dudalena 21.03.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Położyłam jako podłogę deski z drewna orientalnego Doussie. Ponieważ nie lubię lakierów zleciłam panom parkieciarzom zaolejowanie jej. Wyglada pięknie, ale... kiedy zapytałam panów co z niateraz robić-myc wodą , pastować czy co???? aby ją czyścić i pielęgnować, powiedzieli że nie mają pojęcia. Ja niestety też nie mam, a podłoga oczywiście się brudzi, bo jestem w trakcie urządzania mieszkania. Pomocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 22.03.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Spoko. Relaks. Mozna wilgotnym mopem przecierać! Raz na pół roku srodkiem do pielegnacji. Ja mam olej Berger-Sidle czy jakos tak i wsród preparatów jest taki do konserwacji tejze firmy. Z pewnościa olej który połozyłas ma też taki odpowiednik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dudalena 22.03.2005 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Dzięki, teraz muszę się skontaktować z panami parkieciarzami żeby się dowiedzieć jaki olej u mnie kładli. Mam nadzieję że ciągle pracują na tym samym i że będą wiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts