Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

pomóżcie mi proszę w poszukiwaniach nie polskich projektów

Recommended Posts

witam, mam taki problem. podobaja mi się domy w stylu południowym, czyli hiszpańskim, portugalskim, włoskim... nic co oglądałam z projektów polskich nie usatysfakcjonowało mnie, i podjeliśmy decyzje o projekcie indywidualnym. chciałabym jednak obejrzeć sobie kilka projektów południowych a nie mogę znaleźć żadnej stronki gdzie byłaby oferta gotowych projektów domów np. huszpańskich. próbowałam przez google ale same oferty sprzedawanych, gotowych juz domów albo biografie architektów.

może ktoś ma namiar na taka stronkę, albo wie jak szukać albo ma przywieziony katalog z tamtych stron i sprawdziłby czy nie ma podanej konkretnej stronki...

z góry dziękuje za wszelką pomoc, aśka

• 2 weeks później...

aśka

mój domek jest jescze do dzisiaj w wątku - nowoczesne domy - na końcu,w tym samym dziale.

Zajrzyj tam,jest tam także taki piękny provansalski dom.Te domy z zagranicznych stronek sama przejrzałam i nie nadają sie one zupełnie do polskich realiów.

Nie pasowały by kompletnie.Tak myślę.

Widziałam śliczne we francuskich gazetach wnętrzarskich - kupuję takie czasem i w hiszpanskich.

Można je spotkać w empiku.

naprawdę cudne domy,niewielkie,ciepłe,z tarasami,nowoczesne lub klasyczne.

powodzenia

:)

• 2 years później...