kze 23.05.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Oj my tez szukalismy rok. Codziennie przegladanie prasy, telefony i ogladanie dzialek. Pozniej negocjacje chyba z 4 miechy. Ale oplacalo sie. O 60000 zl taniej kupilismy niz chcieli No to gratuluję zdolnosci negocjacyjnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jedrzej P 26.09.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 To tak jak u nas. Właśnie kupujemy 1620m2 na wiosne ruszamy z naszą Akacją IIB. 2006 stan surowy otwarty. X.2007 whisey z lodem przy kominku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominia 16.01.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Powspominałam sobie jak to w marcu zazdrościłam, a dziś mogę dołączyć do grona ziemskich posiadaczy! Kilka dni temu udało się nam sfinalizować w końcu (od sierpnia) zakup ! Działka też jest przy lesie, co mnie bardzo cieszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts