duduś 20.03.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Ja natomiast proszę o inspiracje na pokój dla 15 letniej panny z mokrą głową na poddaszu użytkowym.Może ktoś pochwali się zdjeciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 21.03.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Najlepiej zapytać samej panny. W tym wieku już by się chciało decydować o swoim "miejscu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Najlepiej zapytać samej panny. W tym wieku już by się chciało decydować o swoim "miejscu". Otóż to! Sądzę, że niewiele będziesz miał do powiedzenia... w tej kwestii rzecz jasna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 21.03.2005 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Oczywiście ale chodzi też o inspiracje dla niej ( w końcu to okres niezdecydowania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KKinga 24.03.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Oczywiście ale chodzi też o inspiracje dla niej ( w końcu to okres niezdecydowania) Spróbujcie z katalogu mebli Black Red White (katalogi są dostepne w każdym sklepie z tymi meblami). Uważam, że mają naprawdę fajne meble, poszczególne elementy można dowolnie zestawiać. Dla nastolatki może wersja Pop System? Kinga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.04.2005 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 http://www.mebledanuta.pl/p/mazurskie/rockrollsyp.jpgznalazłam takie zdjęcie,choć osobiście preferuję szaleństwa z Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 17.04.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 mimilapin Jak dla 15-letniej panny to zwłaszcza te rękawice bokserskie wiszace na drzwiach szafy są rewelacyjnym pomysłem A tak na poważnie. To ta 15-letnia panna "lada chwila" będzie miała lat 18 i cokolwiek inne potrzeby i inny gust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.04.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Wowka jak obserwuję te moje skarby,sama już czasem nie wiem,czy te rękawice nie zawisną za 5 lat w pokoju Pysi Pochwalę się moją kruchą,10 letnią blondyneczką,że pokonała w skoku w dal i biegu na 1000m nawet chłopaków z klasy,tak że wolę już nie przewidywać,co zawiśnie na jej szafie Tym bardziej,że potrafi nurkować,jeździć konno,żeglować,pływać na desce surfingowej...A dzisiaj idzie na żużel - oby nie załapała bakcyla,bo Martyna Wojciechowska to jej ulubina prezenterka. A co do swojego pokoju - pozwoliła by mi zaprojketować ,ewentualnie,ale z wybranych przez siebie mebli. Na razie jednak podobają się jej zestawy przedszkolakowe i młodzieżowe z Ikea,zwłaszcza drabinki,materace - bujaki,huśtawki.Reszta jakoś mniej ważna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.04.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Duduś a Ty rozmawiałaś ze swoją 15-latką o urządzeniu jej pokoju, czy chcesz podsunąć jej gotowe inspiracje. Moja 16-letnia córka odnawia stare krzesło, które będzie "pracować" za półkę i to będzie "koronny mebel" w jej pokoju. W tym stylu będzie dobierać resztę detali. U dziewczyn jest to okres przekory, przekory przeciw temu co piękne i takie ułożone. I mają swoje wizje, często szokujące A może to tylko moje są takie zakrecone O rękawicach bokserskich i worku treningowym na balkonie marzyłam, jak moje dziewczyny były małe i często miały "niehumorzaste dni", prowadząc wieczne wojny. Po takich dniach marzyłam żeby wieczorem wyżyć się w ten sposób. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 17.04.2005 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 U dziewczyn jest to okres przekory, przekory przeciw temu co piękne i takie ułożone. I mają swoje wizje, często szokujące " - no właśnie i dlatego najbardziej "wkurza" mnie ten święty zaplanowany materac na podłodze w jej pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.04.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 duduś,materac jak najbardziej,ale na nóżkach - są takie w ikea,bo na podłodze jest niezdrowo tam sa super materace - przynajmniej ja jestem bardzo zadowolona,w przeciwienstwie do materacy IJSK,które mają spreżyny na wierzchu po roku i kładę na nich teraz grube podkładki,by przetrzymać ten rok na tych gratach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts