marcenka 28.09.2005 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 To jesteśmy już po tynkach wewnętrznych.Aktualnie jest ekipa od dociepleń. Wklaeiłam też wizualizację naszego salonu , może coś skomentujecie? czekam na uwagi pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 29.09.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 jak dla mnie to ten salon jest za zimny, pomimo dużej ilości drewne (bo chyba dobrze widzę ), może gdyby było ono jaśniejsze , ale ogólnie okey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 29.09.2005 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Właśnie tego się obawiałam (bardzo trafna uwaga). Zastanawiam się nad kominkiem (słabo widoczny przy oknie balkonowym z lewej strony) i wyłożeniem pod plazmą czy jeżeli zastosuję jaśniejszy materiał i zagram trochę ciepłymi kolorami na ścianach to efekt będzie ok? Poproszę o uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 30.09.2005 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Ja niestety nic nie widze - strona w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.09.2005 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Sufit jak dla mnie jest za ciemny. Myślę, że może być wrażenie jakby spadał na głowę, ale pomysł z drewnem jest oryginalny - jeszcze takiego sufitu nie widziałam. Czy to naokoło plazmy to kamień? Jeśli tak, to może lepiej by było dać jaśniejszy, bo czarny może wyglądać przytłaczająco, ponuro i bardzo zdominuje salon. Ale, to tylko moje zdanie. Tobie przecież może się podobać zupełnie coś innego niż mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 30.09.2005 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Dla mnie sufit ok powiększa optycznie salon (on w tym projekcie wcale nie jest taki duży), to co na ścianie za plazmą i na kominku to łupek kwarcytowy i do tego właśnie nie jestem przekonana (dokładnie mówiąc do koloru ) gdyż jest ogólnie ciemno i zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.09.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Według mnie za bardzo jest wyeksponowany telewizor, a za mało kominek, wygląda to trochę przyciężko, ciemno i monumentalnie, ale jak pisałam wcześniej to tylko moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.09.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Marcenko kominek zdecydowanie powinien byc bardziej wyeksonowany... moze jakis jasny kamien.... to co jest za telewizorem jest z kolei na moje oko troszke przyciezkie.... moze w takim razie skoro lubicie nowoczesne wnetrza podswietlana tafle szkla matowego????? Poza tym suuuuper wnetrze!!! Uwielbiam taki styl!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 30.09.2005 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Bardzo cenna uwaga i zupełnie zgodna z naszymi uwagami co do tego projektu. Chcieliśmy też się upewnić czy tylko my mamy takie odczucie przytłoczenia ciemnym i zimnym kolorem czy inni również.Wiadomo to my bedziemy tam mieszkać ale chcieliśmy również znać Wasze opinie. Bedą nowe fotki bo na 100% to zmienimy. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnjaBB 30.09.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Hej Marcenka, ja też nic nie widzę. Strona w budowie, to tak ma być, czy u mnie się coś zepsuło? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnjaBB 30.09.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 O przepraszam, już widzę. Super domek, i salon też ładny, super nowoczesny, ale trochę ciemny. Nie widać wogóle gdzie jest kominek. Może musiałby być ten kamień trochę jaśniejszy? Dla mnie za bardzo rzuca sie w oczy telewizor. Poza tym ekstra, też lubię nowoczesny styl. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 30.09.2005 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 No właśnie na tym kamieniu polega mój problem , szukam koncepcji czym jaśniejszym go zastąpić.Myślałam o piaskowcu który będzie grał z kolorystyką płytek podłogowych.Co do kominka to na 100% nie będzie tam aż tyle tego kamienia a już na pewno nie taki ciemny. Macie może jakieś pomysły na rodzaj materiału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 No właśnie na tym kamieniu polega mój problem , szukam koncepcji czym jaśniejszym go zastąpić. Myślałam o piaskowcu który będzie grał z kolorystyką płytek podłogowych. Co do kominka to na 100% nie będzie tam aż tyle tego kamienia a już na pewno nie taki ciemny. Macie może jakieś pomysły na rodzaj materiału? Marcenko a travertyn Romano????? Albo Navona (bardzo jasniutka)????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 ....albo polaczenie dwoch kamieni: jasnego i ciemnego (czekoladowego marmuru)???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 01.10.2005 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Na pewno coś zamieszamy i potem opublikujemypzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 19.10.2005 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Mamy nowe fotki . zainteresowanych zapraszamy i prosimy o klikniecie na znaczek "domku" . Właśnie skończyli nam elewacje, na elementach które nie są pokryte tynkiem mamy zamiar połoyć płytki klinkierowe pzdr p.s. komentarze mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda9976 04.11.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Marcenko, Baaardzo podobał mi sie twój domek. I trochę ci zazdroszczę tego etapu. Czy mozesz mi powiedzieć coś wiecej na temat drzwi wejsciowych do domu. Jaki producent kolor, nazwa itp. dokładnie takich szukam.Bardzo mi sie też podoba dachówka no i kolor elewacji. Jestem pod niesamowitym wrażeniem. pozdrMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 04.11.2005 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Drzwi drogi machoń (kosztowały nas 6600 ) w srodku są szyby lustrzane.Podam Ci kontakt do gościa który nam robił. Powołaj się na Grzegorza (budowa w Łazach) Rafał Chwaszcz 0-697698273 ale widziałam też takie na bartyckiej i były chyba z innego drzewa (bedą wtedy tańsze), nam poprostu odpowiadała struktura tego drzewa a i tak jest ono barwione. pzdr P.S. Dzięki za dobre słówko na temat naszego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda9976 04.11.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Bardzo dziękuje za informację i kontakt. Ja nie upieram się przy tym kolorze, ale wzór bardzo nam opowiada. Czy mogę zapytać jeszcze o dachówke (kolor i firma). PozdrMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 04.11.2005 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Dachówka Von Muller E32 kolor angoba pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts