na budowlancow zorganizowałam w własnym zakresie :wink: :wink: :wink: ( tak naprawdę to sama Wam wszystkim zazdroszczę i nadganiam tych co są przed mną) :lol:

pzdr

Niedługo nowe fotki

• 2 weeks później...