Gość tripper 10.05.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 moge Ci szczerze polecic sklep z plytkami, w ktorym robilem zakupy ja i przy okazji cala moja rodzina, jest na Wale Miedzeszynskim (Praga Poludnie), zaraz przed dojazdem do ronda z Traktem Lubelskim. maja duzy wybor plytek (jak na mnie za duzy ), wiekszosc z owej 'sredniej' polki dokladny adres to: HAZYM tel: (22) 6127613 fax: (22) 8164172 Wał Miedzeszyński 231 04-866 Warszawa jedyny problem jaki mialem, to ten, ze dlugo mi zajelo przekonywanie sprzedawcy, zeby przyjal moje zamowienie przez telefon, bo nie mialem czasu jezdzic tam dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 10.05.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 w Wa-wie na ul. Bartyckiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askrz 10.05.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Może zainteresują Pana płytki marmurowe w kolorze beżu z brązowymi żyłami. Świetnie nadają się na posadzki i ściany.Cena w promocji wynosi tylko 130 zł/m kw. Płytki granitowe też już od 130 zł/m kw. Tutaj może Pan zobaczyć zdjęcia:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50786902 Zapraszam do mojego salonuul. Trakt Brzeski 58 cWarszawa-Wesoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiapro1 13.05.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Szuikam firmy tanszej niz mam obecnie-Sunflex,ale rownie dobrej jesli to mozliwe.Poleccie mi kogos,bo czasu coraz mniej.Zalzuzje mozna odpisac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marc27 16.05.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 czy ktoś może użytkuje gresy z Tubędzina? bardzo mi się podobają. . widziałem takie gresy i płytki łazienkowe tej firmy na domaniewskiej.proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rzyraf 16.05.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Wybierz się na Jagiellońska, zaraz na początku znajdziesz kilka sklepów z ceramiką, duży wybór:) dobre ceny.PozdrawiamPaweł Adamskihttp://republika.pl/polskiedomydrewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 17.05.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 czy ktoś może użytkuje gresy z Tubędzina? bardzo mi się podobają. . widziałem takie gresy i płytki łazienkowe tej firmy na domaniewskiej. proszę o opinie 'uzytkuje' je w takim znaczeniu, ze kupilem, a glazurnik uklada, ale wszyscy sobie chwala te plytki, miedzy innymi tez dlatego kupilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marc27 17.05.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 tripper a gdzie w wawie kupowałeś te płytki z tubądzina??? szukam dobrej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rzyraf 17.05.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 tubądzin i spółka były wlaśnie na jagiellońskiej, trzeba tam się dobrze rozejrzec, bo jest kilka punktów:)pozdrawiamPaweł Adamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marc27 24.05.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Kochani gdzie w okolicach warszawy kupię płytki tubądzina w korzystnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 24.05.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Akurat nie wiem, czy atrakcyjna cena Tubądzina, ale polecam duży wybór w TTW Opex w Alejach Jerozolimskich, jest co oglądać i mają bardzo duży wachlarz gresów, glazury i terakoty i cenowo też jest w czym wybierać. Ostatnio kupiłam tam gres włoski nie śliski i nie błyszczący (cena niska). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katalina 24.05.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 bardzo polecam centrum na Kłobuckiej.jest tam sklep firmowy a własciwie wielki hangar z płytkami chyba opoczna... ale jest i mnóstwo innych.aranżacje, etc.bardzo przystępne ceny i naprawde duży wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 08.06.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Kochani a jakie rabaty można dostać lub jakie udało wam się dostać na płytki podłogowe i ścienne od cen producentów. czy 10 % to dużo. będę wdzięczny za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carrrlos 08.06.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Kochani a jakie rabaty można dostać lub jakie udało wam się dostać na płytki podłogowe i ścienne od cen producentów. czy 10 % to dużo. będę wdzięczny za odpowiedzi słuchaj ja robię tak: mam wybrany wzór/towar/etc, idę do pierwszego sprzedawcy pytam o cenę, prosze o zapisanie.. no i postawienie pieczątki cobym wiedział gdzie tak dobra była cena , potem idę do drugiego punktu i pytam o te same płytki i podaje uzyskaną chwilę wczesniej cenę, zwykle już po chwili udaje mi sie dostać jeszcze lepszą ofertę, po kilkunastu minutach takiej "pracy " na Bartyckiej czy w inny centrum wiem, że np. płytki na wystawie były po 100 zł, pierwszy sprzedawca dał cenę 90 zł, drugi ujęty ambicją dał 87, trzeci 85 zł no i tu wiem, że jak kupię je za 84 to jestem dżejzi ZIOMAL z oszczędnościami w portfelu. procentowe wyrażanie rabatów jest trochę bez sensu, im płytka tańsza tym nijeszy rabat (35 zł rabat 5 %, 200 zł rabat może być i 20% spokojnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 09.06.2005 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Carrrlos ja aż takich dowodów nie zbieram , po prostu mówie jaką cenę już osiągnąłem i sprawdzam czy następny sprzedawca zaproponuje mi lepszą cenę. Co do rabatów pytam się bo dostaliśmy rabat 10% na wszystkie płytki jakie byśmy kupowali w pewnej hurtowni i do tego z 7% vatem i teraz chcę to jakoś sprawdzić, tym bardziej że w naszym przypadku na samą podłogę potrzeba jakieś 110 m2 płytek. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katalina 09.06.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Sidney - ja w większosci sklepów pytam się o rabat jak mam do wydania większą kasę i nie wiedzę w tym nic dziwnego, ze wydajac na np. na sprzet jeździecki 1000 zł prosze o rabat, i go dostaje . Nawet w Levisie jak zapytasz to na dzień dobry jest 5%. To tym bardziej jak masz taka powierzchnię powinieneś coś dostać. Do tego dokupujesz przecież fugi, kleje etc, to nie jest tylko koszt samych płytek nie? Metoda na pieczątkę jest SUPER! będę musiala to kiedyś wypróbować Na Kłobuckiej daja rabaty na 100%.Spróbuj tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 10.06.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 W moim domu mam aż dwie kondygnacje w płytkach coś około 160 m kw. Co ja się najeździłem po wszystkich sklepach i hurtowniach Zacząłem od pobliskich sklepów Chciałem kupić wszystko w jednym sklepie płytki, klej i fugę, niestety okazało się to niemożliwe Warunek był taki że nie kupie płytek zanim nie wezmę jednej paczki i nie rozłożę jej w miejscu gdzie ma leżeć docelowo Pomieszczeń mam kilka w każdym inny kolor plus po kilka kolorów do wyboru W sklepie patrzyli na mnie jak na wariata Powiedzieli mi że albo oni sprzedadzą mi płytki i po ułożeniu będą podobały mi się lub nie albo oni sprowadzą po paczce a ja ich nie kupię Ktoś musi tu zaryzykować na pewno nie oni Finał cały klej kupiłem u nich i około 30 m płytek a reszta przyjechała z Warszawy Przerobiłem całą Bartycką i wszystkie supermarkety Większość kupiłem w Castoramie Zauważyłem dziwne zjawisko że w sklepach typu Obi Liroy zaopatrzenie nie pokrywa się tak że trzeba odwiedzić kilka jednej sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 10.06.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 katalina nie chodzi mi o sprawę czy dostanę rabat jak będę kupował 5m2 płytek, tylko o wysokość rabatów od cen producentów jakie udało wam się uzyskać . Na Kłobudzkiej nie byłem, bo szczerze mówiąć wszystkie takie duże salony jak na złość są na drugim końcu miasta. niezły ja mam okazje kupić wszystko w jednej hurtowni z rabatem 10% i nawet z 7% vatem i chcę sprawdzić czy taki rabat jest dobry, czy szukać czegoś ciekawszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 10.06.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Rabat i Vat 7 % to dobre warunki Ja kierowałem się tylko wyglądem To cud że i tak udało mi się je dobrać w tak krótkim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katalina 13.06.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 sidney - to pojedź i sprawdź sobie tę Kłobucką żebys później nie żałował. Rabat 10 % - uważam że jest ok. Mnie się udało uzyskać 15% na płytki + klej + fugi. Ale ja już wcześniej brałam tam płytki i mnie chyba zapamętali. Uważma że Bartycka ma duzo wyższe ceny niż Kłobucka, jest zawsze dziki tłum ludzi i tłok. A tam masz moze mniejszy ruch, ale za to większą możliwość dogadania się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts