PIFFKO 21.03.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Witam.Chciałam dowiedzieć się jakie kotły jednofunkcyjnme polecacie. Stoimy właśnie przed wyborem kotłowni.Chcemy żeby kocioł miał zasobnik na 160 l, żeby działał jak nie ma prądu i ogólnie żeby był dobry.Co polecacie?Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekMarusza 21.03.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 żeby działał jak nie ma prądu - ciężko będzie, bo to instalacja grawitacyjna by być musiała, a kocioł w piwnicy ... Ale może nie mam racji ? pozdr - Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbicha 21.03.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 A moze UPS albo agregacik i swiatlo bedzie a nie ciemnosci egipskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 21.03.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 W ostatnim Muratorze jest taka instalacja bez pompy.Przynajmniej tak to zapamiętałem,bo tylko przewertowałem pismo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts