Gość 30.09.2002 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2002 Wiem, że jest wątek z namiarami, ale ja chcę poznać namiary związane z urządzeniem wnętrza. Interesują mnie ciekawe namiary na kuchnie (meble), kominki,ceramikę. Zarówno firmy,sklepy jak i w przypadku kuchni usługistolarskie. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.10.2002 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 Kochani, dajcie fajne namiary.O płytkach już wyczytałam w poście EM. A może kuchnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 03.10.2002 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 tez jestem zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 03.10.2002 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 Co do kuchni to ja mam zaufanego stolarza w Łomiankach. Jak ktoś chce to niech się zgłosi na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.10.2002 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 A jakiś znośny cenowo ten stolarz? bułka-ja Twoje drzwi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 14.10.2002 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Jeśli ktoś lubi nowoczesne wzornictwo to ładne lampy (bardzo duży wybór) są od paru miesięcy w zielonym domku na rogu Woronicza i Modzelewskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka 22.10.2002 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2002 Polecam wspaniały sklep z glazurą na ulicy Jagiellońskiej 1. Albo 2. Sorry, na Jagiellońskiej jest zagłęgie glazurnicze, ale mnie chodzi o sklep znajdujący się po stronie przeciwnej, niż wszystkie pozostałe sklepy. Mają tam cudne płytki, naprawdę cudne, ale nietanie. Po zalewie milionów takich samych wzorów na Bartyckiej było to dla mnie objawienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus1 02.08.2003 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2003 Kafle kominkowe są w Zabiej Woli k/Warszawy mają tam wiele polskich kafli wtym recznie malowane w dowolne wzory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.02.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Wiem, że jest wątek z namiarami, ale ja chcę poznać namiary związane z urządzeniem wnętrza. Interesują mnie ciekawe namiary na kuchnie (meble), kominki,ceramikę. Zarówno firmy,sklepy jak i w przypadku kuchni usługistolarskie. Dzięki Kamiński Piotr 44l Malarz gipsiarz jestem zainteresowany współpracą z Państwa firmą ponad 10l praktyki wykonuje malowanie ścian (różne techniki) gładzie szpachlowe monter płyt karton - gips ścianki działowe sufity podwieszane itp wysoka jakośc prac . posiadam brygadę ludzi kontakt tel 042 632 32 36 lub 0 600 70 80 21.e [email protected] Jeśli posiadacie Państwo wolne miejsca pracy w tym zawodzie , ewentualnie inną ciekawą ofertę pracy będę zobowiązany za poinformowanie mnie . Za odpowiedż, bez względu na możliwość zatrudnienia z góry dziękuję z poważaniem, Kamiński Piotr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 19.07.2004 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 A jakiś znośny cenowo ten stolarz? bułka-ja Twoje drzwi ? czesc opal skorzystalem z twojego namiaru na stolarza. zamowilem wstepnie podloge klonowa. powiedz mi na co zwrocic uwage... czy mozna mu bezgranicznie ufac? z rozmowy tel. jest osoba fachowa i rzeczowa. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał ... 12.10.2004 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 witam, może ktoś ma sprawdzone miejsce gdzie można solidnie i niedrogo oprawić obraz. Jakoś nie mogę nic znaleźć, gdzie nie pojadę to albo mają same w stylu retro, ktróry nie pasuje do mojego domu, albo cena ramki wielokrotnie przekracza wartość "dzieła" albo jak już wszytko jest ok, to okazuje się że w takich dużych nie robią bo nie ma tej wielkości podkładów ( obrazek 130 x 70 ). Jeżeli ktoś ma sprawdzoną pracownię w wawie lub południowych okolicach proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.10.2004 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 sprawdzałeś w castoramie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał ... 13.10.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 tam mnie jeszcze nie było, byłem w Leroy Merlin i tam mają tylko podkłady do 120 cm, więc za małe, to zniechęciło mnie do pracowni w marketach. Ale może Castorama jest lepsza, robiłeś tam coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 13.10.2004 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Nie wiem czy dobrze robię ? Trudno : Piaseczno, Kruczkowskiego 8 "Delio Mabellini" ramy włoskie, w pn. chyba nie pracują?PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał ... 13.10.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Nie wiem czy dobrze robię ? Jerzysio, z czym związana jest ta niepewność ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 13.10.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 ..coby tam gawiedź nie ruszyła tłumnie. W centrum Wwy za oprawę w prywatnym zapłaciłem ponad 90,- pln, tam za ten sam wymiar ( ale ładniejszą ramę !) niecałe 60,- pln.Sam przyznasz, spora różnica !?PozdroJ Byłem tam kilka razy i trzeba nastawić się na czekanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał ... 13.10.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 hmm.... byłem zostawiłem obrazek, będzie gotowe za 2 tygodnie, ale 240 zł jakie mnie skasują lekko mnie przytłoczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 14.10.2004 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 No ale jak fasonujesz portret przodka, ponad 4 mb ramy, to nie dziw się cenie, wybór ram chyba jest ok. ?PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marc27 10.05.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Tyle jest sklepów w warszawie, tyle firm ceny też bardzo różne, gdzie najlepiej w warszawie, lub okolicy kupić ładne płytki gres czy terakotę. Nie szukam bardzo drogich ale coś ładnego i nie bardzo drogiego (środkowa półka) poradżcie proszę jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marc27 10.05.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 widziałem ładne płytki do łazienki w kolorze jasny pomarańcz do łazienki jakiejś włoskiej firmy ale cena była 330 za metr szukam coś podobnego ale poniżej 100 zł. Szukam też jasnego gresu (może być polerowany, byle sie nie ślizgał ) do kuchni i przedpokoju. w salonie połączonym z kuchną będa ciemne deski egzotyczne merbau które chciałbym połączyć z gresem w kuchni. widziałem zdjęcia ładnie to wygląda. Macie jakieś dobre doświadczenia i czy możecie mi coś poradzić jeśli chodzi o sklepy gdzie można coś takiego kupić? Byle było trwałe, ładne i cena nie była z kosmosu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts