katalina 20.07.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 a w sobote to nie wiem. zadzwoń i zapytaj tu masz telefon - wątek rolet juz był - nota bene w moim wątku o roletach http://www.renomar.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katalina 20.07.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 anick - a Ty to jeździsż konno? byłam na stronie Twojego domku - bardzo ładnego - i taki ładny gniady tam był, takie zimowe zdjątko. Twój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 21.07.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 nie, nie mój:) ale chciałabym aby był mój:)) jeżdziłam kiedys jako dziecko, a teraz z powodu kręgosłupa nie moge, ale nie wytrzymałam i musiałam mieszkać gdzieś blisko stadniny (mam 300-400m do niej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
John 04.01.2006 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Zgadzam się z tripperem. Ja też kupowałem w Hazymie ( http://www.hazym.com.pl ). Nie wszystko bo bo mi palma odbiła na punkcie jednego wzoru do salonu a ten to jakiś straszny wynalazek był i mieli takie coś tylko w Liroju. Nawet nie było do czego porównać cen ale jakiś rabat dostałem. Ściągnęli końcówkę serii z hiszpani z jakiejś fabryki i stąd tylko tam była. I generalnie tak jest właśnie w marketach że łykają takie okazje w stylu resztki, końcówki serii, takie co nie wyszły odrobinkę bo kolor nie zgadza sie z katalogiem czy mieszanka nie taka albo za cienka pokrtwa itd itp. Ja kupiłem takie właśnie wynalazki w tym markecie. Salon z wyboru wzorca, a resztę ze względu na cenę - płytki do garażu , kotłowni i takich miejsc. Łazienki natomiast kupiłem w całości od Hazymu. Oni tam mają całą "Bartycką" w jednym miejscu!!!! Cenę dają nie do pobicia a wybór i kompleksowość super. Polecam wanny z różnymi bajerami - oczywiście glazurę i wszelkie płytki. Zobaczcie zresztą kogo polecają producenci np: http://www.tubadzin.com.pl/html/tujestesmy.php?wojewodztwo=4Byli najtańsi i mieli wszystko. A zjeździłem całą Warszawę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastet 04.01.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 to jeszcze jeden głos za softbudem ul Puławska 601 po drodze do leroy z w-wy. Sprawdzałam ceny (cersanit) w softbudzie, bartyckiej, ttw opex jerozolimskie i domaniewska. Najtaniej było w pawilonie opoczna na bartyckiej ale ponieważ kupowałam też wc, zlew i inną włoską terakotę dostałam upust na całości co okazało się najtańsze i super sprzedawczyni Pani Maria no i jeszcze jedno tak sprawdzałam ceny w leroy ale też w każdej innej sieci różnią się od siebie i taka jest ich polityka cenowa. Natomiast jeżeli da się rachunek z innego leroy że kupiło się drożej to dają bon o wartości różnicy. Po za tym w Leroy też są zniżki ale od 5 do 10 tys tylko 3%. Oprócz tego tłumaczono mi że do supermarketów tego typu często idą gorsze jakościowo płytki niż do innych sklepów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
John 04.01.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Oj sporo gorsze. Dlatego poszły głównie do pomieszczeń gospodarczych. Te do salonu były niezłe ale i kosztowały słono. Kupiłem tylko dlatego ze głupawy sprzedawca dał mi 15% rabatu na wszystko jak leci: klej z promocji i płytki z ofery specjalnej i na wszystko. Sądzę że zarobili tylko na tej terakocie do salonu Odradzam zakupy płytek w jakimkolwiek markecie bo to niestety tragedia jakościowa!!! Są tak krzywe że nie ma ich jak potem kłaść, trzeba specjalnie dobierać bo różnice to naet ponad 5mm !!!! wystarczy przyłożyć dwie płytki bokiem do siebie... Dlatego ja polecam takie sklepy jak Hazym bo to nie garażowe łepki tylko ludzie którym zależy. A to naprawdę ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka76wa 04.04.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 WitamPoszukuje cykliniarza do parkietu jesionowego w moim nowym mieszkaniu w Piasecznie.Kontakt i namiary wraz z ceną prosze na maila [email protected]Pozdrawiam,Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 20.04.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Ikea / Leroy to za rolete 80 x 150 jakies 100 pln, a ja ich potrzebuje wiecej niz kilka. jakies pomysly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pohlanka 28.07.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 WITAM,wiem,że to nie ten wątek , ale może ktoś kto przegląda wątki związane z wnętrzem zna namiary na fachowców ( powtarzam fachowców) od gładzi.proszę uprzejmię o namiary!!!!!!!!!! pohlanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetka82 12.03.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 witam, poszukuje jakiegoś dużego sklepu z ekspozycją łazienek w warszawie..chcialabym podpatrzec jakies fajne mebelki..prosze o pomoc. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elzbietkask 12.03.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 całkiem niezłe eskpozycje mają w ttw opex (ja byłam na domaniewskiej i na jerozolimskich). trochę jest też na bartyckiej. http://www.coram.pl/#kontakt;http://www.cedros.com.pl/pl/kontakthttp://www.noclaf.pl/index.php?a=kontakt&b=noclaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetka82 12.03.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.03.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 OPex na Targówko (między innymi meble Noclaf) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
77iwona 20.03.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Witam.W firmie, w której miałam kupić ten kamień opóźnia się termin dostawy a mnie już goni czas. Dlatego też zwracam się do Was drodzy Forumowicze czy może macie firmę godną polecenia w Warszawie, w której mogę zakupić ten kamień.Wiem, że zawsze mogę pojechać do interstona w Adamowicach ale oni sprzedadzą mi tylko kamień a o resztę muszę sie zatroszczyć sama.Wiem firm i hurtowni jest dużo ale może macie jakieś swoje sprawdzone zakłady kamieniarskie czy hurtownie.serdecznie dziękuję za wszelkie namiaryIwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dejv 23.07.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Witam,Chciałbym zabudować antresolę w mieszkaniu, które znajduje się w bloku na 3 piętrze. Zabudowa dotyczyłaby powierzchni ok. 11 m2. Poszukuję solidnych wykonawców. Będę wdzięczny za wszelkie kontakty i sugestie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pokhara 06.10.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 sklep z płytkami HAZYM, ul. Wał Miedzeszyński 231, Warszawa Stanowczo odradzam korzystanie z tego sklepu. Nie jest to jedynie moja obserwacja i doświadczenie, ale także odczucia wielu osób, które miały ochotę wydać tam trochę grosza.Otóż sklep ten prowadzi rodzinka niczym rodzinka Adamsów. Są niegrzeczni wobec klientów, nie chcą pomagać, patrzą spode łba jak się wchodzi oglądać płytki lub pyta o cokolwiek. Na moją prośbę o przygotowanie wyceny na zakup płytek i ceramiki do dwóch łazienek usłyszałam, że oni takich wycen nie mają czasu robić (sic!). Kręcą się tylko po sklepie, wielcy państwo, a chamscy, niegrzeczni, nabzdyczeni strasznie - generalnie klienci bardzo im przeszkadzają. No cóż chciałam (i kilka osób, które znam) zostawić tam kilkanaście tysięcy złotych, ale teraz z przyjemnością poświęcę swój czas na napisanie kilku słów o tej nieprzyjemnej rodzinnej firemce na różnych forach. Jeśli możecie - nie kupujcie tam, szkoda nerwów na ludzi, którzy nie dorośli do prawdziwego biznesu, wystarczy stres, który każdy z nas ma przy remoncie i wykańczaniu naszych mieszkań i domów. Mam nadzieję, że otrzymają to, na co zapracują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pokhara 06.10.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Zgadzam się z tripperem. Ja też kupowałem w Hazymie ( http://www.hazym.com.pl ). Nie wszystko bo bo mi palma odbiła na punkcie jednego wzoru do salonu a ten to jakiś straszny wynalazek był i mieli takie coś tylko w Liroju. Nawet nie było do czego porównać cen ale jakiś rabat dostałem. Ściągnęli końcówkę serii z hiszpani z jakiejś fabryki i stąd tylko tam była. I generalnie tak jest właśnie w marketach że łykają takie okazje w stylu resztki, końcówki serii, takie co nie wyszły odrobinkę bo kolor nie zgadza sie z katalogiem czy mieszanka nie taka albo za cienka pokrtwa itd itp. Ja kupiłem takie właśnie wynalazki w tym markecie. Salon z wyboru wzorca, a resztę ze względu na cenę - płytki do garażu , kotłowni i takich miejsc. Łazienki natomiast kupiłem w całości od Hazymu. Oni tam mają całą "Bartycką" w jednym miejscu!!!! Cenę dają nie do pobicia a wybór i kompleksowość super. Polecam wanny z różnymi bajerami - oczywiście glazurę i wszelkie płytki. Zobaczcie zresztą kogo polecają producenci np: http://www.tubadzin.com.pl/html/tujestesmy.php?wojewodztwo=4 Byli najtańsi i mieli wszystko. A zjeździłem całą Warszawę! sklep z płytkami HAZYM, ul. Wał Miedzeszyński 231, Warszawa to przez te lata się popsuli.... widać "sukces swojego rodzinnego biznesu", którego ojcem i matką byli nie właściciele, a sytuacja gospodarcza na rynku budowlanym, bardzo zepsuł właścicieli HAZYMu.... Stanowczo odradzam korzystanie z tego sklepu. Nie jest to jedynie moja obserwacja i doświadczenie, ale także odczucia wielu osób, które miały ochotę wydać tam trochę grosza. Otóż sklep ten prowadzi rodzinka niczym rodzinka Adamsów. Są niegrzeczni wobec klientów, nie chcą pomagać, patrzą spode łba jak się wchodzi oglądać płytki lub pyta o cokolwiek. Na moją prośbę o przygotowanie wyceny na zakup płytek i ceramiki do dwóch łazienek usłyszałam, że oni takich wycen nie mają czasu robić (sic!). Kręcą się tylko po sklepie, wielcy państwo, a chamscy, niegrzeczni, nabzdyczeni strasznie - generalnie klienci bardzo im przeszkadzają. No cóż chciałam (i kilka osób, które znam) zostawić tam kilkanaście tysięcy złotych, ale teraz z przyjemnością poświęcę swój czas na napisanie kilku słów o tej nieprzyjemnej rodzinnej firemce na różnych forach. Jeśli możecie - nie kupujcie tam, szkoda nerwów na ludzi, którzy nie dorośli do prawdziwego biznesu, wystarczy stres, który każdy z nas ma przy remoncie i wykańczaniu naszych mieszkań i domów. Mam nadzieję, że otrzymają to, na co zapracują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfilo 07.10.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Ja o Hazymie pisałam ale nie mogę się powstrzymać od potwierdzenia jeszcze kolejny raz opinii: zgadzam się z Pokhara. Beznadziejni właściciele. Chamscy, nieuprzejmi, złośliwi!!!2 lata temu było takie miejsce "GLAZURA ZA GROSZE" przy trasie Lubelskiej. Wyboru jakiegoś olbrzymiego nie mają na miejscu (trochę do oglądania jest) ale mogą sprowadzić z katalogów producentów krajowych chyba wszystko. (nie mieliśmy problemów). Ceny płytek, które mają były 18-40zł/m2. Mają I i II gatunek. Ułożone gatunkami, opisane więc nie ma problemu z odczytaniem. Ponieważ znajomi przetestowali te w I gatunku w całym domu, kupiliśmy płytki imitujące "trawertyn" bezfugowe do łazienki za 30zł/m2. (nie szukaliśmy najtańszych płytek tylko czegoś fajnego i oryginalnego, do 200zł/m2 - 2 lata temu). Zdecydowaliśmy się i wyszło całkiem fajnie. Płytki w porządku a obsługa wtedy była bardzo przyjemna i fajna. Wyceny bez problemu. Polecam, jeżeli jeszcze to jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masello 23.08.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Tyle jest sklepów w warszawie, tyle firm ceny też bardzo różne, gdzie najlepiej w warszawie, lub okolicy kupić ładne płytki gres czy terakotę. Nie szukam bardzo drogich ale coś ładnego i nie bardzo drogiego (środkowa półka) poradżcie proszę jakiej firmy? prawdopodobnie Glazura Krówlewska mają outlet i dosyć ładne płytki na wyprzedaży. Można taniej kupić coś naprawdę łądnego po niższej cienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts