aśka1719499870 21.03.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 witam, mam taki problem. podobaja mi się domy w stylu południowym, czyli hiszpańskim, portugalskim, włoskim... nic co oglądałam z projektów polskich nie usatysfakcjonowało mnie, i podjeliśmy decyzje o projekcie indywidualnym. chciałabym jednak obejrzeć sobie kilka projektów południowych a nie mogę znaleźć żadnej stronki gdzie byłaby oferta gotowych projektów domów np. huszpańskich. próbowałam przez google ale same oferty sprzedawanych, gotowych juz domów albo biografie architektów. może ktoś ma namiar na taka stronkę, albo wie jak szukać albo ma przywieziony katalog z tamtych stron i sprawdziłby czy nie ma podanej konkretnej stronki... z góry dziękuje za wszelką pomoc, aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 21.03.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 może tu coś znajdziesz:http://www.projekty.domow.pl/#pz powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 21.03.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 np.http://www.thehousedesigners.com/Spanish-House-Plans.asptyle że takie projekty niekoniecznie będą pasować na polskiej wiosce ... musisz mieć dużą działkę i coś zrobić żeby palma sie uchowała w zimie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13023209 25.03.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 A ten? GL287 http://www.studioatrium.pl/atrium.php?p=po&pid=307 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszszczecin 25.03.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Witam! Obejrzyj projekt VENEZIA biura www.archigraph.pl. Po prostu rewelacja!!! Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.04.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Asia podaj maila,prześlę Ci swój indywidualny projket Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.04.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 BK o ja Cie!!! ale domy!ten mój to stodoła,hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 12.04.2005 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 mój mail, [email protected] dzięki wszystkim za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.04.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 aśka mój domek jest jescze do dzisiaj w wątku - nowoczesne domy - na końcu,w tym samym dziale. Zajrzyj tam,jest tam także taki piękny provansalski dom.Te domy z zagranicznych stronek sama przejrzałam i nie nadają sie one zupełnie do polskich realiów. Nie pasowały by kompletnie.Tak myślę. Widziałam śliczne we francuskich gazetach wnętrzarskich - kupuję takie czasem i w hiszpanskich. Można je spotkać w empiku. naprawdę cudne domy,niewielkie,ciepłe,z tarasami,nowoczesne lub klasyczne. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 06.02.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Aśka, a masz może namierzone jakieś południowe wnętrza w necie? Ja większość mam wymyśloną, ale jestem przed wykończeniówką i nadal szukam inspiracji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts