Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Warszawa i okolice-różne namiary

Gość

Recommended Posts

Wiem, że jest wątek z namiarami, ale ja chcę poznać namiary związane z urządzeniem wnętrza.

Interesują mnie ciekawe namiary na kuchnie (meble), kominki,ceramikę. Zarówno firmy,sklepy jak i w przypadku kuchni usługistolarskie.

Dzięki :smile:

• Odpowiedzi 78
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Polecam wspaniały sklep z glazurą na ulicy Jagiellońskiej 1. Albo 2. Sorry, na Jagiellońskiej jest zagłęgie glazurnicze, ale mnie chodzi o sklep znajdujący się po stronie przeciwnej, niż wszystkie pozostałe sklepy. Mają tam cudne płytki, naprawdę cudne, ale nietanie. Po zalewie milionów takich samych wzorów na Bartyckiej było to dla mnie objawienie.

• 9 months później...
  • 6 months później...
Wiem, że jest wątek z namiarami, ale ja chcę poznać namiary związane z urządzeniem wnętrza.

Interesują mnie ciekawe namiary na kuchnie (meble), kominki,ceramikę. Zarówno firmy,sklepy jak i w przypadku kuchni usługistolarskie.

Dzięki :smile:

Kamiński Piotr 44l

Malarz gipsiarz

jestem zainteresowany współpracą z Państwa firmą

ponad 10l praktyki

wykonuje malowanie ścian (różne techniki)

gładzie szpachlowe

monter płyt karton - gips

ścianki działowe

sufity podwieszane itp

wysoka jakośc prac .

posiadam brygadę ludzi

kontakt tel 042 632 32 36 lub 0 600 70 80 21.e [email protected]

Jeśli posiadacie Państwo wolne miejsca pracy w tym zawodzie ,

ewentualnie inną ciekawą ofertę pracy będę zobowiązany za poinformowanie mnie .

Za odpowiedż, bez względu na możliwość zatrudnienia z góry dziękuję

z poważaniem, Kamiński Piotr.

• 4 months później...
  • 2 months później...

witam,

może ktoś ma sprawdzone miejsce gdzie można solidnie i niedrogo oprawić obraz. Jakoś nie mogę nic znaleźć, gdzie nie pojadę to albo mają same w stylu retro, ktróry nie pasuje do mojego domu, albo cena ramki wielokrotnie przekracza wartość "dzieła" albo jak już wszytko jest ok, to okazuje się że w takich dużych nie robią bo nie ma tej wielkości podkładów ( obrazek 130 x 70 ).

Jeżeli ktoś ma sprawdzoną pracownię w wawie lub południowych okolicach proszę o info.

..coby tam gawiedź nie ruszyła tłumnie. W centrum Wwy za oprawę w prywatnym zapłaciłem ponad 90,- pln, tam za ten sam wymiar ( ale ładniejszą ramę !) niecałe 60,- pln.

Sam przyznasz, spora różnica !?

Pozdro

J

Byłem tam kilka razy i trzeba nastawić się na czekanie.

• 6 months później...

widziałem ładne płytki do łazienki w kolorze jasny pomarańcz do łazienki jakiejś włoskiej firmy ale cena była 330 za metr :-? szukam coś podobnego ale poniżej 100 zł. Szukam też jasnego gresu (może być polerowany, byle sie nie ślizgał :) ) do kuchni i przedpokoju. w salonie połączonym z kuchną będa ciemne deski egzotyczne merbau które chciałbym połączyć z gresem w kuchni. widziałem zdjęcia ładnie to wygląda.

Macie jakieś dobre doświadczenia i czy możecie mi coś poradzić jeśli chodzi o sklepy gdzie można coś takiego kupić?

Byle było trwałe, ładne i cena nie była z kosmosu :D .