marcenka 09.11.2005 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Chciałam się pochwalić że właśnie dzisiaj zamontowali nam wkład, obudowa w niedługim czasie.Nie jest to wkład jak na wizualizacjach ale zdecydowaliśmy się na SPARTHERM Varia 1Vh.Z tego co wyczytaliśmy na forum to firma godna polecenia.Wkrótce sami będziemy mieli możliwość przetestowania pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 31.01.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Z tych dwóch wizualizacji salonu ta jaśniejsza jest bardzo fajna. Ciekawe jak wyjdzie w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 31.01.2006 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Idziemy w kierunku realizacji tej jaśniejszej wersji ale z zastosowaniem mebli drewnianych, zmianie nieco uległ też kształt sufitu. Mam nadzieje że w marcu pochwalę się realizacją (niestety muszę czekać na termin u stolarza) Ci do prac to właśnie kończą gipsiarze i glazurnik,pozostaną tylko meble ale na to musimy poczekać pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 11.03.2006 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Dla zainteresowanych dołożyłam kilka fotek z wykonczenia pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 11.03.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 chciałam obejrzeć Twój domek, ale po kliknięciu na podany link, wyświetla się tylk strona z info STRONA W BUDOWIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 11.03.2006 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 kliknij na znaczek domku pod moimi wypowiedziami pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 11.03.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 teraz już lepiej bardzo ładny domeczek, wnętrza nabierają swojego klimatu, czuć że już nieługo ktoś tam zamieszka, bardzo fajny pomysł z kominkiem pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.03.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 marcenka piekny macie dom. Urocze to wejscie do domku i ted dach nad wejsciem. wnetrza zapowiadaja sie bardzo ladnie i nowoczesnie...Czekam na nowe zdjecia z niecierpliwoscia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 11.03.2006 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Dziękujemy, koncepcje jeszcze nie są pokończone ale to już chyba niedługo pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.03.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Marcenko domek jest sliczny. Ja rowniez czekam na zdjecia. Czy robilas jakies zmiany , bo wydaje mi sie , ze nie ma wc tak jak w projekcie i chyba schody sa przeniesione. Kominek super . Mam pytanie , czy pomieszczenia na poddaszu sami rozplanowaliscie , czy juz w projekcie jest jakas koncepcja poddasza. Zycze powodzenia w wykanczaniu domku. Jest naprawde sliczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 11.03.2006 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Schody są przeniesione (wejscie na góre jest od holu prowadzącego do części nocnej, usunęliśmy komin wentylujący pralnię i wc, wc zrobiliśmy kosztem kotłowni (wygospodarowaliśmy kawałek 1,2 x 1,4 m).Zmieniliśmy też pomieszczenia (z łazienki zrobiliśmy sobie garderobę do której jest wejście z pokoju narożnego a łazienkę zrobiliśmy w pokoju który ma wspólną ścianę z salonem).Po tych zmianach pewnie zastanawiacie się co z wentylacją.Pralnie wentylujemy wymuszonym obiegiem (kanał wentylacyjny nad podwieszonym sufitem w naszej łazience).Przeniesione wc wykorzystuje jeden z kanałów wentylacyjnych komina w kotłowni (1 wentylacja wc, 2 wentylacja kotłowni).Takim oto sposobem pozbyliśmy się komina pośrodku budynku.Pewnie za jakieś 3-4 tygodnie będą już wszystkie mebelki. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 11.03.2006 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 dorucam jeszcze fotkę wc tego co przenieśliśmy (oczywiście zdjęcie robione podczas prac, jeszcze nie był skończony) http://foto.onet.pl/upload/45/11/_585572_s.jpg pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts